Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Γιάννης Λερογιάννης: «Ο κ. Γκορόγιας έδωσε χρήματα σε πρώην παίχτες του ΑΠΟΚ, μόνο και μόνο για να τον διαλύσει και όχι για να βοηθήσει την ομάδα του Αίολου»


Άμεση ήταν η απάντηση του Αντιπρόεδρου του Αίολου Γιάννη Λερογιάννη, για τις δηλώσεις που έκανε ο Νίκος Γκορόγιας στο “Evrytania Sport” σχετικά με τα όσα συνέβησαν σήμερα στο ματς του Αίολου με την Γραβιά.
Ο κ. Λερογιάννης εμμένει στην αρχική δήλωση του ότι αν δεν φύγουν αυτά τα άτομα από τα ποδοσφαιρικά δρώμενα της περιοχής δεν θα ανέβει ποτέ ψηλά κάποια ομάδα από την Ευρυτανία. Είναι αρκετά καυστικός προς το πρόσωπο του Νίκου Γκορόγια, αναφέροντας ότι έχει δώσει λεφτά σε ποδοσφαιριστές του Αίολου, που μεταγράφηκαν από τον ΑΠΟΚ με στόχο να διαλύσει τον ΑΠΟΚ. Αναφέρει ακόμη στην τοποθέτηση του ότι χρηματοδότες είναι όλοι: Από τον απλό φίλαθλο που πληρώνει το εισιτήριο του μέχρι και κάποιον, που δίνει μια μεγαλύτερη οικονομική ενίσχυση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε πριν από λίγο ο Γιάννης Λερογιάννης:
«Επειδή ο κύριος Γκορόγιας Νικόλαος (Πρώην Πρόεδρος του ΑΠΟΚ), αναφέρθηκε στο όνομα μου θα πω μόνο το εξής: Ως Αντιπρόεδρος και γενικός αρχηγός του Α.Σ. Αίολος γνωρίζοντας με κάθε λεπτομέρεια τα διοικητικά της ομάδας μου, έχουν το δικαίωμα να λέγονται χρηματοδότες σε αυτή την ομάδα από τον καθέναν που δίνει 5 ή 10 ευρώ το εισιτήριο για να δει τον αγώνα ή κάρτα διαρκείας μέχρι αυτόν που δίνει κάποια οικονομική ενίσχυση σεβαστή, εκτός από τον κύριο Γκορόγια Νικόλαο (Πρώην Πρόεδρος ΑΠΟΚ), που όποιο ποσό έδωσε στον Α.Σ. Αίολο, όπως αναφέρει στην δήλωση του, το έχει δώσει σε παίχτες, που έχουν έρθει το καλοκαίρι από μεταγραφή από τον ΑΠΟΚ. Ο λόγος ήταν μόνο και μόνο για να διαλύσει τον ΑΠΟΚ και όχι για να βοηθήσει την ομάδα του Αίολου. Εμμένω στην δήλωση μου και θα υποστηρίζω ότι εάν δεν φύγουν αυτοί οι άνθρωποι από τα ποδοσφαιρικά δρώμενα της περιοχής μας, δεν θα δούμε ποτέ ομάδα του τόπου να ανέβει πιο ψηλά.»

Με εκτίμηση
 Λερογιάννης Ιωάννης


Μπορείτε να διαβάσετε τις πρώτες δηλώσεις του Γιάννη Λερογιάννη και του Νίκου Γκορόγια στον ακόλουθο σύνδεσμο: http://evrytaniasport.blogspot.gr/2013/02/1-2_24.html