Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

Λαγκαδιά-Ventoyza F.C. 3-22

Άνετη επικράτηση για την Ventoyza, που νίκησε την Λαγκαδιά με 22-3 και μπήκε στο κόλπο της πρόκρισης.
Το ματς πραγματοποιήθηκε την Κυριακή  30 Ιουνίου, ξεκίνησε στις 21:00 στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής 3ου Ομίλου του τουρνουά 5Χ5 Kasmir Cup.
Η Λαγκαδιά του Κ
ώστα Τσιάκα (Απουσίαζε ο προπονητής Χρήστος Γιαννίτσαρης) αντιμετώπισε πολλά αμυντικά προβλήματα στο πρώτο μέρος και δέχονταν το ένα γκολ πίσω από το άλλο. Συνολικά η εστία της «παραβιάστηκε» 15 φορές μέσα στα πρώτα 25 λεπτά. Βελτιώθηκε αρκετά στην επανάληψη σε όλες τις γραμμές και κατάφερε να πετύχει 3 γκολ και να διασκεδάσει τις εντυπώσεις.
Η Ventoyza F.C. του Γιάννη Φλωράκη ξεκίνησε εντυπωσιακά στο πρώτο μέρος και με γρήγορες εναλλαγές της μπάλας σκόραρε ανά πάσα στιγμή, «καθαρίζοντας» με συνοπτικές διαδικασίες την νίκη. Εντυπωσιακός ήταν ο Φθιωτός Σπύρος Κουτσούμπας βρέθηκε σε εξαιρετικό απόγευμα και πέτυχε τα μισά γκολ της ομάδας του σκοράροντας 11 φορές.
Την επόμενη (4η) αγωνιστική οι νικητές θα παίξουν με τους Blue Vayeros και η Λαγκαδιά θα πραγματοποιήσει το ρεπό της.

11σφαιρος Κουτσούμπας


Ο Φθιωτός Σπύρος Κουτσούμπας σκόραρε 11 φορές στην αναμέτρηση και έκανε νέο ρεκόρ τερμάτων στην διοργάνωση. Το προηγούμενο το είχε ο Τόλης Μπουμπουρής του Status. Ο ταχύτατος παίκτης προσφέρει αρκετή ποιότητα με τις κινήσεις του στην ομάδα της Ventoyza.



Γκολ με το σταγονόμετρο
Η Λαγκαδιά μπορεί να σκόραρε 3 φορές στο ματς, ωστόσο πέτυχε δυο πανέμορφα μακρινά σουτ με τον Γιάννη Χαλκιά και τον Πάνο Μουτσούλα. Το 3ο της τέρμα ήταν αυτογκόλ του Πάνου Αρβανίτη.

Πρώτη Οικονόμου


Ο Αλέκος Οικονόμου έπαιξε για πρώτη φορά στο τουρνουά με την ομάδα της Ventoyza, κάνοντας ντεμπούτο στο τουρνουά.

Ρεκόρ ημιχρόνου
Το 15-0 αποτελεί ρεκόρ μεγαλύτερης διαφοράς στην διοργάνωση σε σκορ ημιχρόνου.

Στην εστία ο Σβερώνης στην άμυνα ο Καλύβας















Το τέρμα των νικητών υπερασπίστηκε ο Νίκος Σβερώνης (Φωτογραφία Αριστερά, Έκανε ντεμπούτο) και ο γκολκίπερ Γιώργος Καλύβας (Φωτογραφία Δεξιά) αγωνίστηκε στην άμυνα της Ventoyza.



Από 1 ημίχρονο Βενέτης-Αρχοντής














Το τέρμα των ηττημένων υπερασπίστηκε στο πρώτο μέρος ο Πάνος Βενέτης (Φωτογραφία Αριστερά) και στην επανάληψη ο Γιάννης Αρχοντής (Φωτογραφία Δεξιά). Μάλιστα και οι δυο αγωνίστηκαν και μέσα.


Εντυπωσιακή αρχή














Δεν χωράει κριτική το 1ο μέρος του παιχνιδιού η Ventoyza  ήταν καταιγιστική και κυριάρχησε σκοράροντας συνολικά 15 φορές. Ο Σπύρος Κουτσούμπας και ο Γιάννης Φλωράκης πέτυχαν τα πρώτα γκολ στο παιχνίδι (0-2). Εν συνεχεία ο Πάνος Κουτσονίκας, ο Σπύρος Κουτσούμπας και ο Δημήτρης Λυτάκης (Φωτογραφία Αριστερά) έκαναν το 0-5. Με δυο γκολ του Σπύρου Κουτσούμπα το σκορ ανέβηκε στο 0-7, ενώ ο ίδιος προηγουμένως είδε δυο σουτ-κεραυνός να τραντάζουν τα αντίπαλα δοκάρια. Ο Σπύρος Κουτσούμπας σκόραρε άλλες δυο φορές βάζοντας 4 σερί γκολ (0-9). Το 0-10 έκανε με κοντινό σουτ ο Πάνος Δημητρόπουλος (Φωτογραφία Δεξιά). Με γκολ του Δημήτρη Λυτάκη και του Γιάννη Φλωράκη το σκορ πήγε στο 0-12. Ο Σπύρος Κουτσούμπας με δυο ακόμη όμορφα τέρματα και ο Πάνος Δημητρόπουλος λίγο πριν το τέλος με το 2ο προσωπικό του τέρμα «έγραψαν» το εντυπωσιακό 0-15 του ημιχρόνου.




Βελτίωση…αλλά +19


Αισθητά βελτιωμένη ήταν η ομάδα της Λαγκαδιάς, ωστόσο δεν κατάφερε να εξουδετερώσει πλήρως τους αντιπάλους τους, οι οποίοι διεύρυναν και άλλο το προβάδισμα τους, παίζοντας ελεύθερο προβάδισμα. Ο Πάνος Μουτσούλας (Φωτογραφία Κέντρο) με όμορφο μακρινό σουτ μείωσε στο 1-15. Με δυο νέα απανωτά γκολ του Σπύρου Κουτσούμπα το σκορ έγινε 1-17. Την σκυτάλη στο σκοράρισμα πήρε ο Πάνος Κουτσονίκας και ο Πάνος Δημητρόπουλος, που έκαναν το 1-19. Ο Γιάννης Χαλκιάς (Φωτογραφία Δεξιά, Έχει σκοράρει σε όλα τα παιχνίδια) με καταπληκτικό μακρινό σουτ πέτυχε το 2-19. Ο Πάνος Κουτσονίκας (Φωτογραφία Αριστερά) του ΑΠΟΚ πέτυχε το 2-20. Ο Σπύρος Κουτσούμπας με δυο νέα συνεχόμενα γκολ σκόραρε για 11η φορά, «γράφοντας» το 2-22. Ο Πάνος Αρβανίτης άθελα του με αυτογκόλ μείωσε στο τελικό 3-22.



Κίτρινη σε Τσιάκα














Ο Κώστας Τσιάκας (Φωτογραφία Αριστερά) της Λαγκαδιάς αντίκρισε την κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή Λάμπρο Κολοκώτσιο (Φωτογραφία Δεξιά) για δυνατό φάουλ σε αντίπαλο.


Βρέθηκαν με 6
Οι νικητές βρέθηκαν στον αγωνιστικό χώρο με 6 παίκτες και ο παίχτης της ομάδας Κουτσονίκας τιμωρήθηκε με κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή του ματς.


Τραυματισμός Χαντζόπουλου


Με πρόβλημα τραυματισμού αποχώρησε από το ματς στα τελευταία λεπτά ο Πάνος Χαντζόπουλος της Λαγκαδιάς.


Σκορ Ημιχρόνου: 0-15

Συνθέσεις Ομάδων

Λαγκαδιά (Κώστας Τσιάκας): Βενέτης, Χαλκιάς 1, Λαθύρης, Χαντζόπουλος, Μουτσούλας 1(Τσιάκας, Αρχοντής, Χουσιάδας) * 1 Αυτογκόλ Αρβανίτη

Ventoyza F.C. (Γιάννης Φλωράκης): Σβερώνης, Κουτσονίκας 4, Λυτάκης 2, Κουτσούμπας 11, Φλωράκης 2, Δημητρόπουλος 3(Αρβανίτης, Καλύβας, Οικονόμου)

Διαιτητής: Λάμπρος Κολοκώτσιος















Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος