Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

Χαμ Καμ- Remal Madrid 3-11

Ανώτερη η Remal Madrid επικράτησε εύκολα της Χαμ Καμ με 11-3 στο ντέρμπι ουραγών του ομίλου και πέτυχε την πρώτη της νίκη.
Η αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα  1 Ιουλίου, ξεκίνησε στις 19:50 και ήταν για την 4η αγωνιστική του 1ου Ομίλου του τουρνουά 5Χ5 Kasmir Cup.
Η Remal Madrid ξεκίνησε δυναμικά στο παιχνίδι και πήρε από νωρίς σημαντικό προβάδισμα νίκης. Έκανε αρκετά καλή εμφάνιση και ήταν ανώτερη από τον αντίπαλο της. Πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στο τουρνουά και διατηρεί ελπίδες πρόκρισης. Πρώτος σκόρερ αναδείχτηκε με 5 γκολ ο Φώτης Ζαχαράκης. Απουσίαζε ο Χρήστος Κατσαρής.
Η Χαμ Καμ δεν μπόρεσε να είναι ανταγωνιστική και μοιραία ηττήθηκε. Πάλεψε χωρίς αποτέλεσμα, ωστόσο προσπάθησε μέχρι το τέλος να μειώσει και άλλο την διαφορά. Οι
«Νορβηγοί» παρέμειναν στην τελευταία θέση του ομίλου και αποκλείστηκαν και μαθηματικά.
Την επόμενη(5η) αγωνιστική και τελευταία αγωνιστική η Remal Madrid αγωνίζεται με τους Αγίους Ευρυτάνες (Προκρίνεται ως 3η μόνο με νίκη), ενώ η Χαμ Καμ κλείνει τις υποχρεώσεις της ενάντια στο Heaven Club.

Μόλις 5
Οι νικητές είχαν μόλις 5 ποδοσφαιριστές στην αποστολή τους. Δεν είχαν καμία αλλαγή. Ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν 6 και δεν αγωνίστηκε ο τραυματίας Γιώργος Γιαννόπουλος.

Πρώτο ματς Μ. Ράπτη


Ο Μιχάλης Ράπτης έκανε την πρώτη του εμφάνιση κάτω από τα δοκάρια της Remal.

Στα 5 ο Φώτης


Ο Φώτης Ζαχαράκης των νικητών, ο οποίος αγωνίζεται στην πρωταθλήτρια Μυρίκη, έκανε αρκετά καλή εμφάνιση σκοράροντας 5 συνολικά φορές.

«Αέρα» 4 τερμάτων


Έχοντας πλουραλισμό στο σκοράρισμα η ομάδα της Remal Madrid πήρε από νωρίς σημαντικό προβάδισμα και κλείδωσε την νίκη της. Ο Φώτης Ζαχαράκης άνοιξε νωρίς το σκορ και ο Ζάχος Πολυτσέρης έκανε το 0-2. Ο Οδυσσέας Νούλας (Φωτογραφία Δεξιά) μετά από εκτέλεση έμμεσου φάουλ μείωσε σε 1-2. Με σουτ του Κώστα Λελούδη (Φωτογραφία Αριστερά, Πρώτο του γκολ) από τα πλάγια και όμορφο μακρινό σουτ του Γιάννη Δαράβαλη (Φωτογραφία Κέντρο) από την σέντρα το σκορ έγινε 1-4. Στα τελευταία λεπτά πριν το ημίχρονο ο Φώτης Ζαχαράκης σκόραρε για δεύτερη φορά στο ματς, διαμορφώνοντας το 1-5.

Time out για Χαμ Καμ
Στο 20 λεπτό της αναμέτρησης η ομάδα της Χαμ Καμ κάλεσε time out για να ξεκουραστούν οι ποδοσφαιριστές της. Είναι το 2 time που παίρνει ομάδα στην φετινή διοργάνωση.



Ανέβηκε στο τέλος













 
Ανεβάζοντας στροφές στα τελευταία λεπτά η Remal Madrid διεύρυνε το προβάδισμα της και επικράτησε με μεγάλη διαφορά. Ο Γιάννης Δαράβαλης και ο Ζάχος Πολυτσέρης (Συμπαίχτες στον Αίολο) σκόραραν για δεύτερη φορά στο ματς κάνοντας το 1-7. Ο Φώτης Ζαχαράκης ανέβασε τον σκορ στο 1-8. Ο Μίλτος Ελ Ταχάν (Φωτογραφία Αριστερά) με όμορφο σουτ μείωσε σε 2-8 και ο Μπάμπης Οικονόμου με το πρώτο απευθείας κόρνερ του τουρνουά μείωσε στο 3-8. Το τελικό 3-11 διαμορφώθηκε με γκολ του Ζάχου Πολυτσέρη (Φωτογραφία Δεξιά) και δυο συνεχόμενα γκολ του Φώτη Ζαχαράκη, ο οποίος σκόραρε 5 φορές.



Ταυτόχρονος κιτρινισμός


Στα τελευταία λεπτά του ματς ο Βασίλης Καραχρήστος (Φωτογραφία) της Χαμ Καμ διαπληκτίστηκε λεκτικά με τον γκολκίπερ της Remal Madrid Μιχάλη Ράπτη. Οι δυο ποδοσφαιριστές τιμωρήθηκαν από τον διαιτητή με κίτρινη και πέρασαν εκτός γηπέδου. Την θέση του γκολκίπερ πήρε προσωρινά ο Κώστας Λελούδης.



Προωθήθηκε ο πορτιέρο


Ο γνωστός φίλαθλος Πάνος Οικονόμου (Φωτογραφία, Τερματοφύλακας της Χαμ Καμ) προωθήθηκε στα τελευταία λεπτά και έχασε ευκαιρία για να σκοράρει με το σουτ του να αποκρούεται σε κόρνερ από τον Μιχάλη Ράπτη.


Σκορ Ημιχρόνου: 1-5

Συνθέσεις Ομάδων

Χαμ Κάμ (Μπάμπης Οικονόμου) : Οικονόμου Π., Οικονόμου Χ. 1, Νούλας 1, Καραχρήστος, Καργιάννης (Ελ Ταχάν 1)

Remal Madrid (-): Ράπτης Μ., Πολυτσέρης 3, Λελούδης 1, Δαράβαλης 2, Ζαχαράκης 5

Διαιτητής: Λάμπρος Κολοκώτσιος



















Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος