Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

Παύλος Κεφαλίδης : «Εάν η ομάδα μείνει εκτός στόχων, το κύπελλο θα μας δώσει ζωή»

Την Κυριακή η ομάδα του δίνει ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι στον Πυργετό για την 20η αγωνιστική του περιφερειακού πρωταθλήματος.Ο μεσοαμυντικός του Απεραντιακού Παύλος Κεφαλίδης έκανε δηλώσεις στο “Evrytania Sportγια την Κυριακάτικη συνάντηση και όχι μόνο.
Ο 21χρονος ποδοσφαιριστής εκφράζει την πίστη του για ένα θετικό αποτέλεσμα την Κυριακή στο Πυργετό και πιστεύει, όσο υπεραισιόδοξο και αν ακούγεται, ότι στην συνέχεια μπορεί να γίνει ένα μικρό θαύμα και να παραμείνει ο Απεραντιακός στην κατηγορία.
Όσον αφορά το κύπελλο Ευρυτανίας μας μεταφέρει το κλίμα, που επικρατεί στις τάξεις της ομάδας και την «δίψα» του ίδιου και των συμπαικτών του για διάκριση.
Ο Κεφαλίδης είναι πρώτος σε συμμετοχές και έχει αγωνιστεί και στα 19 ματς του Απεραντιακού, ενώ έχει παίξει και σε όλα τα παιχνίδια κυπέλλου, πετυχαίνοντας ένα τέρμα απέναντι στον Αίολο. Για αυτόν ο στόχος ήταν από το καλοκαίρι να αγωνιστεί σε όσο περισσότερα ματς μπορούσε και να βελτιωθεί.
Ο Κεφαλίδης αγωνίζονταν πέρυσι στον 2ο όμιλο του περιφερειακού πρωταθλήματος με την φανέλα του ιστορικού Απόλλωνα Καλαμαριάς.
Πρόκειται για ένα αναντικατάστατο ποδοσφαιριστή και για τους 3 προπονητές, που έχουν καθίσει φέτος στον πάγκο της ομάδας και είναι παίκτης σε θέση-«κλειδί», αφού από αυτόν συνδέεται η αμυντική γραμμή με την επιθετική.

Evrytania Sport : Παύλο να σε καλωσορίσουμε στο Evrytania Sport. Την Κυριακή δίνετε ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα στον δεύτερο Πυργετό. Υπάρχουν ελπίδες για θετικό αποτέλεσμα;
Παύλος Κεφαλίδης : Κατ αρχήν σε ευχαριστώ για την πρόσκληση στο site σου. Η ομάδα την Κυριακή έχει ένα δύσκολο παιχνίδι. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε την νίκη, που θα μας δώσει ελπίδες για να κάνουμε κάτι καλύτερο και να ελπίζουμε για την παραμονή.

Evrytania Sport : Αντικειμενικά υπάρχουν ελπίδες για παραμονή; Βρίσκεστε αρκετά πίσω στην βαθμολογία.
Παύλος Κεφαλίδης : Ναι, εάν καταφέρουμε και πάρουμε την νίκη την Κυριακή και κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, μπορεί ένα μικρό θαύμα να γίνει.

Evrytania Sport : Το παιχνίδι κυπέλλου με τον ΑΠΟΚ αναβλήθηκε και θα διεξαχθεί τις προσεχείς ημέρες. Είναι ένα ματς, που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον  για σας;
Παύλος Κεφαλίδης : Είναι ένα παιχνίδι, που το περιμένουμε και το θέλουμε πολύ. Θέλουμε πολύ να κατακτήσουμε αυτό το κύπελλο. Εάν η ομάδα μείνει εκτός στόχων, το κύπελλο θα μας δώσει ζωή.

Evrytania Sport : Υπάρχει στο μυαλό σας και μελλοντικά κάποια διάκριση με καλή πορεία στο κύπελλο ερασιτεχνών Ελλάδας ή είναι νωρίς ακόμη να μιλάμε για κάτι τέτοιο;
Παύλος Κεφαλίδης : Γιατί όχι, εάν νικήσουμε τον ΑΠΟΚ θα προσπαθήσουμε εκεί να προχωρήσουμε. Παιχνίδι με παιχνίδι μπορούμε να κοιτάμε μπροστά.

Evrytania Sport : Είσαι πρώτος σε συμμετοχές και έχεις παίξεις σε όλα τα παιχνίδια του Απεραντιακού. Σημαίνει κάτι για σένα αυτό;
Παύλος Κεφαλίδης : Ο στόχος μου από την αρχή, όταν ήρθα στην ομάδα, ήταν να αγωνιστώ σε όσα περισσότερα παιχνίδια μπορώ, να βελτιωθώ και εγώ και να πάρω παιχνίδια στα πόδια μου. Εφόσον το έχω καταφέρει μέχρι τώρα, είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό.

Evrytania Sport : Θα θέλαμε δυο λόγια για τον καινούργιο προπονητή σας τον κ. Πασσά.
Παύλος Κεφαλίδης : Είναι πολύ καλός προπονητής, μας καταλαβαίνει και προσπαθούμε όλοι μαζί να βοηθήσουμε την ομάδα.

Evrytania Sport : Παύλο να σε ευχαριστήσουμε για αυτή την κουβέντα. Θα ήθελες να προσθέσεις κάτι άλλο;
Παύλος Κεφαλίδης : Σε ευχαριστώ πολύ και πάλι. Καλή επιτυχία στο site σου.
  
Συνέντευξη : Παναγιώτης Κολλημένος