Δευτέρα 8 Αυγούστου 2011

Μυρίκη-Κασσιώπη 0-2

Φιλική αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 8 Αυγούστου στο προπονητικό κέντρο Καρπενησίου. Αναμετρήθηκαν η Μυρίκη και η Κασσιώπη στις 18:00 το απόγευμα.
Νικητές αναδείχτηκαν οι Κερκυραίοι με σκορ 2-0. Αυτό ήταν το πρώτο φιλικό των νεοφώτιστων για την φετινή περίοδο, που ξεμούδιασαν από τις σκληρές προπονήσεις.
Η Μυρίκη αγωνίστηκε για δεύτερη φορά με ομάδα ανώτερης κατηγορίας και με συμπαγής αμυντική γραμμή άφησε αρκετά καλές εντυπώσεις, δεδομένου ότι οι ποδοσφαιριστές της δεν έχουν καμία προπόνηση στα πόδια τους.


Η διάταξη της Μυρίκης
Ο Βασίλης Φούκας ξεκίνησε με τερματοφύλακα τον Μεριγκούνη. Δεξι μπακ έπαιξε ο Ζαραβέλης και αριστερό ο Παχής. Στόπερ ήταν οι: Σακαμπέτης και Κολόκας. Τα αμυντικά χαφ αποτελούσαν οι: Πλατιάς και Γκορόγιας, ενώ επιτελικός μέσος ήταν ο Ράπτης. Δεξιός μέσος άρχισε ο Φούκας και αριστερός ήταν ο Ζαχαράκης. Στην κορυφή της επίθεσης ξεκίνησε ο Σιταράς.
Αλλαγές χρησιμοποιήθηκαν οι: Λιάγκας Κ., Σαΐτης, Ζαλοκώστας, Μπουμπουρής και Λέρης.

Τα γκολ της Κασσιώπης 
Ο Ρομπέρτο Μπολάνο χρησιμοποίησε όλους τους ποδοσφαιριστές, που είχε στην διάθεση του. Τα νικητήρια γκολ πέτυχαν στο πρώτο μέρος οι: Σταύρος Βουγιούκας στο 36΄  και ο έμπειρος Γιάννης Σφακιανάκης στο 45΄ με πέναλτι, ενώ χάθηκαν πολλές ευκαιρίες, για να διευρυνθεί το υπέρ τους σκορ.

Παρών στο φιλικό ο Προβατάς

Ο παλαιός ποδοσφαιριστής της Κέρκυρας Γιώργος Προβατάς παρακολούθησε την αναμέτρηση. Ο 35χρονος Κερκυραίος κεντρικός αμυντικός μεταξύ άλλων (Πλην του Α.Ο. Κέρκυρα) έχει αγωνιστεί σε: Αθηναϊκό, Αιγάλεω, Αγία Παρασκευή,  Άγιο Ιερόθεο, Προοδευτική και φέτος με την Νέα Ιωνία στην Δ΄ Εθνική. Ξεκίνησε την καριέρα του από την Ολυμπιάδα Καρουσάδων και έχει αρκετές επαγγελματικές συμμετοχές, αγωνιζόμενος ακόμη και στην Α΄ Εθνική. Η  Κασσιώπη έχει προμηθευτεί τις στολές και το αθλητικό υλικό της από την εταιρία «Givova”.  Την συμφωνία με με την "Givova"  βοήθησε να επιτευχθεί ο Γιώργος Προβατάς, ο οποίος διαμένει μόνιμα στην Αθήνα με την οικογένειά του.









 Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες : Δημήτρης Κολλημένος