Σάββατο 6 Αυγούστου 2011

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζουν οι πρωταθλητές!

Με 20 ποδοσφαιριστές συνεχίστηκε η προετοιμασία του Βελουχίου στο Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου. Οι ποδοσφαιριστές του Παύλου Σερμπέση προπονήθηκαν πρωί-απόγευμα της Παρασκευής 5 Αυγούστου και ανεβάζουν καθημερινά ρυθμούς.
Παρόντες στην απογευματινή προπόνηση ήταν 20 ποδοσφαιριστές και συγκριμένα οι: Ρεσίτης, Θεοδοσιάδης, Μπακαλίδης, Αναστασόπουλος, Πασσάς, Κατσίκας, Ντουφεκιάς, Γενιτσαρόπουλος Α., Πολυτσέρης, Ξαγάρας, Βόγλης, Κουτσουπιάς, Ζαραβέλης, Ζαλοκώστας, Μπόνιας, Ντότσικας, Τσιλιμέκης, Φλωράκης , Σταμούλης και Κουρλός. Απών ήταν λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων ήταν ο Νίκος Νικολάου.

Χορηγήθηκε το αθλητικό υλικό
Οι Καρπενησιώτες χορηγήθηκαν το αθλητικό υλικό πριν την έναρξη της προπόνησης, το οποίο χρησιμοποίησαν για πρώτη φορά. Χορηγός σε αυτό είναι το Hotel Δρυάς.

Ειδικό πρόγραμμα για Γενιτσαρόπουλο
Στον Κώστα Γενιτσαρόπουλο, ο οποίος απουσιάζει λόγω της εργασίας του έχει δοθεί ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης, ώστε να μην μείνει πίσω από φυσική κατάσταση.

Τελευταία προπόνηση αύριο
Το πρωί του Σαββάτου 6/8 οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΚ θα προπονηθούν στο Δημοτικό Στάδιο και το απόγευμα θα έχουν ρεπό. Ξεκούραση θα υπάρξει και την Κυριακή, ενώ η προετοιμασία θα συνεχιστεί από την Δευτέρα στο προπονητικό κέντρο. 






 Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες : Δημήτρης Κολλημένος