Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Αίολος-Ανδρούτσος Γραβιάς 1-2

Σε ένα ήσυχο ματς, χωρίς ένταση και πάθος ο Ανδρούτσος Γραβιάς κατάφερε να φύγει νικητής από το Καρπενήσι και να επικρατήσει του τοπικού Αίολου με 1-2. Τα γκολ σημειώθηκαν όλα στο πρώτο ημίχρονο, με τον Αίολο να πλησιάζει αρκετές φορές στην επανάληψη στην ισοφάριση.
Η αναμέτρηση διεξήχθη την Κυριακή 24/2 στο Δημοτικό στάδιο Καρπενησίου και άρχισε στις 3 το μεσημέρι. Ήταν στα πλαίσια της 17ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Δ΄ Εθνικής και έγινε με την παρουσία περίπου 150 φιλάθλων.
Η ομάδα του Σπύρου Κολόκα δεν ξεκίνησε καθόλου καλά στο ματς, όπου μόλις στο 2ο βρέθηκε να χάνει. Ο Αίολος δεν είχε καθόλου πάθος και νεύρο στις προσπάθειες του για ένα ακόμη μας, δείγμα της κακής ψυχολογίας των ποδοσφαιριστών. Στην συνέχεια είχε αρκετά προβλήματα και δέχτηκε πίεση από τους φιλοξενούμενους, όμως έχασε σπουδαία ευκαιρία με τον Χρήστο Κατσίκα να ισοφαρίσει στο 24ο λεπτό. Δέχτηκε και 2ο τέρμα, αλλά απάντησε στο επόμενο λεπτό και μείωσε με τον Νίκο Ράικο. Στο δεύτερο μέρος η ομάδα της Ευρυτανίας ανέβασε την απόδοση της και έφτασε κοντά στην ισοφάριση σε πολλές περιπτώσεις. Αρκετές αλλαγές σε πρόσωπα και σχήμα έκανε για ακόμη μια φορά ο Σπύρος Κολόκας.
Το συγκρότημα του Κώστα Λίβα έκανε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο και κατάφερε πολύ νωρίς να προηγηθεί με τον Χριστοδούλου. Οι φιλοξενούμενοι συνέχιζαν να είναι πιεστικοί και να κυριαρχούν χάνοντας αρκετές ευκαιρίες, στην συνέχεια σκόραραν και 2ο γκολ με τον βραχύσωμο δεξιό μέσο Παπαευθυμίου. Η ομάδα από την Φωκίδα απειλήθηκε αρκετά στο δεύτερο μέρος, όπου ήταν κακή, ωστόσο κατάφερε να κρατήσει το πολύτιμο «τρίποντο».
Η Γραβιά νίκησε μετά από αρκετές αγωνιστικές όμως παρέμεινε στην 9η  θέση και έφτασε στους 18 βαθμούς, 2 λιγότερους από το όριο της παραμονής. Ο Αίολος βρίσκεται σταθερά στην 11η θέση, έχοντας 4 βαθμούς και διαφορά 16 πόντων από την 7η θέση. Την ερχόμενη (18η) αγωνιστική ο Αίολος ταξιδεύει στον μακρινό Πυργετό, για να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα και η Γραβιά υποδέχεται την πρωτοπόρο Λαμία.

Αρκετός κόσμος
Γύρω στα 150 άτομα βρέθηκαν στο γήπεδο, για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση του 4ου ομίλου. Την ίδια στιγμή δεν υπήρχε άλλο ματς σε εξέλιξη για την Α΄ Κατηγορία Ευρυτανίας.


Το σχήμα του Κολόκα
Ο Αίολος παρατάχτηκε με τερματοφύλακα τον Κατελούζο. Δεξιός μπακ ήταν ο Κατσαρής και αριστερός ο Δαράβαλης. Στο κέντρο της άμυνας έπαιξε ο Ντουφεκιάς ,με τον Πολυτσέρη. Στα αμυντικά χαφ ξεκίνησε ο Ζαραβέλης έχοντας πιο μπροστά του τον Μπακαλίδη. Δεξιός μέσος ήταν ο Χρυσαφόπουλος και αριστερός ο Ράικος. Σαν επιτελικός μέσος ξεκίνησε ο Γούλας και στην κορυφή της επίθεσης ήταν ο Κατσίκας.

Στην κερκίδα Κατσαδούρος-Φλώτσιος

 












Το ματς παρακολούθησε ο Ευρυτάνας μέσος της Λαμίας Δημήτρης Κατσαδούρος, ο οποίος βρίσκεται στο Καρπενήσι, καθώς η ομάδα του έκανε ρεπό. Παράλληλα παρακολούθησε και τον προσεχή αντίπαλο της ομάδας του. Για ακόμη μια φορά βρέθηκε στο Καρπενήσι ο διαιτητής από την Βοιωτία Φάνης Φλώτσιος, ο οποίος έγινε Ευρυτανική καταγωγή. Ο Φλώτσιος μετέφερε με το ταξί του την διαιτητική 3αδα.



Παρουσίες φιλοξενούμενων


Την αναμέτρηση παρακολούθησε και ο Πρόεδρος της Γραβιάς Θεοδόσης Τσικνής (Φωτογραφία), μαζί με διοικητικά στελέχη της ομάδας του. Κατά την διάρκεια του ημιχρόνου είχε συζήτηση με τον γενικό αρχηγό του ΑΠΟΚ Νεκτάριο Καρδαμπίκη.


Με εκπλήξεις η 11αδα- 3 νέα πρόσωπα


Αρκετές εκπλήξεις επεφύλασσε ο καταρτισμός της βασικής από τον Αίολο. Στην επίθεση αγωνίστηκε ξανά ο στόπερ Χρήστος Κατσίκας, ο Άλεξ Μπακαλίδης οπισθοχώρησε στα αμυντικά χαφ,  ενώ έπαιξε μετά από καιρό ο μεσοεπιθετικός Ταξιάρχης Γούλας. Επέστρεψε από τραυματισμό ο στόπερ Βασίλης Ντουφεκιάς και στο αριστερό άκρο της άμυνας ξεκίνησε ο Γιάννης Δαράβαλης.  Γούλας, Ντουφεκιάς, Δαράβαλης ήταν τα νέα πρόσωπα σε σχέση με το ματς της 15ης αγωνιστικής με το Λεοντάρι στο Καρπενήσι. Πήραν τις θέσεις των: Μπάμπη Τριανταφυλλόπουλου(Έπαιξε ως αλλαγή), Πάνου Αζακά (Απουσίαζε) και Νίκου Νικολάου (Χρησιμοποιήθηκε ως αλλαγή).

Στον πάγκο βασικά στελέχη
Εντύπωση προκάλεσε η χρησιμοποίηση ως αλλαγή 3 βασικών στελεχών του Αίολου. Πρόκειται για τον αρχηγό Μπάμπη Τριανταφυλλόπουλο, τον αριστερό μπακ Νίκο Νικολάου και τον μέσο Νίκο Κορέντζελο. Οι τρεις τους έπαιξαν ως αλλαγή στην επανάληψη και συνήθως αποτελούσαν βασικά στελέχη της ομάδας. Ο τελευταίος μάλιστα επέστρεψε από τιμωρία. Στον πάγκο έμεινε επίσης ο νεαρός Ηρακλής Καρατσίκης και δηλώθηκε και ο γκολκίπερ Κώστας Λάππας, που απουσίαζε.


Αντίπαλος ο Κουρλός


Με την φανέλα του Ανδρούτσου Γραβιάς αγωνίστηκε σε όλο το 90λεπτο ο επιθετικός Δημήτρης Κουρλός. Ο ποδοσφαιριστής μετακινήθηκε τον περασμένο Ιανουαρίου από τον ΑΠΟΚ στην ομάδα της Φωκίδας. Δεν έχει καταφέρει ακόμη να πετύχει κάποιο γκολ στο πρωτάθλημα του 4ου ομίλου σε 5 συμμετοχές. Έχεις όμως σκοράρει δυο φορές στο κύπελλο Φωκίδας.

Νίκη μετά από καιρό και πρώτο «διπλό»
Η Γραβιά κέρδισε μετά από αρκετό καιρό. Τελευταία φορά είχε κερδίσει την 9η αγωνιστική (3-1 τον Α.Ο. Καρδίτσας) και διανύει παρατεταμένη περίοδο ντεφορμαρίσματος. Μάλιστα κέρδισε για πρώτη φορά μακριά από το γήπεδο της.

Αρκετές απουσίες
Με πληθώρα προβλημάτων ταξίδεψε στο Καρπενήσι η ομάδα της Φωκίδας. Δεν αγωνίστηκαν οι τιμωρημένοι Μίλτος Μπουγιώτας και ο γκολκίπερ Σπύρος Κοκονδύνης. Ο δεύτερος εξέτισε στο ματς με τον Αίολο την ποινή των 5 αγωνιστικών που του είχε επιβληθεί από την αναμέτρηση με το Λεοντάρι. Εκτός αποστολής έμεινε ο τραυματίας Δημήτρης (Ι) Νάσιος, ενώ ως αλλαγή έπαιξαν οι Άγγελος Κάππος και Λόρενς Ταμάμης, οι οποίοι αντιμετώπιζαν προβλήματα τραυματισμού.

Περίεργο σκηνικό
Έντονο ενδιαφέρον είχε το σκηνικό του 12ου λεπτού, όταν από την κερκίδα ο πρώην Πρόεδρος του ΑΠΟΚ και εκ των χρηματοδοτών του Αιόλου Νίκος Γκορόγιας κατέκρινε την φλύαρη αγωνιστική εικόνα των γηπεδούχων και τις επιλογές του προπονητή Σπύρου Κολόκα, αφήνοντας αιχμές για στημένο ματς. Ο Αντιπρόεδρος του Αιόλου Γιάννης Λερογιάννης απάντησε στον Γκορόγια και έγινε ένα μικρό φραστικό επεισόδιο. Ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι δηλώσεις των 3 εμπλεκόμενων, οι οποίες παραθέτονται στις επόμενες παραγράφους.



Γιάννης Λερογιάννης: «Ο Αίολος είναι και θα είναι πάντα καθαρός»


Ο παράγοντας του Αίολου Γιάννης Λερογιάννης για το περιστατικό του 12ου λεπτού δήλωσε τα εξής: «Σχετικά με το περιστατικό που έγινε, σαν γενικός αρχηγός του Αίολου θέλω καταρχήν να ζητήσω συγνώμη από τον κόσμο για τα νεύρα μου. Ο Αίολος είναι και θα είναι πάντα καθαρός και δεν έχει σχέση με αυτά που ακούστηκαν από την κερκίδα. Εάν θέλουμε σαν Καρπενησιώτες να φέρουμε τον κόσμο στα γήπεδα, θα πρέπει ορισμένα άτομα να μην ξαναπατήσουν στο γήπεδο.»

Σπύρος Κολόκας: «Κανένα παιχνίδι δεν δίνεται μέσα στον αγωνιστικό χώρο»


Ο προπονητής του Αίολου απάντησε στις φήμες για στημένο ματς με δηλώσεις του λέγοντας τα εξής: «Θέλω να πω σε μερικούς που το παίζανε παράγοντες, εδώ στον νομό ότι κανένα παιχνίδι δεν δίνεται μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Πιστεύω ότι σήμερα αποδείξαμε ότι δεν θέλαμε εμείς να δώσουμε το παιχνίδι και απλώς το διεκδικήσαμε μέχρι το τελευταίο λεπτό.»

Νίκος Γκορόγιας: «Και κερατάς και δαρμένος»


Ο Νίκος Γκορόγιας εξήγησε με τις δηλώσεις για ποιον λόγο κράτησε αυτή την στάση και είπε : «Ο κύριος Κολόκας και ο κύριος Λερογιάννης και ιδιαίτερα ο κ. Λερογιάννης καλό είναι να συνεννοηθεί με το υπόλοιπο συμβούλιο του Αίολου και να ρωτήσουν να μάθουν, εάν αυτός που φώναζε σήμερα είναι ένας από τους χρηματοδότες της ομάδας. Σήμερα δεν χώραγε πείραμα σε αυτό το παιχνίδι και αναρωτιέμαι γιατί έγιναν αυτά και για αυτό φώναζα. Η λαϊκή παροιμία λέει και κερατάς και δαρμένος. Αν σήμερα κάποιοι είναι προπονητές στον Αίολο και κάποιοι παράγοντες το οφείλουν στους χρηματοδότες της ομάδας. Θα έπρεπε να σέβονται την προσπάθεια αυτών των χρηματοδοτών και να σέβονται και κάποιους παίκτες που έχουν ιστορία στον όμιλο της Δ΄ Εθνικής.»

Α΄ Μέρος

Γκολ από τα «αποδυτήρια»


Πριν συμπληρωθεί το 2ο λεπτό η φιλοξενούμενη ομάδα της Γραβιάς πήρε κεφάλι στο σκορ. Το απόκτημα της ομάδας από την Λαμία ο μεσοεπιθετικός Χρήστος Χριστοδούλου με διαγώνιο σουτ άνοιξε το σκορ, σκοράροντας το πρώτο του τέρμα στην Δ΄ Εθνική.




Κυριάρχησε ο Ανδρούτσος
Η ομάδα της Γραβιάς μπήκε πολύ καλά στο ματς και κυριάρχησε στο 1ο ημίχρονο. Κατάφερε χωρίς να δυσκολευτεί να κερδίσει την μάχη του κέντρου και να δημιουργήσει πολλές ευκαιρίες.

Ξεπέρασαν τον αιφνιδιασμό
Από την άλλη οι πρωταθλητές Ευρυτανίας αιφνιδιάστηκαν πλήρως και δεν κατάφεραν να βρουν τον καλό τους εαυτό. Ωστόσο δημιούργησαν ευκαιρίες και κατάφεραν να σκοράρουν το 6ο τέρμα τους στο φετινό πρωτάθλημα.

Διαμαρτυρίες για πέναλτι
Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι στο 12ο λεπτό όταν ο Χρήστος Χριστοδούλου έπεσε στην περιοχή όταν βρέθηκε απέναντι στον Δημήτρη Κατελούζο. Ο ρέφερι της αναμέτρηση διέταξε να συνεχιστεί το ματς, καθώς δεν είδε παράβαση του γκολκίπερ του Αίολου.



Απομάκρυνση φιλάθλου & σκύλου


Στο 15ο λεπτό μετά από εντολή του Φθιωτού παρατηρητή αγώνα Παύλου Γούσιου πέρασε εκτός αγωνιστικού χώρου φίλαθλος, που είχε εισέλθει στο γήπεδο μαζί με τον σκύλο του. Ο ρέφερι Βασίλης Καραταϊδης (Φωτογραφία) έκανε ξανά συστάσεις στους ανθρώπους του Αίολου στο 35ο λεπτό για την απομάκρυνση φιλάθλων, που είχαν μπει στο γήπεδο.




Μια «ανάσα» από 0-2


Η Γραβιά έφτασε στο 19΄ πολύ κοντά στην επίτευξη του 2ου τέρματος, αρχικά ο Κώστας Καρδαράς (Φωτογραφία) νικήθηκε από τον Δημήτρη Κατελούζο και στην συνέχεια την αδύναμη κεφαλιά του Δημήτρη Κουρλού απέκρουσε ο Χάρης Ζαραβέλης. Τρία λεπτά αργότερα ο Γιάννης Παπαευθυμίου από μπαλιά του Δημήτρη Κουρλού σούταρε από κοντά χωρίς πίεση πάνω από το τέρμα του Αίολου.





Κοντά στην ισοφάριση
Στο 25ο λεπτό ο Χρήστος Κατσίκας βρέθηκε μόνος απέναντι στον τερματοφύλακα Δημήτρη Ποδαρά, όμως η μπάλα του έκανε περίεργο παιχνίδι, την «τσίμπησε» ελάχιστα και κατέληξε λίγο άουτ από το αριστερό δοκάρι.




Νικήθηκε ο Ντζαβίδας


Ο ταλαντούχος και διακριθέν αριστερός μπακ του Ανδρούτσου Γιώργος Ντζαβίδας στο 29΄ σούταρε δυνατά από το ύψος του πέναλτι, αλλά νικήθηκε από τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων.


Δεύτερο τέρμα με Παπαευθυμίου


Στο 40ο λεπτό η ομάδα της Φωκίδας ευτύχησε να πάρει προβάδισμα δυο τερμάτων. Ο Άγγελος Σταμούλης σέντραρε από δεξιά και ο δεξιός μέσος Γιάννης Παπαευθυμίου με χαμηλό σουτ σκόραρε το 2ο γκολ της ομάδας του. Ο ποδοσφαιριστής του Ανδρούτσου σκόραρε για φορά στο τρέχον πρωτάθλημα, ενώ είχε βρει δίχτυα και στο 4-0 του α΄ γύρου.



Άμεση απάντηση με Ράικο


Ο Αίολος στο επόμενο λεπτό κατάφερε αμέσως να μπει ξανά στο παιχνίδι. Ο Άλεξ Μπακαλίδης σέρβιρε από δεξιά και ο Νίκος Ράικος με κοντινό σουτ δεν δυσκολεύτηκε να μειώσει στο τελικό 1-2. Ο 32χρονος μέσος πέτυχε το 1ο του τέρμα στο Περιφερειακό πρωτάθλημα.




Οι καλύτερες φάσεις
2΄: Ο Καρδαράς πάσαρε στον Χριστοδούλου, ο οποίος από πλάγια αριστερά μέσα στην περιοχή με σουτ στην αριστερή γωνία του Κατελούζου πέτυχε το 0-1.
8΄: Ο Ράικος έκανε την μπαλιά για τον Γούλα, που από καλή θέση μέσα στην περιοχή σούταρε πάνω από το τέρμα των φιλοξενούμενων.
10΄: Δυνατό σουτ του Χριστοδούλου απέκρουσε ο πορτιέρο του Αίολου.
19΄: Ο Καρδαράς, αφού έκανε το 1-2 από αριστερά με τον Χριστοδούλου σούταρε ο Κατελούζος απέκρουσε σωτήρια και στην συνέχεια μετά από κόντρα πάνω στον Καρδαρά ο Κουρλός επωφελήθηκε έκανε την κεφαλιά από την δεξιά γωνία της μικρής περιοχής και ο Ζαραβέλης απέκρουσε σωτήρια, ενώ η μπάλα είχε πορεία προς τα δίχτυα.
21΄: Ο Γούλας σέντραρε από δεξιά και ο Κατσίκας έκανε την κεφαλιά από τα όρια της μικρής περιοχής, η μπάλα που είχε πορεία προς το τέρμα αποκρούστηκε σωτήρια από αμυνόμενους σε κόρνερ.
22΄: Ο Κουρλός με όμορφη μπαλιά τροφοδότησε τον Παπαευθυμίου, ο οποίος μπήκε στην περιοχή από δεξιά χωρίς πίεση και σούταρε από καλή θέση πάνω από το τέρμα του Αίολου.
23΄: Ο Καρδαράς σέντραρε από δεξιά, ο Πολυτσέρης απομάκρυνε προσωρινά και σουτ του Αναγνώστου από το ύψος του πέναλτι απέκρουσε στην δεξιά του γωνία ο Κατελούζος.
24΄: Ο Ζαραβέλης έκανε την κάθετη στην «πλάτη» της άμυνας, ο Κατσίκας κινήθηκε ταχύτατα και «τσίμπησε» εκτός περιοχής την μπάλα προ του Ποδαρά, προσπαθώντας να τον περάσει, με την μπάλα τελικώς να φεύγει ελάχιστα άουτ από το αριστερό δοκάρι.
29΄: Ο Καρδαράς έκανε την μπαλιά για τον Ντζαβίδα, ο οποίος σούταρε δυνατά και ο γκολκίπερ των γηπεδούχων απέκρουσε σωτήρια στην δεξιά του  γωνία.
31΄: Σουτ του Κουρλού εκτός περιοχής απέκρουσε στην δεξιά του γωνία ο Κατελούζος.
33΄: Δυνατό σουτ του Λέσση από μακριά πέρασε λίγο άουτ από το αριστερό «Γ» των Ευρυτάνων.
40΄: Ο Καρδαράς έκανε την μπαλιά, ο Σταμούλης από δεξιά γύρισε στον Παπαευθυμίου, που μέσα από την περιοχή και δεξιά με χαμηλό σουτ στην δεξιά γωνία του Αίολου πέτυχε το 0-2.
41΄: Ο Ζαραβέλης έκανε την βαθιά μπαλιά, ο Μπακαλίδης ελίχτηκε από δεξιά, μπήκε ταχύτατα στην περιοχή γύρισε στον Ράικο που εξ επαφής με σουτ στην αριστερή γωνία του Ποδαρά μείωσε στο τελικό 1-2.
44΄: Ο Κουρλός σέντραρε από δεξιά μετά από πάσα του Καρδαρά και ο Χριστοδούλου σούταρε από το ύψος του πέναλτι με τον Κατελούζο να αποκρούει με όμορφη εκτίναξη σε κόρνερ.

Β΄ Μέρος

«Μεταμορφώθηκε»
Ο Αίολος παρουσίασε τελείως διαφορετικό πρόσωπο στην επανάληψη βελτιώθηκε αρκετά και είχε πολλές χαμένες ευκαιρίες για την ισοφάριση. Μοιραίοι ήταν οι Μπακαλίδης και Κατσίκας.

Έπεσε η Γραβιά
Ο Ανδρούτσος δεν είχε την ίδια καλή εικόνα στην επανάληψη. Οπισθοχώρησε αρκετά και μέσα από ορισμένες αντεπιθέσεις αναζήτησε ένα 3ο γκολ.

Διπλή ευκαιρία
Στο 65ο λεπτό ο Άλεξ Μπακαλίδης εκτέλεσε απευθείας φάουλ ο Ποδαράς απέκρουσε και στην επαναφορά ο Χρήστος Κατσίκας καθυστέρησε εξ επαφής και ανακόπηκε από τον Ηλία Ταμάμη σε κόρνερ.



Η απόκρουση του Ποδαρά

 












Ο Δημήτρης Ποδαράς στο 70΄ απέκρουσε εντυπωσιακά φάουλ του Άλεξ Μπακαλίδη στο δεξί του «παραθυράκι». Ο πορτιέρο της Γραβιάς στα προηγούμενα 4 ματς δεν είχε κάνει καλές εμφανίσεις και έφερε καίρια ευθύνη για αρκετά γκολ που δέχτηκε.



Έλεγξε το ματς
Η Γραβιά μετά το 80΄ δεν απειλήθηκε από τον Αίολο. Παράλληλα δημιούργησε στο 84΄ την πρώτη καλή στιγμή της με τον Κώστα Καρδαρά.


Οι καλύτερες φάσεις
54΄: Ο Μπακαλίδης εκτός περιοχής και πλάγια αριστερά σούταρε χαμηλά άουτ από το αριστερό δοκάρι του Ποδαρά.
61΄: Ο Μπακαλίδης εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά και η κεφαλιά του Κατσίκα από κοντά πέρασε άουτ από το δεξί «παραθυράκι» των φιλοξενούμενων.
65΄: Ο Μπακαλίδης εκτέλεσε απευθείας φάουλ από καλή θέση ο Ποδαράς απέκρουσε ασταθώς και ο Κατσίκας που πήρε το ριμπάουντ, σούταρε από δεξιά με καθυστέρηση και ο Ταμάμης Η. τον ανέκοψε σωτήρια σε κόρνερ.
70΄: Νέα εκτέλεση φάουλ του Μπακαλίδη σε πλεονεκτική θέση απέκρουσε εντυπωσιακά στο δεξί του παραθυράκι ο πορτιέρο της Γραβιάς.
74΄: Ο Κατσίκας πάσαρε στον Μπακαλίδη, ο οποίος σούταρε από καλή θέση και ο Ποδαράς έπεσε χαμηλά στην δεξιά του γωνία και έδιωξε σε κόρνερ.
80΄: Ο Μπακαλίδης σέντραρε από δεξιά και ο Γούλας στο δεύτερο δοκάρι από καλή θέση σούταρε και ο Ποδαράς μπλόκαρε σταθερά.
84΄: Χτύπημα φάουλ του Καρδαρά από πλάγια αριστερά απέκρουσε ψηλά στην δεξιά του γωνία ο Κατελούζος.
92΄: Ο Καρδαράς εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά και η κεφαλιά του Κάππου κατέληξε παράλληλα έξω από το δεξί δοκάρι του Κατελούζου.
94΄: Μακρινό σουτ του Κάππου έφυγε πάνω από την εστία του Αίολου.

Κίτρινες Κάρτες
Γούλας, Καρδαράς

Διακριθέντες
Αίολος: Μπακαλίδης, Κατσίκας, Ράικος
Ανδρούτσος Γραβιάς: Χριστοδούλου, Καρδαράς, Παπαευθυμίου, Ντζαβίδας, Ταμάμης Η.

Δηλώσεις Προπονητών
 
Σπύρος Κολόκας (Αίολος): «Πιστεύω ότι σήμερα μας αδικεί το σκορ. Το πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία, γιατί είχαμε οι ομάδες από ένα ημίχρονο. Μπήκε πιο καλά η Γραβιά, προηγήθηκε με 2-0. Καταφέραμε βάλαμε ένα γκολ και στο δεύτερο ημίχρονο, χάσαμε πάρα πολλές ευκαιρίες. Συγχαρητήρια στην Γραβιά, καλή συνέχεια και εμείς συνεχίζουμε την προσπάθεια μας.»





Κώστας Λίβας (Ανδρούτσος Γραβιάς): «Σήμερα η νίκη μας είναι απολύτως δίκαιη, είχαμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, που μπορούσαμε να έχουμε τελειώσει το παιχνίδι, χάσαμε πάρα πολλές ευκαιρίες. Ο αντίπαλος ευτύχησε και έβαλε ένα γκολ πριν τελειώσει το ημίχρονο και στο δεύτερο ημίχρονο κινδυνέψαμε αρκετά και δεν ήμασταν καθόλου καλοί. Δεν παίξαμε όπως θα ήθελα να παίξουμε, παρόλα αυτά τα παιδιά δικαιολογούνται, γιατί έχει επέλθει και ο παράγοντας άγχος αυτή την στιγμή. Εμείς θέλαμε τους 3 βαθμούς ,για να ανέβουμε και βαθμολογικά και κυρίως ψυχολογικά, γιατί είχαμε 6 αγωνιστικές να κερδίσουμε. Το θέλαμε πολύ αυτό το παιχνίδι, πιστεύω ότι θα διεκδικήσουμε μέχρι το τέλος, όποιες πιθανότητες έχουμε έστω και μαθηματικά. Εύχομαι αυτή η νίκη να είναι η απαρχή για ένα καλό ξεκίνημα. Νομίζω ότι δεν αρμόζει στην ομάδα μας να βρίσκεται σε αυτή την θέση, που βρίσκεται μέχρι τώρα.
Σε ερώτηση σχετικά με την παρουσία του Ευρυτάνα επιθετικού Δημήτρη Κουρλού ο τεχνικός της Γραβιάς είπε τα εξής: «Ο Δημήτρης ήρθε τον Ιανουάριο στην ομάδα, σίγουρα έχει μείνει πίσω. Σιγά-σιγά παιχνίδι με παιχνίδι, εγκλιματίζεται καλύτερα και νομίζω ότι μέχρι τέλος του πρωταθλήματος θα μας βοηθήσει αρκετά. Είναι πολύ καλός παίκτης, έμπειρος στην κατηγορία, έχει ξανά παίξει σε αυτή, για αυτό τον πήραμε να μας βοηθήσει. Νομίζω ότι θα δικαιωθούμε.»

Συνθέσεις Ομάδων

Αίολος (Σπύρος Κολόκας): Κατελούζος, Κατσαρής(61΄ Τριανταφυλλόπουλος), Δαράβαλης(46΄ Νικολάου), Πολυτσέρης, Ντουφεκιάς, Ζαραβέλης, Χρυσαφόπουλος(53΄ Κορέντζελος), Ράικος, Κατσίκας, Μπακαλίδης, Γούλας

Ανδρούτσος Γραβιάς (Κώστας Λίβας): Ποδαράς, Σκόρδας, Ντζαβίδας, Σταμούλης, Ταμάμης Η., Αναγνώστου, Παπαευθυμίου(77΄ Σαγάνης), Λέσσης(93΄ Ταμάμης Λ.), Κουρλός, Καρδαράς(85΄ Κάππος), Χριστοδούλου

Διαιτητής : Βασίλης Καραταϊδης (ΣΔΠ Βοιωτίας)
1ος Βοηθός : Παναγιώτης Ψυχούλας (ΣΔΠ Βοιωτίας)
2ος Βοηθός : Στέφανος Ξηρογιάννης (ΣΔΠ Βοιωτίας)
































Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος