Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Στην Δόξα Κρανούλας μεταγράφηκε ο Τσαρτσαράς!














Παρελθόν από τον Αίολο αποτελεί ο Καρδιτσιώτης αριστερός μπακ-χαφ Χρήστος Τσαρτσαράς, ο οποίος θα αγωνιστεί για πρώτη φορά σε επαγγελματικό επίπεδο στην καριέρα του. Έπαιξε για τελευταία φορά με την Ευρυτανική ομάδα στο εκτός έδρας 6-0 από τον Α.Ο. Καρδίτσας.
Θα φορά πλέον τη φανέλα της Δόξας Κρανούλας, ομάδα των Ιωαννίνων, που αγωνίζεται στην Football League 2 (Νότιος Όμιλος). Το συγκρότημα του Ανέστη Ζώη βρίσκεται στην θέση (Σε σύνολο 12 ομάδων) με 12 βαθμούς ύστερα από την πάροδο 11 αγώνων. Την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου θα υποδεχτεί τον Βατανιακό.
O «Τσαρ» γεννήθηκε στις 16/10/1990. Ξεκίνησε την καριέρα του το 2005 από την ομάδα του χωριού του, την Ελπίδα Αγίου Γεωργίου Καρδίτσας. Το 2007 μεταγράφηκε στον Ηρακλή Σοφάδων, με τον οποίο έπαιξε για πρώτη φορά στην Δ΄ Εθνική. Το 2009 εντάχτηκε στον Α.Ο. Καρδίτσας, ενώ τρία χρόνια αργότερα έμεινε ελεύθερος. Συνέχισε εκτός νομού και συγκεκριμένα στον Αίολο Προφήτη Ηλία, συμμετέχοντας συνολικά σε 9 παιχνίδια. Σκόραρε μάλιστα στον προημιτελικό κυπέλλου με την Μυρίκη.
Έχει αγωνιστεί 5 συνολικά σαιζόν στον 4ο Όμιλο της Δ΄ Εθνικής (Με τρεις διαφορετικές ομάδες), ενώ την σαιζόν 2010-2011 πέτυχε δυο γκολ με την φανέλα του Α.Ο.Κ.  Να τονιστεί ότι προτού να υπογράψει είχε δοκιμαστεί στην Κρανούλα, περνώντας από το «μικροσκόπιο» του κ. Ζώη.