Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

Atletico Panoramatos-Αστέρας 5-25

Ευρεία και εύκολη νίκη σημείωσε ο Αστέρας με 25-5 απέναντι στην Atletico Panoramatos, η οποία μετράει 4 συνεχόμενες ήττες σε ισάριθμους αγώνες.
Το ματς διεξήχθη την Τρίτη  2 Ιουλίου, άρχισε στις 19:50 και ήταν για την 4η αγωνιστική του 2ου Ομίλου του τουρνουά 5Χ5 Kasmir Cup.
Ο Αστέρας, αν και είχε πολλές και σημαντικές απουσίες, δεν συνάντησε δυσκολίες και πήρε εύκολα και με ευρύ σκορ μια άνετη νίκη. Μετά την ισοπαλία με τους Οράνιε επέστρεψε στις νίκες. Κορυφαίοι ήταν οι Άλεξ Μπακαλίδης και Σάκης Τσιλίκας που σημείωσαν συνολικά 20 από τα 25 τέρματα.
Η Atletico Panoramatos ηττήθηκε για 4η συνεχή φορά και παρέμεινε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Η διαφορά δυναμικότητας με τον Αστέρα ήταν μεγάλη και δεν κατάφερε να τον σταματήσει. Τρία γκολ πέτυχε ο αρχηγός Χρήστος Αρκουμάνης, που συνεχίζει τις εξαιρετικές εμφανίσεις στο τουρνουά.
Την επόμενη(5η) αγωνιστική και τελευταία αγωνιστική η Atletico θα κυνηγήσει την πρώτη της νίκη κόντρα στους Ανύνωμους. Ο Αστέρας θα παίξει με το Status.

Παίζει την πρωτιά
Ο Αστέρας την τελευταία αγωνιστεί θα αναμετρηθεί με το Status, όπου και θα διεκδικήσει την πρώτη θέση του ομίλου.

Ντέρμπι ουραγών
Atletico Panoramatos και Ανώνυμοι την τελευταία αγωνιστική θα επιδιώξουν να κάνουν νίκη γοήτρου, για να ξεκολλήσουν από το μηδέν.

Τα πρώτα κανόνια













 
Ο Αστέρας διαθέτει τους πρώτους σκόρερ της διοργάνωσης, ο Άλεξ Μπακαλίδης (Φωτογραφία Αριστερά) σκόραρε 11 φορές, ισοφαρίζοντας το ατομικό ρεκόρ τερμάτων της διοργάνωσης που κατείχε ο Σπύρος Κουτσούμπας, στα 9 ακολούθησε ο Σάκης Τσιλίκας (Φωτογραφία Δεξιά). Οι δυο ποδοσφαιριστές είναι οι πρώτοι σκόρερ της διοργάνωσης.




Χατ-τρικ «Σπλήνα»


Ο αρχηγός των ηττημένων Χρήστος Αρκουμάνης ξεχώρισε για ακόμη μια φορά. Σημείωσε χατ-τρικ, σκοράροντας 3 γκολ και ήταν εκ των διασωθέντων της ομάδας του.

Ντεμπούτο Μάκκα


Για την ομάδα της Atletico Panoramatos την πρώτη του συμμετοχή στο τουρνουά έκανε ο Βαγγέλης Μάκκας.

Με απουσίες
Ο Αστέρας δεν είχε στην διάθεση του αρκετούς ποδοσφαιριστές. Απουσίαζαν για διάφορους λόγους οι : Βασίλης Τσουκαλάς, Γιάννης Ηλιάδης (Παραβρέθηκε στο γήπεδο) και Κώστας Τσιλίκας. Ο Αστέρας έπαιξε με 6 ποδοσφαιριστές.

Στους πάγκους Αθανασίου-Γαλάνης
Τον Αστέρα καθοδήγησε από τον πάγκο ο Δήμος Αθανασίου ενώ την Athletico Panoramatos ο Γαλάνης.


Κυριαρχία Αστέρα


Βγάζοντας όμορφους συνδυασμούς ο Αστέρας από το πρώτο κιόλας μέρος πήρε προβάδισμα 10 τερμάτων. Ο Βασίλης Συγκελόπουλος (Φωτογραφία) άνοιξε το σκορ και εν συνεχεία ο Άλεξ Μπακαλίδης με 5 συνεχόμενα τέρματα με το καλημέρα έκανε το 0-6. Ο Σάκης Τσιλίκας σούταρε η μπάλα βρήκε στον Βαγγέλη Μάκκα και έγινε το 0-7. Μετά από έξοδο συνδυασμό του Αστέρα ο Βασίλης Συγκελόπουλος πέτυχε το 0-8. Ο Χρήστος Αρκουμάνης μείωσε για την Atletico σε 1-8. Με δυο γκολ του Σάκη Τσιλίκα και ένα ενδιάμεσα του Βασίλη Ντότσικα το σκορ έγινε 1-11.

Σκοραρίσματος συνέχεια


Συνέχισε να κυριαρχεί ο Αστέρας, ο οποίος με κορυφαίους τους Μπακαλίδη και Τσιλίκα πήρε την νίκη με διαφορά 20 τερμάτων. Ο Βασίλης Συγκελόπουλος έγραψε το 1-12 και ο Κώστας Ιωάννου απάντησε για το 2-12. Με γκολ του Σάκη Τσιλίκα και το δεύτερο τέρμα του Κώστα Ιωάννου το σκορ έγινε 3-13. Μετά από έξοχο συνδυασμό του Άλεξ Μπακαλίδη με τον Ντότσικα ο πρώτος πέτυχε το 3-14. Ο Χρήστος Αρκουμάνης μείωσε σε 4-14. Με δυο γκολ του Σάκη Τσιλίκα το σκορ έγινε 4-16. Ο Αστέρας σκόραρε 3 διαδοχικά τέρματα με τον Άλεξ Μπακαλίδη και έφτασε στο 4-19. Ο Χρήστος Αρκουμάνης σκόραρε για 3η φορά μειώνοντας σε 5-19. Με γκολ του Άλεξ Μπακαλίδη και δυο του Σάκη Τσιλίκα το σκορ έγινε 5-22. Ο Μπακαλίδης σκόραρε για 11η φορά και έγραψε το 5-23. Με το 9ο γκολ του Σάκη Τσιλίκα και το 1ο του Δημήτρη Τσιλιμέκη το σκορ έκλεισε στο 5-25.



Σκορ Ημιχρόνου: 1-11

Συνθέσεις Ομάδων

Atletico Panoramatos (Χρήστος Αρκουμάνης): Παπασπύρου, Αρκουμάνης 3, Μάκκας, Κωτσοκάλης, Ιωάννου 2(Κατσίκης, Ντάλλας)

Αστέρας (Δήμος Αθανασίου): Αθανασόπουλος, Συγκελόπουλος 3, Τσιλιμέκης 1, Τσιλίκας 9, Μπακαλίδης 11(Ντότσικας 1)

Διαιτητής: Στέλιος Σώμαλης











Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος