Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

Γερόντια-Atletico Panoramatos 5-4

Αγχωτική νίκη πέτυχαν τα Γερόντια επί της Atletico Panoramatos με σκορ 5-4. Τα Γερόντια πήραν το πρώτο τους θετικό αποτέλεσμα στο τουρνουά.
Η αναμέτρηση διεξήχθη την Κυριακή  30 Ιουνίου, ξεκίνησε στις 19:50 και ήταν για την 3η αγωνιστική του 2ου Ομίλου του τουρνουά 5Χ5 Kasmir Cup.
Τα Γερόντια κάνοντας εξαιρετικό πρώτο μέρος, κυριάρχησαν και προηγήθηκαν με 4-0,παίρνοντας σημαντικό αβαντάζ νίκης. Στην συνέχεια δεν ήταν εξίσου αποτελεσματικοί και το ματς έγινε ντέρμπι μέχρι το φινάλε, με την ομάδα να «φλερτάρει» με την βαθμολογική απώλεια στα τελευταία λεπτά.
Η Atletico Panoramatos έχοντας μόνιμο σκόρερ τον αρχηγό της Χρήστο Αρκουμάνη έκανε ντέρμπι το ματς στο δεύτερο μέρος και κυνήγησε την ισοφάριση. Μάλιστα το 5-1 έγινε…5-4 και λίγο έλλειψε να έρθει και η ισοφάριση. Η Atletico έχασε την ευκαιρία να αποσπάσει τον πρώτο της βαθμό.
Την επόμενη (4η) αγωνιστική τα Γερόντια παίζουν με τους Ανώνυμους και η Atletico με τον Αστέρα.

Ντεμπούτο με 2 γκολ


Ο φορ Κώστας Γραμματίκας του Χρήστου ντεμπούταρε με τα Γερόντια και έκανε εξαιρετική εμφάνιση. Σκόραρε 2 φορές και συνέβαλε στο να έρθει ένα προβάδισμα ασφαλείας για την ομάδα του.


2 ο Τάρας


Ο φορ της Ποταμιάς Κώστας Μαντζιούτας σκόραρε 2 φορές και συνέχισε τις καλές εμφανίσεις στο τουρνουά 5Χ5.

Πατριωτικά..ο αρχηγός


Πατριωτικά το πήρε ο αρχηγός της Atletico Panoramatos Χρήστος Αρκουμάνης, ο οποίος σκόραρε και τα 4 τέρματα της ομάδας του και λίγο έλλειψε μόνος του να γυρίσει το ματς. Ο παίκτης της Αναγέννησης Παλαιοκατούνας ήταν συγκλονιστικός. Απώλεσε και άλλες ευκαιρίες και είχε και προσπάθειες στα αντίπαλα δοκάρια.


Ουσία και αποτέλεσμα


Τα γερόντια είχαν ουσία και αποτέλεσμα στο παιχνίδι τους με ένα καλό πρώτο μέρος προηγήθηκαν με 4-0 Ο Μάκης Τριανταφύλλου (Φωτογραφία, Προπονητής του Κ.Ο.Κ.) άνοιξε το σκορ για τα Γερόντια. Ο Κώστας Μαντζιούτας με έξοχη προσωπική ενέργεια διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Ο Κώστας Γραμματίκας του Χρήστου άνοιξε λογαριασμό για τους νικητές κάνοντας το 3-0. Με νέο τέρμα του Κώστα Μαντζιούτα με σουτ διαμορφώθηκε το 4-0 του ημιχρόνου. Ο Χρήστος Αρκουμάνης της Atletivo στα τελευταία λεπτά σημάδεψε για πρώτη φορά τα αντίπαλα δοκάρια.


Κίτρινη σε Ιωάννου


Ο δυναμικός στόπερ Κώστας Ιωάννου της Atletico αντίκρισε κίτρινη κάρτα στο πρώτο μέρος και βγήκε από το ματς για 2 λεπτά.

Θρίλερ στο φινάλε
Η Atletico «μεταμορφωμένη» προς το καλύτερο με αντεπίθεση διαρκείας μείωσε στο γκολ και κυνήγησε την ισοφάριση στα τελευταία λεπτά. Τελικώς τα Γερόντια κράτησαν το υπέρ τους αποτέλεσμα με αρκετό άγχος..Μετά από έμμεσο που εκτέλεσε με πάσα ο Κώστας Λάππας ο Χρήστος Αρκουμάνης με δυνατό σουτ μείωσε σε 4-1. Εν συνεχεία ο σκόρερ είχε για δεύτερη φορά δοκάρι σε προσπάθεια του. Ο Κώστας Γραμματίκας του Χρήστου σκόραρε για δεύτερη φορά για το 5-1. Στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης ο Χρήστος Αρκουμάνης της Atletico σκόραρε για 3 φορές και 4η συνολικά στο παιχνίδι για να μειώσει στο 5-4. Ο παίκτης πέτυχε καρέ και υπήρξε έντονο ενδιαφέρον στο ματς μέχρι το τέλος.




Και αποβολή…
Στα μισά του δεύτερου μέρους ο Κώστας Ιωάννου έκανε χέρι και αποβλήθηκε από το ματς, αποχωρώντας από την αναμέτρηση. Αυτή είναι η δεύτερη αποβολή στην φετινή διοργάνωση μετά από αυτήν του Ελ Ταχάν.


Εκτός ο Τσιαμάκης


Ο έμπειρος παίκτης Κοσμάς Τσιαμάκης από τα Γερόντια τιμωρήθηκε με κίτρινη κάρτα από τον Στέλιο Σώμαλη και πέρασε εκτός παιχνιδιού για 2 λεπτά.


Σκορ Ημιχρόνου: 4-0

Συνθέσεις Ομάδων

Γερόντια (Κώστας Γραμματίκας του Χρήστου): Γκορόγιας Κ., Γραμματίκας Κ.(Χ) 2, Γκορόγιας Θ., Τριανταφύλλου 1, Μαντζιούτας 2(Γραμματίκας Κ.(Ε), Πετρόπουλος, Τσιαμάκης)

Atletico Panoramatos (Χρήστος Αρκουμάνης): Γαλάνης, Ιωάννου, Αρκουμάνης 4, Λάππας, Κωτσοκάλης(Ντάλλας, Κατσίκης, Τσίγκας, Παπασπύρου, Ανδρώνης)

Διαιτητής: Στέλιος Σώμαλης

















Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος