Σάββατο 6 Αυγούστου 2011

Δημάκη-Θεοδωρακάκος στο Καρπενήσι



Στο Καρπενήσι πραγματοποιούν την προετοιμασία τους η Ντενίζ Δημάκη και ο Δημήτρης Θεοδωρακάκος. Συναντήσαμε τους δυο αθλητές του μαραθωνίου να προπονούνται την Παρασκευή στο Δημοτικό Στάδιο Καρπενήσι. Αναδείχτηκαν πριν λίγους μήνες πρωταθλητές στο το 1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ορεινού Δρόμου σε γυναίκες και άνδρες αντίστοιχα.

Ντενίζ Δημάκη
Στο αγαπημένο της Καρπενήσι πραγματοποιεί την προετοιμασία της η 34χρονη Ντενιζ Δημάκη.
Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια επιλέγει πάντα την πρωτεύουσα της Ευρυτανίας, για να προπονηθεί. Έχει να επιδείξει στην αθλητική της σταδιοδρομία πάρα πολλές διακρίσεις.
Ξεκίνησε τον στίβο το 1990 και το τρίαθλο το 2002, συμμετέχοντας στους Ολυμπιακούς αγώνες του Πεκίνου (2008). Είναι η μόνιμη πρωταθλήτρια Ελλάδας σε αυτό το αγώνισμα.
Το 2008 επέστρεψε στις μεγάλες αποστάσεις και τον μαραθώνιο, σημειώνοντας σημαντικές διακρίσεις. Ανήκει στον ΓΑΣ Ιλισσός.
Η Δημάκη κατέκτησε φέτος την 1η θέση στο 1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ορεινού Δρόμου, καλύπτοντας τα 8 χλμ. σε 58:10.

Η Ντενίζ για το Καρπενήσι
Η Δημάκη αναφέρει στην επίσημη ιστοσελίδα της (www.denizdimaki.gr) για την πόλη μας: «Ο αγαπημένος όμως τόπος προετοιμασίας μου είναι το καταπράσινο Καρπενήσι. Εκεί έχω βγάλει τις καλύτερες προετοιμασίες της και ταυτόχρονα γεμίζω ψυχολογικά. Το Καρπενήσι είναι ένας παράδεισος για μένα και όποτε βρίσκω ευκαιρία πηγαίνω στην δεύτερη πατρίδα.»







Δημήτρης Θεοδωρακάκος
Ο 33χρονος πρωταθλητής του Ολυμπιακού Δημήτρης Θεοδωρακάκος προπονείται στο Καρπενήσι. Αγωνίζεται στον μαραθώνιο και έχει στόχο την συμμετοχή του στους Ολυμπιακού Αγώνες του Λονδίνου το 2012. Αναδείχτηκε φέτος πρωταθλητής στο 1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ορεινού Δρόμου στην Πάρνηθα, διανύοντας τα 12 χιλιόμετρα σε 1:01.35.
Ήταν μέλος της Εθνικής ομάδας κωπηλασίας από το 1997 έως το 2005, 5 φορές πρωταθλητής Ελλάδος και 16ος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στη Σεβίλλη το 2002.Από το 2005 ασχολείται με τον μαραθώνιο.