Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

Νικητής ο Κατσαδούρος στην Ευρυτανική «μάχη» με τον Κουρλό














Μέχρι πέρυσι ήταν συμπαίχτες στο Βελούχι. Φέτος αγωνίζονται στον 4ο Όμιλο, αλλά με διαφορετικές ομάδες. Πρόκειται για τον Δημήτρη Κατσαδούρο και τον Δημήτρη Κουρλό, οι οποίοι τέθηκαν αντιμέτωποι την Κυριακή 3/3 στο Δημοτικό Στάδιο Γραβιάς στο παιχνίδι Ανδρούτσος Γραβιάς-Λαμία (18η αγωνιστική 4ου Ομίλου Δ΄ Εθνικής).
Οι Φθιωτοί με τέρμα του Γιάννη Μπέσσα στο πρώτο ημίχρονο έφυγαν με τους τρεις βαθμούς της νίκης (0-1). Ο Κουρλός αγωνίστηκε για πρώτη φορά ως αλλαγή, έχοντας και μια καλή ευκαιρία με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 73΄, που απέκρουσε ο Αποστόλης Κοντογεώργος. Μπήκε στο ημίχρονο στην θέση του Μάριου Λέσση. Ο Κατσαδούρος πέρασε στο γήπεδο στο 93΄ αντί του Γιώργου Κουτρομάνου, έχοντας ολιγόλεπτη συμμετοχή αυτήν την φορά.
Ο Κουρλός αγωνίστηκε για 6η φορά με τα χρώματα του Ανδρούτσου (Μετακινήθηκε τον Ιανουάριο από τον ΑΠΟΚ), που δύσκολα θα καταφέρει να πετύχει τον στόχο του. Ο Κατσαδούρος κατέγραψε την 11η του συμμετοχή στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα με τους Λαμιώτες. Μάλιστα οι δυο ποδοσφαιριστές είναι συγγενείς, καθώς είναι ξαδέρφια.