Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

Ventoyza F.C.-Blue Vayeros 5-4

Στην επόμενη φάση προκρίθηκε η Ventoyza μετά την νίκη της με σκορ 5-4 κόντρα στους Blue Vayeros.
Η αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 2  Ιουλίου, ξεκίνησε στις 21:00 και ήταν για την 4η αγωνιστική του 3ου Ομίλου του τουρνουά 5Χ5 Kasmir Cup. Έγινε ένα δυνατό ματς, το οποίο κρίθηκε στις λεπτομέρειες.
Η Ventoyza έχοντας σε πολύ καλή μέρα τον Πάνο Κουτσονίκα κατάφερε να πάρει μια σημαντική νίκη, που την οδηγεί στην 8αδα. Μπορεί να βρέθηκε δυο φορές πίσω στο σκορ, όμως έκανε την ανατροπή σε καίρια σημεία και με ψυχραιμία στις τελικές προσπάθειες πήρε την σημαντική νίκη.
Οι Blue Vayeros παρά το καλό ξεκίνημα που έκαναν δέχτηκαν γκολ σε κρίσιμα χρονικά σημεία στο δεύτερο μέρος και ηττήθηκαν με ένα τέρμα διαφορά. Μάλιστα στο τελευταίο 7λεπτο πέταξαν λευκή πετσέτα και δεν κυνήγησαν την ισοπαλία για να μείνουν στο κόλπο της πρόκρισης αλλά ούτε και την νίκη.
Την επόμενη (5η) αγωνιστική και τελευταία αγωνιστική η Vendoyza παίζει με το Camelot και οι Blue Vayeros με την Λαγκαδιά.

Χωρίς άγχος
Η Ventoyza θα παίξει την τελευταία αγωνιστική με το Camelot χωρίς άγχος, αφού έχει προκριθεί στα προημιτελικά. Θα έχει και την πολυτέλεια να διαλέξει αντίπαλο για την επόμενη φάση.

Αδερφική κόντρα














Σε αντίπαλα στρατόπεδα βρέθηκαν οι αδερφοί Λυτάκη. Ο Κώστας (Φωτογραφία Αριστερά) αγωνίστηκε με τους Blu Vayeros και ο Δημήτρης (Φωτογραφία Δεξιά) με την Ventzoyza. Οι δυο ποδοσφαιριστές είναι συμπαίκτες στην Ένωση 2010.

Περισσότεροι Φθιωτοί
Οι Φθιωτοί ποδοσφαιριστές υπερίσχυσαν στην αναμέτρηση έναντι των Ευρυτάνων. Οι δυο ομάδες στηρίζονται σε ποδοσφαιριστές από την Δυτική Φθιώτιδα. Με τους νικητές έπαιξαν οι Φθιωτοί: Δημήτρης Λυτάκης, Σπύρος Κουτσούμπας, Πάνος Κουτσονίκας και Πάνος Δημητρόπουλος, ενώ με τους «χαμένους» αγωνίστηκαν οι: Βασίλης Καλύβας, Κώστας Λυτάκης, Νίκος Τσάρας, Πάνος Γούπιος και Μάριος Τομόρι.

Ρεκόρ Time Out
Συνολικά 3 time out πήραν οι δυο ομάδες σπάζοντας όλα τα ρεκόρ. Οι Blue Vayeros πήραν 2 και η Ventzoyza 1. Τα Time Out πλέον αρχίζουν να γίνονται συνήθεια στο τουρνουά, κάτι που πέρυσι δεν γίνονται και φέτος άργησε να εμφανιστεί.



Ντεμπούτο Γ. Μπουμπουρή


Ο νεαρός Γιώργος Μπουμπουρής αγωνίστηκε στα τελευταία λεπτά με του Blue Vayeros και έκανε ντεμπούτο στο τουρνουά.

Χατ-τρικ ο «Κούτσο»


Τρια καθοριστικά τέρματα πέτυχε ο Πάνος Κουτσονίκας της Ventoyza. Ενώ τα υπόλοιπα 2 σημείωσε ο Σπύρος Κουτσούμπα, που έφτασε τα 15.

Από δυο Καλύβας-Μάρκης














Δυο φορές σκόραρε ο Βασίλης Καλύβας (Φωτογραφία Αριστερά) των Blue Vayeros και άλλες δυο ο Πάνος Μάρκης (Φωτογραφία Δεξιά).

Ισοπαλία


Σε ένα μοιρασμένο πρώτο μέρος οι δυο ομάδες σκόραραν από δυο φορές για να πάνε στο ημίχρονο ισόπαλες. Ο Πάνος Μάρκης άνοιξε το σκορ για τους Blue Vayeros. Ο Σπύρος Κουτσιούμπας (Φωτογραφία) ισοφάρισε σε 1-1, την στιγμή που οι δυο ομάδες έπαιζαν με 4. Ο Βασίλης Καλύβας με όμορφο τακουνάκι πέτυχε το 1-2. Το γκολ αυτό προήλθε με παίκτη παραπάνω για τους Blue Vayeros. Η Ventoyza ισοφάρισε με τον Κουτσονίκα σε 2-2, ενώ είχε αριθμητικό μειονέκτημα!.


Ένταση με Κουτσονίκα-Γούπιο


Ο Πάνος Κουτσονίκας και ο Πάνος Γούπιος (Φωτογραφία) διαπληκτίστηκαν και λίγο έλλειψε να έρθουν στα χέρια. Οι δυο αθλητές τιμωρήθηκαν με κίτρινη κάρτα και πέρασαν εκτός γηπέδου.



«Κίτρινισε» σε Δημητρόπουλο


Ο Πάνος Δημητρόπουλος της Venzoyza ανέκοψε με δυνατό φάουλ τον 16χρονο  Μάριο Τομόρι μετά από ωραία τρίπλα που του έκανε, δέχτηκε την κίτρινη κάρτα, περνώντας εκτός γηπέδου για 2 λεπτά.


Βελτίωση και νίκη
Η Ventoyza αισθητά βελτιωμένη κάνοντας καλό δεύτερο μέρος πήρε την σημαντική νίκη. Ο Σπύρος Κουτσούμπας έβαλε για πρώτη φορά μπροστά στο σκορ την ομάδα του, «γράφοντας» το 3-2. Ο Πάνος Μάρκης με όμορφο μακρινό σουτ διαμόρφωσε το 3-3. Ο ταχύτατος Πάνος Κουτσονίκας ελίχτηκε και με κοντινό πλασέ πέτυχε το 4-3. Ο Βασίλης Καλύβας μετά από διπλό δοκάρι σκόραρε για το 4-4. Ο Πάνος Κουτσονίκας με όμορφο μακρινό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 5-4.



Κίτρινη σε Μάρκη
Ο Πάνος Μάρκης αντίκρισε κίτρινη κάρτα για δυνατό μαρκάρισμα σε αντίπαλο και πέρασε εκτός αγωνιστικού χώρου.


Τα… παράτησαν αναίτια
Στα τελευταία 7 λεπτά οι Blue Vayeros δυσφόρησαν, σταμάτησαν να κυνηγούν το ματς….πετώντας λευκή πετσέτα. Οι Blue Vayeros είχαν χρόνο να ανατρέψουν το ματς, ωστόσο δεν το έκαναν. Και σε περίπτωση ισοφάρισης θα είχαν αρκετές ελπίδες πρόκρισης. Μοιραία αποκλείστηκαν και δεν συνεχίζουν στην επόμενη φάση.

Σκορ Ημιχρόνου: 2-2

Συνθέσεις Ομάδων

Ventoyza F.C. (Γιάννης Φλωράκης): Καλύβας Γ., Λυτάκης Δ., Κουτσούμπας 2, Φλωράκης, Αρβανίτης (Κουτσονίκας 3, Οικονόμου, Δημητρόπουλος)

Blue Vayeros (Δημήτρης Κολλημένος): Παπαβασιλείου, Λυτάκης Κ., Καλύβας 2, Τσάρας, Μάρκης 2(Γούπιος, Μπουμπουρής Γ., Τομόρι)

Διαιτητής: Στέλιος Σώμαλης

















Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος