Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

Heaven-Buchers 19-2

Σαρωτική εμφάνιση, έχοντας πληθώρα σκόρερ έκανε το Heaven. Συνέτριψε με το εντυπωσιακό 19-2 τους Buchers, πιστοποιώντας πως είναι η κορυφαία ομάδα του ομίλου.
Ο αγώνας διεξήχθη την Δευτέρα 1/7 και ήταν για την 4η αγωνιστική του 1ου Ομίλου του Kasmir Cup. Με αυτόν ολοκληρώθηκε η αγωνιστική.
Η ομάδα του Λάκη Αναστασόπουλου παρουσιάστηκε πολύ δυνατή και σοβαρή και στα δυο ημίχρονα. Έφτασε χωρίς να δυσκολευτεί στην τελική επικράτηση και εξασφάλισε την 1η θέση του ομίλου. Το Heaven μετά το 4Χ4 είναι στην κορυφή με 12 βαθμούς και επιδιώκει στην διατήρηση των κεκτημένων.
Οι Buchers υποχρεώθηκαν στην πιο βαριά τους ήττα, κάνοντας κακή εμφάνιση. Έχουν να πάρουν νίκη από την πρεμιέρα κόντρα στην Χαμ Καμ. Το συγκρότημα των Λιάγκα-Γαλανού παρέμεινε στους 4 πόντους και σχεδόν αποχαιρέτησε την διοργάνωση, παραμένοντας στους 4 βαθμούς. Προέρχεται από δυο συνεχόμενες ήττες.
Το Heaven θα αντιμετωπίσει την τελευταία (5η) αγωνιστική σε ένα αδιάφορο βαθμολογικό παιχνίδι και για τις δυο ομάδες την Χαμ Καμ, Οι «κρεοπώληδες» θα αντιμετωπίσουν την Abalencia.

Μόνο με «θαύμα»
Με το ένα πόδι εκτός θεσμού βρίσκονται οι Buchers. Θα πρέπει να κερδίσουν την Abalencia με μεγάλη διαφορά και η Remal Madrid να επικρατήσει των Αγίων Ευρυτάνων, αλλά με λίγα γκολ.

4 γκολ ο «Ντουφ»


Πρώτος σκόρερ του παιχνιδιού ήταν ο Βασίλης Ντουφεκιάς, ο οποίος «φορτσάροντας» στο φινάλε του παιχνιδιού σημείωσε 4 συνολικά τέρματα.



Περιμένει αντίπαλο
Το Heaven θα αγωνιστεί στους «8» ενάντια στον δεύτερο του δεύτερου ομίλου, ο οποίος θα είναι είτε ο Αστέρας είτε οι Οράνιε είτε το Status.

Μπήκε μέσα και σκόραρε


Ο τερματοφύλακας Γιώργος Γιόγιος αποχωρίστηκε στην επανάληψη το τέρμα, το οποίο υπερασπίστηκε ο Πάνος Γενιτσαρόπουλος. Ο πορτιέρο σκόραρε το 2ο γκολ της ομάδας του.

Καταιγιστικό Heaven


Με 11-1 ολοκλήρωσε το πρώτο ημίχρονο μπροστά το Heaven. Ο Κώστας Σταμούλης (Φωτογραφία Αριστερά) με δυο γκολ έκανε το 2-0. Βασίλης Ντουφεκιάς, Ηλίας Σαπούνης (Σημείωσε το πρώτο του γκολ στον θεσμό) και Σπύρος Ξαγάρας έφεραν το σκορ στο 5-0. Ο Δημήτρης Γενιτσαρόπουλος (Φωτογραφία Κέντρο) μείωσε σε 5-1. Ο Πάνος Κοντογιάννης σκόραρε δυο διαδοχικές φορές (7-1) και με ένα ακόμη γκολ του Ξαγάρα το σκορ έφτασε στο 8-1. Τον ρόλο του «εκτελεστή» ανέλαβε ο αρχηγός του Heaven Κώστας Γιαννακόπουλος (Φωτογραφία Δεξιά), που πέτυχε χατ-τρικ με 3 σερί γκολ (Ένα από αυτά με την βοήθεια του πορτιέρο Πάνου Γενιτσαρόπουλου, αφού η μπάλα βρήκε το δοκάρι).





Ακατάπαυστος ρυθμός


Την αγωνιστική του ανωτερότητα επιβεβαίωσε το Heaven. Ο Κώστας Σταμούλης πέτυχε το 3ο του γκολ και ο Δημήτρης Κουρλός «έγραψαν» το 13-1. Ξανά σκόρερ χρίστηκε ο Νεκτάριος Καρδαμπίκης (14-1), ο Πάνος Κοντογιάννης συμπλήρωσε τα 3 γκολ με τον Γιώργο Γιόγιο να μειώνει σε 15-2. Με ωραίο τέρμα του Δημήτρη Κουρλού (Φωτογραφία) έγινε το 16-2, για να αναλάβει τον ρόλο του σκόρερ ο Βασίλης Ντουφεκιάς, που πέτυχε 3 συνεχόμενα γκολ για το 19-2.




Κίτρινη στον πάγκο


Ο διαιτητής Στέλιος Σώμαλης υπέδειξε κίτρινη κάρτα στον πάγκο του Heaven για διαμαρτυρία και συγκεκριμένα στον αναπληρωματικό Νεκτάριο Καρδαμπίκη (Φωτογραφία).


Η αποτελεσματικότητα του Κοντογιάννη


Τρεις φορές σούταρε προς το αντίπαλο τέρμα ο Πάνος Κοντογιάννης, σκοράροντας ισάριθμες φορές. Η αποτελεσματικότητα του 24χρονου παίχτη του Heaven είναι εκπληκτική.


Σκορ Ημιχρόνου: 11-1

Συνθέσεις Ομάδων

Heaven (Λάκης Αναστασόπουλος & Κώστας Γιαννακόπουλος):  Μεριγκούνης, Σταμούλης Κ. 3, Κουρλός 2, Ντουφεκιάς 4, Αρκουμάνης(Ξαγάρας 2, Καρδαμπίκης 1, Σαπούνης 1, Κοντογιάννης 3, Γιαννακόπουλος 3)

Buchers (Γιάννης Γαλανός & Κώστας Λιάγκας): Γιόγιος 1, Λιάγκας Κ., Σταμούλης Β., Γενιτσαρόπουλος Π., Γενιτσαρόπουλος Δ. 1(Γώγος, Τσουκαλάς, Λιάγκας Π., Γαλανός)


















Ρεπορτάζ: Δημήτρης Κολλημένος
Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος