Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

Δοκιμασία στον μακρινό και πανίσχυρο Πυργετό

Σε μια από τις πιο δύσκολες έδρες της κατηγορίας θα κληθεί να αγωνιστεί την Κυριακή η ομάδα του Απεραντιακού. Η ομάδα της Ευρυτανίας ταξιδεύει στον μακρινό Πυργετό, για να αντιμετωπίσει την πανίσχυρη τοπική ομάδα. Η αισιοδοξία υπάρχει τις τάξεις της ομάδας και οι ποδοσφαιριστές δείχνουν έτοιμοι για να προσπαθήσουν να κάνουν την υπέρβαση.
Η πρωταθλήτρια ομάδα της Ευρυτανίας αγωνίζεται την Κυριακή στις 3 στο Δημοτικό Στάδιο Πυργετού για την 20η αγωνιστική του 4ου ομίλου.
Οι Απεράντιοι βρίσκονται σταθερά στην 13η θέση με 15 βαθμούς και απέχουν 8 βαθμούς από την ζώνη σωτηρίας.
Μπορεί οι Ευρυτάνες πριν δυο εβδομάδες να επικράτησαν με χαρακτηριστική ευκολία της Λαμίας, ωστόσο βρίσκονται 8 βαθμούς μακριά από την παραμονή. Μαθηματικές ελπίδες υπάρχουν ακόμη, αλλά εάν επιτευχτεί η παραμονή θα μιλάμε για ένα μικρό ποδοσφαιρικό θαύμα.
Το ματς της Κυριακής θα διευθύνει Δημήτρης Δραγάτης από την Χαλκιδική, με βοηθούς τον Στέφανο Δημητριάδη και τον Γιώργο Χριστακόγλου από τον ίδιο σύνδεσμο.

Θα απουσιάσει ο Κώστας Μπουγατσιάς
Μετά από το ρεπό για τις Απόκριες οι ποδοσφαιριστές επέστρεψαν την Τρίτη στις προπονήσεις. Προπονήθηκαν την Τρίτη, την Τετάρτη και την Πέμπτη στο Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου. Ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους την Παρασκευή το απόγευμα με προπόνηση στο αθλητικό κέντρο. Ο Κώστας Πασσάς δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του 31χρονου Κώστα Μπουγατσιά, ο οποίος ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα. Ο Μπουγατσιάς αποκτήθηκε τον Γενάρη και έχει σκοράρει δυο τέρματα. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές βρίσκονται κανονικά στην διάθεση του έμπειρου τεχνικού.

Ο Πυργετός
Για ακόμη μια φορά φαίνεται ότι ο Πυργετός θα τερματίσει στην 2η θέση. Η ομάδα της Λάρισας σταθερά τα τελευταία χρόνια καταλαμβάνει την 2η θέση στην κατηγορία. Ο Πυργετός του Χρήστου Γκάτα έχει 38 βαθμούς, 9 λιγότερους από τον πρωτοπόρο Οικονόμο. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν και όλοι δηλώνουν έτοιμοι για την νίκη, που σε συνδυασμό με στραβοπάτημα της Τσαριτσάνης στο Βελεστίνο με τον τοπικό Ρήγα θα μειώσει την απόσταση από την κορυφή. Ο Πυργετός τα τελευταία 4 χρόνια έχει γνωρίσει μόλις μια ήττα στο γήπεδο του, η οποία ήρθε στις αρχές του 2011 από τον Αγρότη Λιανοκλαδίου (0-1)

Έφυγε νικητής από το Καρπενήσι
Με σημαντικό τρίποντο είχε φύγει ο Πυργετός από το Καρπενήσι την 7η αγωνιστική. Είχε επικρατήσει του Απεραντιακόυ με σκορ 1-2, σε ένα ματς, που έγινε στο Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου. Στο 10΄ ο Γιάννης Κόκκινος με απευθείας εκτέλεση φάουλ είχε ανοίξει το σκορ, για να ισοφαρίσει έντεκα λεπτά αργότερα ο Κώστας Αρουτίδης. Έξι λεπτά πριν το τέλος ο Τσατσαλίδης με κεφαλιά έδωσε την μεγάλη νίκη στην Λαρισινή ομάδα.

Οι δυο ομάδες είχαν αγωνιστεί με τους εξής ποδοσφαιριστές :

Απεραντιακός (Δημήτρης Παναγιώτου) : Τσάμης, Θαμνόπουλος, Ντότσικας, Τλούπας, Κατσίκας, Κεφαλίδης, Κορέντζελος(74΄ Μπισμπίκης Θ.), Νταβαρίνος Α., Αρουτίδης, Γεωργακόπουλος(62΄ Μπισμπίκης Δ.), Ζήσιμος(80΄ Σαϊτης)

Πυργετός Λάρισας (Χρήστος Γκάτας) : Μπρέλλας, Γκουγκούδης, Στυλιανός(71΄ Σιδηρόπουλος), Στούμπος, Πολύζος, Κουρδής, Κόκκινος, Καραγιάννης, Κρούτη(51΄ Παγκαρλιώτας), Ζαφειρίου(78΄ Μάτος), Τσατσαλίδης

   Οι σκόρερ του Πυργετού
Κόκκινος
7
Τσατσαλίδης
4
Στύλος
2
Παρμαξίδης
2
Πολύζος
2
Γκουγκούδης
2
Νάστας
1
Καραγιάννης
1
Ελευθεριάδης
1
Κρούτη
1
Μάτος
1
Παγκαρλιώτας
1
Ζαφειρίου
1