Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

Ανώνυμοι F.C.-Γερόντια 2-15

Εύκολα και χωρίς να ιδρώσουν τα Γερόντια νίκησαν τους Ανώνυμους με 15-2 και ζευγάρωσαν τις νίκες τους.
Η αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε την Τρίτη  1 Ιουλίου, άρχισε στις 18:45 και ήταν για την 4η αγωνιστική του 2ου Ομίλου του τουρνουά 5Χ5 Kasmir Cup.
Τα Γερόντια παίζοντας απλά και χωρίς να ανεβάσουν στροφές κατάφεραν να φύγουν νικητές από το γήπεδο για δεύτερη συνεχή αγωνιστική και να μπουν δυνατά στο κόλπο της πρόκρισης. Εξαιρετικός για ακόμη μια φορά ήταν ο Κώστας Μαντζιούτας, που σημείωσε 8 τέρματα.
Οι Ανώνυμοι μετά από δυο βαριές ήττες χωρίς να έχουν σκοράρει, βελτιώθηκαν αρκετά και κατάφεραν να αποφύγουν έναν μεγαλύτερο διασυρμό. Στο συγκεκριμένο ματς είχαν και αλλαγές, ωστόσο μόνο ένας παίκτης μπήκε από τον πάγκο.
Την επόμενη (5η) αγωνιστική και τελευταία αγωνιστική οι Ανώνυμοι θα παίξουν στο ντέρμπι ουραγών με την Atletico Panoramatos και τα Γερόντια θα διεκδικήσουν την πρόκριση κόντρα στους Οράνιε, όπου χρειάζονται μόνο νίκη.

Σκόραραν
Μετά από 2 ματς με 0 ενεργητικό στην επίθεση οι νεαροί Ανώνυμοι σκόραραν 2 φορές με τον Θανάση Ζαρκάδα και έφτασαν συνολικά τα 4 τέρματα στην διοργάνωση.

Παίζουν την πρόκριση με Οράνιε
Τα Γερόντια την τελευταία αγωνιστική αντιμετωπίζουν τους Οράνιε και θέλουν μόνο νίκη για να συνεχίσουν στην επόμενη φάση.

Ο γκολτζής «Τάρας»


Για τα Γερόντια ο μόλις..25 ετών Κώστας Μαντζιούτας σκόραρε 8 φορες και ήταν ο καλύτερος παίκτης των νικητών.


Και τα 2 ο Ζαρκάδας


Για τους νεαρούς Ανώνυμους και τα δυο γκολ πέτυχε ο Θανάσης Ζαρκάδας. Στον πάγκο έμειναν χωρίς να αγωνιστούν ο Βαγγέλης Τετράδης και ο Δημήτρης Νιούτσικος.


Πορτιέρο ο Μπάρκας-Ντεμπούτο Μαργαρίτη














Το τέρμα των Ανώνυμων υπερασπίστηκε ο Γιώργος Μπάρκας (Φωτογραφία Αριστερά), ενώ την πρώτη του εμφάνιση έκανε και ο Μαργαρίτης (Φωτογραφία Δεξιά).


Σκοράρισμα Μαντζιούτα-Τριανταφύλλου


Τα Γερόντια έχοντας σε πολύ καλή μέρα των Κώστα Μαντζιούτα και τον Μάκη Τριανταφύλλου σκόραραν 8 φορές και πήραν σημαντικό προβάδισμα. Ο Θανάσης Ζαρκάδας άνοιξε το σκορ και ο Κώστας Μαντζιούτας ισοφάρισε σε 1-1. Μετά από λάθος του γκολκίπερ Μπάρκα ο Θωμάς Γκορόγιας έκανε το 1-2. Ο Κώστας Μαντζιούτας με δυο απανωτά γκολ ανέβασε το σκορ στο 1-4. Ακολούθησε τέρμα του Μάκη Τριανταφύλλου (Φωτογραφία) και άλλο ένα του Κώστα Μαντζιούτα για το 1-6. Οι ίδιοι πρωταγωνιστές σκόραραν ξανά για να «γραφτεί» το 1-8 του ημιχρόνου.



Ίδια συνέχεια


Ίδιο ξεκίνημα υπήρξε και στην επανάληψη, οι Ανώνυμοι σκόραραν και εν συνεχεία ακολούθησε «χορός» τερμάτων του Κώστα Μαντζιούτα και του Σπύρου Τσιώνη. Ο Ζαρκάδας παρεμβλήθηκε στο σουτ του Ανδρεάκη από τα πλάγια και μείωσε σε 2-8. Μετά από όμορφη συνεργασία του Κώστα Γραμματίκα με τον Μάκη Τριανταφύλλου ο δεύτερος σκόραρε για το 2-9. Ο Κώστας Μαντζιούτας με 3 απανωτά γκολ έφτασε τα 8 συνολικά και διαμόρφωσε το 2-13. Την σκυτάλη στο σκοράρισμα πήρε ο Σπύρος Τσιώνης (Φωτογραφία, Αποχώρησε με ελαφρύ τραυματισμό), ο οποίος σκόραρε 3 φορές για το τελικό 2-15.





Σκορ Ημιχρόνου: 1-8

Συνθέσεις Ομάδων

Ανώνυμοι F.C.(Δημήτρης Τσιάκας & Χρήστος Ανδρεάκης): Μπάρκας, Ζαρκάδας 2, Ανδρεάκης, Μαργαρίτης, Καββαδιάς(Τσιάκας)

Γερόντια (Κώστας Γραμματίκας): Γκορόγιας Κ., Τριανταφύλλου 3, Γκορόγιας Θ. 1, Τσιώνης 3, Μαντζιούτας 8(Γραμματίκας Κ., Πετρόπουλος)

Διαιτητής: Λάμπρος Κολοκώτσιος















Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος