Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

Παναγιώτης Καρατέλιος: «Ήμασταν πολύ άτυχοι, υπάρχουν ελπίδες για την παραμονή μας»

Στην ιστοσελίδα μας μίλησε ο Παναγιώτης Καρατέλιος. Ο 21χρονος ποδοσφαιριστής αγωνίζεται στο Λεοντάρι, το οποίο αντιμετωπίζει τον Αίολο στο Καρπενήσι την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου για την 1αγωνιστική του 4ου Ομίλου της Δ΄ Εθνικής. Κρίνει καθοριστικό τον παράγοντα απειρία, καθώς είναι η πρώτη φορά που η Α.Ε.Λ. αγωνίζεται στην Δ΄ Εθνική. Ενώ η ομάδα του την τελευταία στιγμή ειδοποιήθηκε (όπως ο Αίολος και όλοι οι πρωταθλητές των τοπικών, που απέτυχαν στα μπαράζ) ότι θα συμμετάσχει στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα. Η γνώμη του είναι ότι το Λεοντάρι έχει σταθεί αρκετά άτυχο, χάνοντας πολλά παιχνίδια στο γκολ. Ελπίδες για την παραμονή σύμφωνα με αυτόν υπάρχουν αρκετές. Πιστεύει ότι σε γενικές γραμμές είναι ισοδύναμες τις ομάδες της κατηγορίας, καθώς όλοι αγώνες κρίνονται σε μικρές λεπτομέρειες. Μοναδικός στόχος των Καρδιτσιωτών είναι οι τρεις βαθμοί στο παιχνίδι του Καρπενησίου, ώστε να καταφέρουν να παραμείνουν σε τροχιά παραμονής. Κλείνοντας ο Καρατέλιος δηλώνει αισιόδοξος για την συνέχεια.
Ο Παναγιώτης Καρατέλιος γεννήθηκε στις 2/1/1992 και κατάγεται από το Καλλιφώνιο Καρδίτσας. Είναι αριστερός μπακ-χαφ. Ξεκίνησε σε ηλικία 12 ετών από τους έφηβους της Αναγέννησης Καρδίτσας και εν συνεχεία αγωνίστηκε στο τοπικό πρωτάθλημα της Καρδίτσας με τον τοπικό Εθνικό και τον Ατρόμητο Γεωργικού. Ενδιάμεσα είχε ένα πέρασμα από την Βοιωτία και την Αναγέννηση Σχηματαρίου. Το 2011 μεταγράφηκε για πρώτη φορά σε ομάδα Δ΄ Εθνικής και συγκεκριμένα στον Πανναξιακό (8ος Όμιλος), ενώ την αμέσως επόμενη σαιζόν ήρθε η σειρά του επαναπατρισμού για λογαριασμό της «νεοφώτιστης» στον 4ο Όμιλο Α.Ε. Λεονταρίου. Έχει χρησιμοποιηθεί σε 10 συνολικά παιχνίδια, σχεδόν σε όλα από αυτά ως βασικός.

Αναλυτικά όλη η συνέντευξη:

Evrytania Sport: Παναγιώτη να σε καλωσορίσουμε στην σελίδα μας. Ποια είναι η άποψη σου για την πορεία του Λεονταρίου;
Παναγιώτης Καρατέλιος: «Η ομάδα μας βρέθηκε στην Δ΄ Εθνική εκεί που δεν το περίμενε κανείς. Όλα γίνανε τελευταία στιγμή, όπως και οι προσθήκες 3-4 παιδιών. Είναι η πρώτη φορά, που η ομάδα παίζει στον χώρο της Δ΄ Εθνικής και σίγουρα δεν έχει την εμπειρία, που μπορεί να έχουν κάποιες άλλες ομάδες.»

Evrytania Sport: Ηττηθήκατε σε ένα καθοριστικό ματς από τον Ρήγα Φεραίο. Θεωρείς ότι υπάρχουν ελπίδες για την σωτηρία;  Τι στοχεύετε στην συνέχεια;
Παναγιώτης Καρατέλιος: «Όσον αφορά τα αποτελέσματα, αν πάρουμε όλα τα παιχνίδια από την αρχή έχουν κριθεί στο γκολ. Πιστεύω πως στα περισσότερα παιχνίδια ήμασταν πολύ άτυχοι. Σίγουρα θεωρώ πως υπάρχουν ελπίδες για να πετύχουμε τον στόχο μας, που είναι η παραμονή στην κατηγορία.»

Evrytania Sport: Πως σχολιάζεις τον φετινό 4ο Όμιλο; Έχεις διακρίνει κάποιες ομάδες ως καλύτερες η χειρότερες; Που θα κριθεί η πρώτη 7αδα;
Παναγιώτης Καρατέλιος: «Για τον φετινό όμιλο δεν μπορώ να ξεχωρίσω καμία ομάδα. Πιστεύω όλες είναι περίπου στο ίδιο επίπεδο, διότι όλα κρίνονται στις λεπτομέρειες. Η συμμετοχή στην Γ΄ Εθνική θα κριθεί από την θέληση και την προσπάθεια όλων (ποδοσφαιριστών, παραγόντων, προπονητών).»

Evrytania Sport: Την Κυριακή(10-2) αγωνίζεστε με τον Αίολο. Μίλησε μας για αυτό το ματς και την ομάδα του Καρπενησίου. Σε ευχαριστούμε και πρόσθεσε ότι θες.
Παναγιώτης Καρατέλιος: «Παίζουμε με μια ομάδα, που είναι στην τελευταία θέση και σίγουρα θέλουμε να πάρουμε το παιχνίδι, για να πετύχουμε τον στόχο μας. Βλέπουμε κάθε παιχνίδι σαν τελικό και προσπαθούμε για το καλύτερο της ομάδας. Συνεχίζουμε την προσπάθεια και θέλω να πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά.»

Συνέντευξη: Δημήτρης Κολλημένος