Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

Blue Vayeros-Είθισται Café 1-2

Σε ένα αρκετό δυνατό και νευρικό ματς το Είθισται Café κέρδισε δύσκολα τους Blue Vayeros με 2-1 και ξέφυγε στην κορυφή του ομίλου, κάνοντας σημαντικό βήμα πρόκρισης.
Η αναμέτρηση διεξήχθη την Κυριακή  30 Ιουνίου, άρχισε στις 22:05 και ήταν στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής 3ου Ομίλου του τουρνουά 5Χ5 Kasmir Cup. Με αυτό το ματς ολοκληρώθηκε η 3η αγωνιστική αλλά και η 6η ημέρα του τουρνουά.
Το Είθισται Café παίζοντας δυνατά και ψυχωμένα πήρε μια σημαντική νίκη για την συνέχεια του θεσμού. Είχε άριστη αμυντική λειτουργία και όταν χρειάστηκε βγήκε στην επίθεση και δημιούργησε τις προϋποθέσεις για να απειλήσει. Τα δυο τέρματα πέτυχε ο Γιώργος Κορέντζελος, τα οποία ήταν αρκετά για να χαρίσουν την νίκη στην ομάδα του.
Η Blue Vayeros του Δημήτρη Κολλημένου παρουσίασαν ξανά επιθετικό πρόβλημα. Είχαν την υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού, όμως ήταν άστοχοι στην τελική προσπάθεια. Βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 0-2 και με τέρμα του Βασίλη Καλύβα μείωσαν και προσπάθησαν να φτάσουν στην ισοφάριση
Την επόμενη (4η) αγωνιστική το Είθισται θα παίξει κόντρα στο Camelot και οι Blue Vayeros ενάντια στην Vendoyza F.C.

Με Φθιωτική 5αδα
Οι Blue Vayeros ξεκίνησαν με 5 Φθιωτούς ποδοσφαιριστές στο αρχικό τους σχήμα. Ο γκολκίπερ Χρήστος Παπαβασιλείου (Σπουδάζει στο Καρπενήσι αλλά κατάγεται από την Πελασγία και αγωνίζονταν μέχρι πέρυσι εκεί), ενώ στο βασικό σχήμα ήταν επίσης οι Βασίλης Καλύβας και Κώστας Λυτάκης της Ένωσης 2010, o Νίκος Τσάρας των Καμένων Βούρλων και ο Θανάσης Τζαβαλής της Τιθορέας.

Τα χαμηλότερα σκορ
Οι Blue Vayeros στα δυο τους παιχνίδια έχουν φέρει δυο από τα χαμηλότερα σκορ της διοργάνωσης μετρούν μια νίκη και μια ήττα με 2-1. Έχουν συντελεστή τερμάτων 3-3.

Οδηγίες ο Τσιούμας


Για τους νικητές στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού οδηγίες έδινε από τον πάγκο ο Άκης Τσιούμας, που πέρασε στην συνέχεια εντός αγωνιστικού χώρου.


Και τα δυο ο Γ. Κορέντζελος


Για το Είθισται και τα δυο χρυσά τέρματα πέτυχε ο Γιώργος Κορέντζελος, ο οποίος «χτύπησε» από μια φορά σε κάθε ημίχρονο.

Πρώτο παιχνίδι Τύμπα


Ο Δημήτρης Τύμπας συμμετείχε για πρώτη φορά σε παιχνίδι των Blue Vayeros. Ο 27χρονος αγωνίστηκε φέτος στην Α΄ ΕΠΣΕ με την Κρέντη και ήταν ο δεύτερος σκόρερ της κατηγορίας.

1-0  για Είθισται
Με μόλις 1 γκολ ολοκληρώθηκε το πρώτο σφιχτό 25λεπτο, στο οποίο το Είθισται προηγήθηκε με 1-0 με όμορφο τέρμα του Γιώργου Κορέντζελου.


Δυο κίτρινες 














Δυο φορές στο πρώτο μέρος ο διαιτητής Στέλιος Σώμαλης κιτρίνισε ποδοσφαιριστές. Πρώτα
«κιτρινίστηκε» ο Δημήτρης Ίβρος (Φωτογραφία Αριστερά) του Είθισται για δυνατό φάουλ πάνω στον Νίκο Τσάρα και εν συνεχεία την κίτρινη είδε ο Κώστας Λυτάκης (Φωτογραφία Δεξιά) για τάκλιν με τα δυο πόδια πάνω στον Πάνο Στόκα. Ωστόσο το γκολ μπήκε όταν οι δυο ομάδες αγωνίζονταν με 5 παίκτες και όχι με 4.




Σκόραραν 1 φορά


Με μόλις δυο γκολ κύλησε το δεύτερο μέρος και το θέαμα ήταν ξανά φτωχό και δεν αποζημίωσε τους αρκετούς φιλάθλους που παρακολούθησαν την δυνατή αναμέτρηση. Ο Γιώργος Κορέντζελος με νέο δυνατό σουτ πέτυχε το 0-2. Στο τελικό 1-2 μείωσε ο Βασίλης Καλύβας (Φωτογραφία) των Blue Vayeros, οι οποίοι προσπάθησαν χωρίς αποτέλεσμα για την ισοφάριση.



Κίτρινη σε Παχή


Ο δυναμικός παίκτης των νικητών Άγγελος Παχής κιτρινίστηκε, αφού έκανε δυνατό μαρκάρισμα σε αντιπαλο του.


Time Out από Είθισται
Κάτι σπάνιο συνέβη στο δεύτερο μέρος το Είθισται πήρε time out στα μισά του 25λεπτου. Κάτι τέτοιο συνέβη για πρώτη φορά φέτος και είχε συμβεί μόλις 1 φορά στο περσινό τουρνουά. Κάθε ομάδα δικαιούται από 1 time out διάρκειας ενός λεπτού.



Σκορ Ημιχρόνου: 0-1

Συνθέσεις Ομάδων

Blue Vayeros (Δημήτρης Κολλημένος): Παπαβασιλείου, Λυτάκης, Καλύβας 1, Τσάρας, Τζαβαλής(Γούπιος, Τύμπας, Μπουμπουρής Κ., Μάρκης)

Είθισται Café (Δημήτρης Ίβρος): Στερόπουλος, Ίβρος, Παχής, Κορέντζελος Ν., Κορέντζελος Γ. 2 (Στόκας, Τσιούμας, Κοτρώνης)

Διαιτητής: Στέλιος Σώμαλης
















Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος