Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

Για το τελευταίο της «χαρτί» στο Καρπενήσι η Α.Ε. Λεονταρίου

Πολύ δύσκολα θα καταφέρει να προλάβει το «τρένο» της παραμονής το Λεοντάρι. Ωστόσο οι πρωταθλητές Καρδίτσας, στηριζόμενοι σε ντόπιους ποδοσφαιριστές παρουσιάζουν μαχητικότητα και παλεύουν με τον ίδιο ζήλο όλα τα παιχνίδια. Είναι χαρακτηριστικό πως δεν έχουν ηττηθεί καμία φορά πάνω από δυο γκολ διαφορά. Το συγκρότημα του Κώστα Γκαβογιάννη βρίσκεται στην 10η (προτελευταία) θέση με 10 βαθμούς και απέχει 7 βαθμούς από τις θέσεις, που οδηγούν στην νέα κατηγορία.
Γνώρισε καταδικαστική ήττα στο γήπεδο της από τον Ρήγα Φεραίο, ενώ αξίζει να αναφερθεί πως στα τελευταία παιχνίδια παρουσιάζει καλύτερη βαθμολογική εικόνα στα εκτός έδρας ματς παρά στο γήπεδο του.
Η Α.Ε.Λ. είχε πετύχει την πρώτη της νίκη στον παιχνίδι του πρώτου γύρου με τον Αίολο με 2-0. Θα επιδιώξει αν κάνει το δεύτερο της «διπλό», ώστε να εξαντλήσει όλες τις ελπίδες της. Να τονιστεί πως δεν ενισχύθηκε με κανέναν ποδοσφαιριστή κατά την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, ενώ υπήρξε μια αποχώρηση. Σε όλα τα παιχνίδια έχουν αγωνιστεί μόνο ο Γιώργος Αναγνωστόπουλος, με τον Άκη Τριανταφύλλου.
Ο Κώστας Γκαβογιάννης παρέταξε την εξής σύνθεση στην ήττα από τον Ρήγα Φεραίο: Σκούρας, Ζαραμπούκας,  Καρατέλιος(35΄ Αρσενίδης), Παπαμαργαρίτης, Τριανταφύλλου, Θεοδωρόπουλος(66΄ Τσιάκος), Παπαευαγγέλου(85΄ Γρίβας), Τσιώλης, Αναγνωστόπουλος, Καρατζόγλου, Καλιακούδας

Εκτός οι Καλιακούδας-Αρσενίδης

 












Αποβλήθηκε ο επιθετικογενής Θανάσης Καλιακούδας στο παιχνίδι με τον Ρήγα Φεραίο, που τιμωρήθηκε με τρεις αγωνιστικές. Ο Καλιακούδας είχε σκοράρει στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, αλλά στο Κυριακάτικο παιχνίδι θα εκτίσει την ποινή του. Τέσσερις κίτρινε κάρτες συμπλήρωσε και ο Χρήστος Αρσενίδης, που θα λείψει από τον «τελικό» του Καρπενησίου. Τραυματίας παραμένει ο Βαγγέλης Μπαντής, που έχει σκοράρει δυο φορές.

Τα αποτελέσματα του Λεονταρίου στην Δ΄ Εθνική


Πυργετός Λάρισας-Λεοντάρι 1-0
Λεοντάρι-Αχιλλέας Δομοκού 1-2 (Καρατζόγλου)
Ρήγας Φεραίος-Λεοντάρι 2-0
Λεοντάρι-Αίολος 2-0 (Καλιακούδας, Αναγνωστόπουλος)
Λεοντάρι-Λαμία 0-1
Δωτιέας Αγιάς-Λεοντάρι 2-0
Λεοντάρι-Α.Ο. Καρδίτσας 1-0 (Μπαντής)
Αμπελωνιακός-Λεοντάρι 1-0
Ελασσόνα-Λεοντάρι 2-1 (Μπαντής)
Ανδρούτσος Γραβιάς-Λεοντάρι 0-0
Λεοντάρι-Πυργετός Λάρισας 0-1
Αχιλλέας Δομοκού-Λεοντάρι 0-2 (Καρατζόγλου, Τσιάκος)
Λεοντάρι-Ρήγας Φεραίος 0-1

Οι συμμετοχές


Αναγνωστόπουλος
13
Τριανταφύλλου
13
Διπλάρης
12
Σκούρας
12
Καρατζόγλου
12
Καλιακούδας
12
Αρσενίδης
12
Παπαμαργαρίτης
12
Ζαραμπούκας
12
Παπαευαγγέλου
11
Τσιώλης
11
Καρατέλιος
10
Τσιάκος
9
Μπαντής
8
Μπαϊρακτάρης
8
Καπερώνης
4
Θεοδωρόπουλος
4
Γρίβας
4
Παπαδόπουλος
1
Μιχαλόπουλος
1
Μακρής
1

Οι σκόρερ


Καρατζόγλου
2
Μπαντής
2
Αναγνωστόπουλος
1
Τσιάκος
1
Καλιακούδας
1

Ο αγώνας του Α΄ Γύρου


Λεοντάρι-Αίολος 2-0 Κυριακή 4η Αγωνιστική Περιφερειακού Πρωταθλήματος (4ος Όμιλος) Κυριακή 11-11-2012 Δημοτικό Στάδιο Λεονταρίου
Σκόρερ: 4΄ Καλιακούδας, 22΄ πεν. Αναγνωστόπουλος
Δοκάρι: 26΄ Παπαεαυαγγέλου
Διαιτητής: Κορέστης(ΣΔΠ Λάρισας)

Συνθέσεις Ομάδων

Λεοντάρι (Κώστας Γκαβογιάννης) : Σκούρας, Τριανταφύλλου, Τσιάκος(60΄ Δίπλαρης), Παπαμαργαρίτης, Μπαϊρακτάρης, Αρσενίδης, Παπαευαγγέλου, Τσιώλης, Αναγνωστόπουλος, Καρατζόγλου(71΄ Ζαραμπούκας), Καλιακούδας(87΄ Καρατέλιος)

Αίολος (Νίκος Τριανταφυλλόπουλος) : Κατελούζος, Πολυτσέρης, Νικολάου, Κατσίκας, Ντουφεκιάς, Τριανταφυλλόπουλος, Κολόκας(60΄ Χρυσαφόπουλος), Ζαραβέλης(69΄ Ράικος), Νούλας(63΄ Χρυσικός), Μπακαλίδης, Τσαρτσαράς


Φαβορί για το κύπελλο


Στον ημιτελικό κυπέλλου έχει φτάσει το Λεοντάρι, που είναι φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου. Νίκησε με 2-1 τα Σελλάνα (Μπαντής, Τσιάκος), με 2-0 τον Πάμισσο Καλογριανών (Καλιακούδας, Μπαντής) και με 3-0 την Μυρίνη (2 Αναγνωστόπουλος, Μπαντής). Αγωνίζεται στις 20 Φεβρουαρίου εκτός έδρας με τον Διγενή Καρδίτσας.

Παρελθόν ο Μπαϊρακτάρης


Μια σημαντική απώλεια είχε στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου η Α.Ε.Λ. Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός Άρης Μπαϊρακτάρης μεταγράφηκε στην Δόξα Μητρόπολης, που αγωνίζεται στην Α΄ ΕΠΣ Καρδίτσας. Κανένας ποδοσφαιριστής δεν αποκτήθηκε.

Οι Ευρυτανικές «ρίζες» του Τσιώλη


Από τα Βραγγιανά Ευρυτανίας είναι η καταγωγή του νεαρού μέσου του Λεονταρίου Γιώργου Τσιώλη, ο οποίος είναι βασικότατο στέλεχος της ομάδας.

Γκαβογιάννης μέχρι τέλους


Η διοίκηση των Καρδιτσιωτών με ανακοίνωση της προ των ημερών έβαλε τέλος στις φήμες περί αποχώρησης του προπονητή Κώστα Γκαβογιάννη, ο οποίος θα συνεχίσει στην ομάδα μέχρι τέλους της περιόδου.

Πρώτη φορά στο Καρπενήσι
Το Λεοντάρι δεν έχει αγωνιστεί ποτέ επί Ευρυτανικού εδάφος και αυτό θα συμβεί για πρώτη φορά κόντρα στον Αίολο.



















 
Φωτογραφίες: Εφημερίδα Αλήθεια Ν. Καρδίτσας, www.palmosfm.com, thivaspor1.blogspot.com, www.elassonasport.gr, lamiampala.blogspot.com