Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

Αίολος-Λαμία 1-3

Την κατάκτηση και του πρωταθλήματος του 4ου Ομίλου της Δ΄ Εθνικής πανηγύρισε η ιστορική ομάδα της Λαμίας. Επικράτησε χωρίς να δυσκολευτεί με 3-1 σε ένα όμορφο ματς του Αιόλου, ολοκληρώνοντας ιδανικά τις υποχρεώσεις στο Περιφερειακό πρωτάθλημα κόντρα στην αδύναμη, αλλά μαχητική ομάδα του Προφήτη Ηλία, που έδωσε το τελευταίο της παιχνίδι στην κατηγορία. Το ματς πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 31 Μαρτίου στο Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου.
Άρχισε στις 4 και ήταν στα πλαίσια της 22ης και τελευταίας αγωνιστικής του 4ου Ομίλου του Περιφερειακού Πρωταθλήματος. Αναμετρήθηκαν ο τελευταίος με τον πρώτο, με τις δυο ομάδες να αγωνίζονται την νέα σαιζόν σε διαφορετική κατηγορία. Ο αγώνας, που παρακολουθήθηκε από πολλούς φίλους της Λαμίας, που έδωσαν άλλο χρώμα στον αγώνα είχε αρκετές ευκαιρίες.
Οι Ευρυτάνες πάλεψαν φιλότιμα και κατάφεραν να κλείσουν μια χρονιά-«γολγοθά» με ψηλά το κεφάλι και σχετικά καλή εμφάνιση. Είχαν αξιοπρεπή παρουσία απέναντι στην κατά τεκμήριο καλύτερη ομάδα του ομίλου. Επιθετικά ότι καλύτερο είχε να επιδείξει η ομάδα ήταν ξανά ο Άλεξ Μπακαλίδης. Η ομάδα του Σπύρου Κολόκα σκόραρε έστω και με αυτογκόλ μετά από αρκετό καιρό και συγκεκριμένα από τον αγώνα της 17ης αγωνιστικής με τον Ανδρούτσο Γραβιάς.
Η νταμπλούχος πλέον Λαμία πιστοποίησε την ανωτερότητα της, επιβάλλοντας τον ρυθμό της από το πρώτο κιόλας λεπτό. Ήταν αρκετά καλύτερη, δημιουργώντας συνεχώς ευκαιρίες στα αντίπαλα καρέ. Με ένα «ξέσπασμα» στο δεύτερο ημίχρονο «σφράγισε» την νίκη, που ισοδυναμούσε με τίτλο και από εκεί και πέρα κατέβασε ρυθμούς. Η ομάδα του Λάκη Παπανικολάου επιστρέφει στις επαγγελματικές κατηγορίες  μετά από 4 χρόνια, στα οποία αγωνίστηκε στην Δ΄ Εθνική και στο τοπικό πρωτάθλημα της Φθιώτιδας.
Ο Αίολος τερμάτισε τελευταίος με μόλις 4 βαθμούς και με διαφορά -26 βαθμών από την πρώτη 7αδα, αλλά και με απόσταση -11 από το προτελευταίο Λεοντάρι. Οι Λαμιώτες αναδείχτηκαν πρωταθλητές με 43 πόντους, αφήνοντας πίσω την δεύτερη Καρδίτσα, που έμεινε στους 38.

Εκδρομείς…καπνογόνα και συνθήματα
Περίπου 100 φίλοι του ποδοσφαίρου παρακολούθησαν την αναμέτρηση του Καρπενησίου. Μάλιστα οι 70 περίπου από αυτούς ήταν από την Λαμία, αρκετοί εκ των οποίων ταξίδεψαν με λεωφορείο, καθώς ο σύνδεσμος φιλάθλων της γειτονικής ομάδας διοργάνωσε δωρεάν εκδρομή. Οι φίλαθλοι του ΠΑΣ Λαμία άναψαν μάλιστα καπνογόνα, ενώ εμψύχωναν τους πρωταθλητές με συνθήματα με το Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου να μετατρέπεται σε ΔΑΚ Λαμίας. Είχαν επίσης πανό υπέρ της ομάδας τους.




Άρχισε και τελείωσε με Μανασή


Ο διαιτητής από τα Τρίκαλα Κώστας Μανασής ήταν αυτός, που σφύριξε το πρώτο παιχνίδι του Αιόλου στην Αγιά, αλλά και το τελευταίο με την Λαμία. Σε ισάριθμούς αγώνες οι περυσινοί πρωταθλητές Ευρυτανίας ηττήθηκαν με δυο γκολ διαφορά.

Δεύτερος τίτλος σε 4 ημέρες
Οι Φθιωτοί ύστερα από την κατάκτηση του κυπέλλου της ΕΠΣΦ απέναντι στον Δομοκό την περασμένη Τετάρτη (Νίκη με 3-1) πέτυχαν και το «νταμπλ», το οποίο σημαίνει την επιστροφή της στην Γ΄ Εθνική. Υπάρχουν επίσης πιθανότητες να συμμετάσχει στην Β΄ Εθνική, εφόσον η ΕΠΟ αποφασίσει την απευθείας άνοδο όλων των πρωταθλητών του Περιφερειακού Πρωταθλήματος.

Το σχήμα του Αιόλου
Τερματοφύλακας άρχισε ο Κατελούζος, δεξί μπακ ο Πολυτσέρης και αριστερό ο Τριανταφυλλόπουλος. Τα στόπερ αποτελούσαν οι: Κατσίκας και Ντουφεκιάς, ενώ στα αμυντικά χαφ ξεκίνησε ο Κολόκας, με τον Ζαραβέλη. Δεξί χαφ ήταν ο Αζακάς και αριστερό ο Χρυσαφόπουλος. Ο Μπακαλίδης είχε ελεύθερο ρόλο πίσω από τον προωθημένο Ράικο.

Έπαιξαν σε όλα

 












Δυο ποδοσφαιριστές του Αιόλου αγωνίστηκαν και στα 20 παιχνίδια, αρχίζοντας μάλιστα στο αρχικό σχήμα. Πρόκειται για τον Πυργιώτη τερματοφύλακα Δημήτρη Κατελούζο και τον αμυντικό χαφ Χάρη Ζαραβέλη, οι οποίοι μέχρι πέρυσι αγωνιζόταν στον ΑΠΟΚ. Ο δεύτερος μάλιστα ξεπέρασε τις 100 συμμετοχές. Από πλευράς Λαμίας σε όλα τα ματς συμμετείχε ο Κώστας Μαλισσόβας.

Και ξανά στην τοπική πραγματικότητα
Με μια νίκη, μια ισοπαλία και 18 ήττες ολοκλήρωσε την σαιζόν ο Αίολος, ο οποίος επανέρχεται στο τοπικό πρωτάθλημα της Ευρυτανίας. Τα συνολικά του τέρματα ήταν 7-47, ενώ εκτός έδρας δεν σκόραρε καμία φορά και δεν πανηγύρισε κανέναν βαθμό.

Κορυφαίος ο Πολυτσέρης
 

Ξεκίνησε στο δεξί άκρο της άμυνας και έκανε αρκετά καλή εμφάνιση ο Ζάχος Πολυτσέρης. Ήταν ο κορυφαίος του Αιόλου, κάνοντας μάλιστα την ασίστ στην φάση του γκολ.


Επιστροφές και ελλείψεις

 












Αγωνίστηκαν ξανά με τα χρώματα του Αιόλου οι: Πάνος Αζακάς, Ζάχος Πολυτσέρης και Μπάμπης Τριανταφυλλόπουλος, οι οποίοι εξέτισαν την τιμωρία τους. Απών ήταν ο τιμωρημένος Νίκος Νικολάου, ο στρατευμένος Μάκης Χρυσικός, ο φοιτητής Χρήστος Κατσαρής, ο τραυματίας Ηρακλής Καρατσίκης και οι: Οδυσσέας Νούλας (Ο μοναδικός, που έλλειπε από τους 9 της Ελασσόνας), Γιώργος Γραβιάς και Ταξιάρχης Γούλας. Την 15αδα συμπλήρωσε ο Γιάννης Ηλιάδης.

Τελευταίος(;) αγώνας
Η αναδιάρθρωση κατηγοριών με την κατάργηση της Δ΄ Εθνικής δυσκολεύει το έργο των ομάδων της Ευρυτανίας, ώστε να καταφέρουν να συμμετάσχουν στην νέα Γ΄ Εθνική. Ίσως περάσουν αρκετά χρόνια για να δούμε να αγωνίζεται ξανά σωματείο του νομού μας σε αγώνα εθνικού πρωταθλήματος.


Πάντα δίπλα στον Αίολο
Ο γενικός γραμματέας των γηπεδούχων Σεραφείμ Λερογιάννης και ο αντιπρόεδρος Γιάννης Λερογιάννης ήταν ξανά παρόντες. Απουσίαζε ο πρόεδρος Ταξιάρχης Χρυσικός, ο οποίος διαμένει στον Βόλο πλέον.

Στην κερκίδα ο Κατσαδούρος
Εκτός αποστολής ήταν ο Ευρυτάνας ποδοσφαιριστής της Λαμίας Δημήτρης Κατσαδούρος, ο οποίος υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία. Κατέγραψε 11 συμμετοχές στο φετινό πρωτάθλημα. Είδε το παιχνίδι από την κερκίδα, στην οποία επίσης βρέθηκαν ο αδερφός του προπονητή των γηπεδούχων Γιώργος Κολόκας και ο γιός του Δημήτρης (Αδερφός του ποδοσφαιριστή Βασίλη).


Απουσίες Λαμίας 

 












Στην κερκίδα παρέμειναν και οι: Γιάννης Αντωνίου (Τιμωρημένος), Μίμης Μπενίσκος και Νίκος Καρανάσιος (Τραυματίες). Εκτός αποστολής άλλοι δυο φαντάροι και συγκεκριμένα οι: Γιάννης Μπέσσας και Κώστας Καββαδίας, ενώ την 18αδα συμπλήρωσαν οι: Δημήτρης Πανέτσος, Χρήστος Στυλιανός, Γιώργος Καταραχιάς και Γιάννης Γκούρλιας.


Α΄ Μέρος

Φθιωτική κυριαρχία
Έχοντας συντριπτική κατοχής της μπάλας οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι από το ξεκίνημα κιόλας του παιχνιδιού πήραν τα ηνία. Προηγήθηκαν στο πρώτο ημίχρονο με 0-1, βάζοντας στέρεες βάσεις για την επικράτηση.

Από τα πόδια του Καλύβα


Παρότι είναι γεννημένος το 1973 θυμίζει κάτι…σαν το παλιό καλό κρασί. Ο λόγος για τον βετεράνο Μιχάλη Καλύβα, που κατάγεται από την γειτονική Μεγάλη Κάψη Φθιώτιδας. Η εμπειρία του αποδείχτηκε καθοριστική στην φετινή Λαμία. Χάρης τα δικά του πόδια προήλθαν τα δυο πρώτα γκολ των νικητών.

Σκόραρε ο Τσαμαδιάς


Το πρώτο του (και τελευταίο) τέρμα στο πρωτάθλημα, που ολοκληρώθηκε σημείωσε ο Ντίνος Τσαμαδιάς. Άνοιξε το σκορ στο 24΄, ύστερα από μπαλιά του Καλύβα.






Δυο πολύ καλές φάσεις
Η Λαμία θα μπορούσε να πετύχει και άλλα τέρματα στο πρώτο 45λεπτο κυρίως με τον Ντίνο Τσαμαδιά στο 18΄ και τον Νίκο Ταμάμη 17 λεπτά αργότερα.



Μόλις 1 φάση
Οι γηπεδούχοι δεν δημιούργησαν κάποια ευκαιρία και είχαν μόλις μια ουσιαστικά τελική προσπάθεια με τον Άλεξ Μπακαλίδη στο 40΄. Ενώ 10 λεπτά νωρίτερα η μπάλα είχε φτάσει για πρώτη φορά στα χέρια του Αποστόλη Κοντογεώργου από προσπάθεια του Νίκου Ράικου, που δεν είναι άξια αναφοράς.

Οι καλύτερες φάσεις
4΄: Ο Τσαμαδιάς πάσαρε στον Ταμάμη, το σουτ του οποίου εκτός περιοχής κατέληξε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Κατελούζου.
14΄: Πολύ μακρινό σουτ του Κουτρομάνου κατέληξε λίγο πάνω από το τέρμα των γηπεδούχων.
18΄: Ο Καλύβας έκανε την μπαλιά για τον Τσαμαδιά, ο οποίος σούταρε εντός περιοχής και δεξιά άουτ από το αριστερό δοκάρι του Αιόλου.
22΄: Χτύπημα φάουλ του Καλύβα από το ημικύκλιο της περιοχής πέρασε λίγο άουτ από το αριστερό δοκάρι του Κατελούζου.
24΄: Ο Καλύβας έκανε προσωπική προσπάθεια από αριστερά, πάσαρε κάθετα στον Τσαμαδιά, ο οποίος με πλασέ εξ επαφής στην δεξιά γωνία του Αιόλου διαμόρφωσε το 0-1.
27΄: Ο Καλύβας πάσαρε στον Ταμάμη, το σουτ του οποίου από το ύψος της περιοχής κόντραρε και μπλοκαρίστηκε από τον Κατελούζο στην δεξιά του γωνία.
35΄: Σέντρα του Καλύβα από αριστερά, ωραίο γυριστό σουτ του Ταμάμη απέκρουσε όμορφα στην αριστερή του γωνία ο Κατελούζος.
39΄: Συνδυασμός Τσαμαδιά-Κουτρομάνου-Καλύβα, ο τελευταίος σούταρε εκτός περιοχής άουτ από το δεξί δοκάρι των γηπεδούχων.
40΄: Ο Τριανταφυλλόπουλος σέντραρε από αριστερά, μετά από διώξιμο της άμυνας της Λαμίας ο Μπακαλίδης σούταρε εκτός περιοχής και δεξιά πάνω από το αντίπαλο τέρμα.

Β΄ Μέρος

Πιο απελευθερωμένο ποδόσφαιρο-Ανέβηκε και ο Αίολος
Οι παίχτες του Λάκη Παπανικολάου «καθάρισαν» την νίκη από το πρώτο κιόλας 4αρτο, προηγήθηκαν 0-3, για να μειώσουν οι γηπεδούχοι αμέσως μετά. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν αρκετά καλό, με τον Αίολο να βελτιώνει την επιθετική του παρουσία.

Είσοδος Λάππα


Στο ημίχρονο ο τερματοφύλακας Κώστας Λάππας αντικατέστησε τον Δημήτρη Κατελούζο και αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην Δ΄ Εθνική ως τερματοφύλακας. Ο 35χρονος είχε άλλη μια συμμετοχή στον Πυργετό ως σέντερ φορ, ενώ αυτό ήταν το μοναδικό ημίχρονο, στο οποίο δεν βρέθηκε στο τερέν ο Κατελούζος.

«Καθάρισε» με πέναλτι


Τρία μόλις λεπτά ύστερα από την έναρξη του δεύτερου 45λεπτου οι Λαμιώτες κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Ντίνου Τσαμαδιά από τον Κώστα Λάππα. Οι γηπεδούχοι αμφισβήτησαν την παράβαση. Εύστοχος αποδείχτηκε ο Νίκος Ταμάμης, ο οποίος πέτυχε το 8ο του γκολ. Αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ της Λαμίας και δεύτερος του πρωταθλήματος, μαζί με τον Αποστόλη Νάστα του Πυργετού.







0-3 από Μαλισσόβα


Το τελευταίο γκολ της Λαμίας σημείωσε ο Κώστας Μαλισσόβας, ο οποίος με έξοχο τρόπο έκανε το 55΄ το 0-3. Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός σκόραρε μετά από έναν γύρο και ολοκλήρωσε την σαιζόν με 5 τέρματα.


Αυτογκόλ από Κουτρομάνο


Το γκολ..της τιμής προήλθε για τον Αίολο από αντίπαλο ποδοσφαιριστή. Ο αρχηγός Γιώργος Κουτρομάνος στο 58΄ πέτυχε αυτογκόλ μετά από σέντρα του δραστήριου Ζάχου Πολυτσέρη.



Χρόνο σε Στεργίου & Λαΐνα

 












Δυο ποδοσφαιριστές, οι οποίοι δεν είχαν σημαντικό χρόνο συμμετοχής από τον Λάκη Παπανικολάου αγωνίστηκαν στο δεύτερο μέρος. Για 3η φορά έπαιξε ο Θάνος Στεργίου και για 2η ο Βαγγέλης Λαΐνας, που ήταν ο πρώτος σκόρερ της Λαμίας στο κύπελλο. Την τρίτη αλλαγή των νικητών αποτέλεσε ο Γιάννης Κατσιγιάννης.

Κοντά στο γκολ ο Μαδούρας
 

Την ευκαιρία για το 1-4 έχασε στο 65΄ ο νεαρός δεξιός μπακ Κώστας Μαδούρας, ο οποίος σταματήθηκε από τον συνονόματο του Λάππα.

Απειλές Τσαμαδιά & Μπακαλίδη

 

Ευκαιρία απώλεσε και ο Ντίνος Τσαμαδιάς στο 71΄, αλλά και ο Άλεξ Μπακαλίδης ένα λεπτό μετά, με τους δυο τερματοφύλακες να διώχνουν όμορφα σε κόρνερ.



Ένταση Κορέντζελου-Ταμάμη


Στο 88΄ υπήρξε προσωρινή «ίντριγκα» μεταξύ του Νίκου Κορέντζελου του Αιόλου, ο οποίος αγωνίστηκε ως στόπερ και του επιθετικού των φιλοξενούμενων Νίκου Ταμάμη. Ο ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων «κιτρινίστηκε».



Οι καλύτερες φάσεις
48΄: ο Καλύβας έβγαλε μπροστινή μπαλιά για τον Τσαμαδιά, ο οποίος ανατράπηκε από τον Λάππα, κερδίζοντας πέναλτι.
49΄: Ο Ταμάμης εκτέλεσε εύστοχα στην δεξιά γωνία του Αιόλου (0-2).
55΄: Ο Μπακαλίδης, αφού έπαιξε το 1-2 με τον Πολυτσέρη δοκίμασε σουτ εντός περιοχής και δεξιά, το οποίο μπλόκαρε ο Κοντογεώργος.
55΄: Ο Σπυριδάκης έκανε την μπαλιά από την άμυνα, ο Μαλισσόβας βρέθηκε σε θέση τέτ-α-τετ και με ψηλοκρεμαστό σουτ από θέση δεξιά «κρέμασε» τον εκτός θέσης Λάππα και διαμόρφωσε το 0-3.
57΄: Ο Μπακαλίδης πάσαρε στον Πολυτσέρη, ο οποίος σέντραρε από δεξιά και ο Κουτρομάνος μέσα από την μικρή περιοχή με γυριστή κεφαλιά πέτυχε αυτογκόλ (1-3).
61΄: Χτύπημα φάουλ του Μπακαλίδη πέρασε λίγο άουτ από το αριστερό «Γ» του Κοντογεώργου.
65΄: Ο Στεργίου εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά, ο Μαδούρας πλάσαρε εξ επαφής και ο Λάππας απέκρουσε σωτήρια στο κέντρο του τέρματος του.
67΄: Κόρνερ του Στεργίου ξανά από τα αριστερά, ο Σπυριδάκης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα λίγο άουτ από το αριστερό δοκάρι του Λάππα.
68΄: Ο Μπακαλίδης χτύπησε κόρνερ από δεξιά, ο Ντουφεκιάς έπιασε την κεφαλιά, η οποία πέρασε έξω από το δεξί δοκάρι των φιλοξενούμενων.
71΄: Συνδυασμός Στεργίου-Λαΐνα-Τσαμαδιά, το σουτ του τελευταίου εντός περιοχής και δεξιά απέκρουσε θεαματικά σε κόρνερ ο πορτιέρο του Αιόλου.
72΄: Ο Πολυτσέρης με μακρινή μπαλιά τροφοδότησε τον Μπακαλίδη, ο οποίος σούταρε από πλάγια αριστερά και ο γκολκίπερ της Λαμίας απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ.
80΄: Εκτέλεση φάουλ του Μπακαλίδη από πλεονεκτική θέση έφυγε πάνω από το τέρμα της Λαμίας.
92΄: Ο Στεργίου ξεχύθηκε στην αντεπίθεση και βρέθηκε σε θέση τετ α τετ από πλάγια, σούταρε διαγώνια έξω από το δεξί δοκάρι του Λάππα.

Έξαλλοι πανηγυρισμοί
Ένα κουβάρι έγιναν ποδοσφαιριστές, παράγοντες και τεχνικό τιμ της Λαμίας ύστερα από το τελευταίο σφύριγμα του Κώστα Μανασή. Πανηγύρισαν την κατάκτηση και του πρωταθλήματος, άνοιξαν σαμπάνιες και κυριάρχησαν οι κραυγές θριάμβου. Μάλιστα έκαναν και το καθιερωμένο όλε-όλε με τους φίλους τους, που τους ακολούθησαν στο Καρπενήσι. Σήκωσαν επίσης στον αέρα τον προπονητή Λάκη Παπανικολάου.









Μπλουζάκια πρωταθλητών
 

Φορέθηκαν από τους συντελεστές της φετινής επιτυχίας μπλουζάκια, τα οποία ανέγραφαν «ΠΑΣ Λαμία 1964 Πρωταθλητής Δ΄ Εθνικής 2013»

Γιάννης Λερογιάννης: «Συγχαρητήρια στους παίχτες του Αιόλου»


Ο αντιπροέδρος του Αιόλου με δηλώσεις του έκανε έκκληση προς όλες της ομάδες της Ευρυτανίας για συστράτευση, ενώ συνεχάρη τους ποδοσφαιριστές για την προσπάθεια τους. Τόνισε: «Συγχαρητήρια στους παίχτες, που ακολουθήσανε την ομάδα από τον Αύγουστο μέχρι σήμερα και όσους συνέβαλλαν να ολοκληρώσουμε το πρωτάθλημα. Η ομάδα παρά τις κακές γλώσσες, που την ήθελαν να τα παρατάει τα Χριστούγεννα απέδειξε πως τερμάτισε το πρωτάθλημα. Αυτό είναι ένα καλό σημάδι για το Καρπενήσι. Θέλω να κάνω μια έκκληση να ρίξουμε σε τοπικό επίπεδο τους τόνους και τους εγωισμούς μας και να κοιτάξουμε πως θα πάμε το Ευρυτανικό ποδόσφαιρο μπροστά.»

Έκλεισαν την σαιζόν
Οι παίχτες του Αιόλου συγκεντρώθηκαν στο κέντρο του γηπέδου και φώναξαν δυνατά το όνομα της ομάδας τους.


Κίτρινες Κάρτες
Τριανταφυλλόπουλος, Κορέντζελος, Λάππας, Τσιλίκας

Διακριθέντες
Αίολος: Πολυτσέρης, Μπακαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος
Λαμία: Καλύβας, Τσαμαδιάς, Ταμάμης, Παΐζάνος

Δηλώσεις Προπονητών

Σπύρος Κολόκας (Αίολος): «Ήταν ένα παιχνίδι διαδικαστικού χαρακτήρα. Εμείς ήμασταν πεσμένοι εδώ και καιρό. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα της Λαμίας, καλή πορεία στο καινούργιο της πρωτάθλημα. Συγχαρητήρια και στα παιδιά του Αιόλου, που παρόλο, που από τον πρώτο γύρο είχαν πέσει κατηγορία, συνεχίσανε και τελειώσανε το πρωτάθλημα αξιοπρεπώς.»






Λάκης Παπανικολάου (Λαμία): «Ήταν η τελευταία αγωνιστική του
πρωταθλήματος, είμαστε και επίσημα πλέον πρωταθλητές πανάξια. Ήταν ένα πρωτάθλημα, που το αξίζαμε 100%, ήμασταν πρώτοι από την πρώτη μέχρι την τελευταία αγωνιστική. Αυτό το πρωτάθλημα ανήκει στους παίχτες μου 100%, δουλέψανε πάρα πολύ, ματώσανε. Θέλω να τους ευχαριστήσω για αυτό, να τους δώσω συγχαρητήρια και να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο. Νομίζω ότι είναι η αρχή μιας νέας σελίδας για την ομάδα της Λαμίας, εύχομαι ολόψυχα τα επόμενα χρόνια να πρωταγωνιστήσει σε πολύ μεγαλύτερες κατηγορίες, γιατί σε αυτές τις κατηγορίες αδικείται. Να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην διοίκηση της ομάδας για την στήριξη προς το πρόσωπο μου, να ευχαριστήσω πάρα πολύ τους δυο συνεργάτες μου, τον Ανδρέα Ανυφαντή και τον Δημήτρη Σταυρογιάννη, ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους της ομάδας, που στηρίξανε αυτήν την προσπάθεια δυο ετών.»

Συνθέσεις Ομάδων

Αίολος (Σπύρος Κολόκας): Κατελούζος(46΄ Λάππας), Πολυτσέρης, Τριανταφυλλόπουλος, Κατσίκας, Ντουφεκιάς, Ζαραβέλης, Χρυσαφόπουλος, Κολόκας, Μπακαλίδης, Ράικος(60΄ Κορέντζελος), Αζακάς(60΄ Δαράβαλης)

Λαμία (Λάκης Παπανικολάου): Κοντογεώργος, Μαδούρας, Τσιλίκας, Σπυριδάκης, Παΐζάνος(62΄ Στεργίου), Πάνος, Καλύβας(58΄ Λαΐνας), Κουτρομάνος, Τσαμαδιάς, Ταμάμης, Μαλισσόβας(85΄ Κατσιγιάννης)

Διαιτητής: Κώστας Μανασής(ΣΔΠ Τρικάλων)
1ος Βοηθός: Φατ Ρούσση(ΣΔΠ Τρικάλων)
2ος Βοηθός: Γιώργος Ράπτης(ΣΔΠ Τρικάλων)




































Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος