Σάββατο 9 Απριλίου 2011

Ράλλυ σπριντ στο Καρπενήσι

Σε περίπου 3 μήνες θα διεξαχθεί στο Καρπενήσι ασφάλτινο ράλλυ σπρίντ. Συγκεκριμένα η ΑΛΑΚ Καρπενησίου θα διοργανώσει τον αγώνα στις 25 και 26 Ιουνίου.
Η διαδρομή του αγώνα θα ξεκινάει από το αθλητικό κέντρο και θα καταλήγει στην ράχη Τυμφρηστού, μέσω της παλιάς εθνικής οδού Καρπενησίου-Λαμίας. Η διαδρομή θα έχει συνολικό μήκος περίπου 10 χιλιόμετρα.
Αρκετά γνωστά ονόματα του μηχανοκίνητου αθλητισμού αναμένεται να λάβουν μέρος, αφού ο αγώνας έχει μπει στο επίσημο καλεντάρι του 2011 των ασφάλτινων αγώνων. Παράλληλα θα συμμετέχουν και αρκετά πληρώματα της αγωνιστικής λέσχης Καρπενησίου.
Συγκεκριμένα θα διεξαχθούν 6 κύπελλα σπριντ, στις 5 & 6 Μαρτίου διοργανώθηκε στον Μπράλο, στις 9 &10 Απριλίου διεξάγεται στον Αλμυρό Βόλου, στις 28 & 29 Μάιου θα διοργανωθεί αγώνας στην Αμφίκλεια Φθιώτιδας, στις 25 & 26 Ιουνίου στο Καρπενήσι, στις 10 & 11 Σεπτεμβρίου στο Αίγιο Αχαΐας και τέλος στις 5 & 6 Νοεμβρίου στον Πύργο Ηλείας.
Στην τελική κατάταξη του κυπέλλου ο κάθε αγωνιζόμενος θα πρέπει να έχει εκκινήσει σε τουλάχιστον 3 αγώνες και θα υπολογίζονται στην τελική κατάταξη οι 5 από τους 6 αγώνες. 

Δείτε βίντεο από την διαδρομή του «ράλλυ σπριντ Καρπενήσι»


Φωτογραφία : xwmatinos.gr
Βίντεο : Στάθης Φέγγος