Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

Επανέναρξη με ορατό ωστόσο το ενδεχόμενο αναβολών

Μετά την διακοπή του προηγούμενου Σαββατοκύριακου εξ αιτίας των γιορτών της Αποκριάς το τοπικό πρωτάθλημα της Ευρυτανίας αρχίζει ξανά. Το Σαββατοκύριακο 12-13 Μαρτίου θα διεξαχθεί η 14η αγωνιστική. Βέβαια δεν είναι σίγουρο ακόμη εάν θα διεξαχθούν και οι 4 αναμετρήσεις, καθώς στο αθλητικό κέντρο υπάρχει ακόμη αρκετό χιόνι όπως επίσης και στο γήπεδο του Κερασοχωρίου. Η ΕΠΣ Ευρυτανίας γνωρίζει ότι υπάρχει χιόνι στα γήπεδα, όμως έπραξε σωστά και όρισε κανονικά την αγωνιστική. (Τελ.Ανανέωση 22.45)

Πιθανή αναβολή στο Μυρίκη-Άγιος Προκόπιος
Δυο αναμετρήσεις στο Καρπενήσι έχουν οριστεί να διεξαχθούν το Σάββατο. Στο Δημοτικό στάδιο Καρπενησίου στις 3.30 το μεσημέρι ο πρωτοπόρος ΑΠΟΚ υποδέχεται την Κρέντη. Ο ΑΠΟΚ οδηγεί την κούρσα με 31 βαθμούς και είναι πολύ κοντά να «κλειδώσει» και μαθηματικά την πρωτιά. Η Κρέντη βρίσκεται στην 8η θέση με 11 βαθμούς και είναι αδιάφορη.
Την ίδια μέρα έχει οριστεί το ντέρμπι της αγωνιστικής. Η Μυρίκη αγωνίζεται στις 3.30 στο αθλητικό κέντρο με τον Άγιο Προκόπιο. Στο αθλητικό κέντρο υπάρχει χιόνι στην μια πλευρά του γηπέδου και είναι πολύ πιθανό το ματς να μην ξεκινήσει. Η Μυρίκη βρίσκεται στην 5η θέση με 17 βαθμούς και σε  απόσταση «αναπνοής» από την 4η προνομιούχο θέση. Αντίθετα η ομάδα της Παλαιοκατούνας έχει ανέβει στην 3η θέση έχοντας 20 βαθμούς.

Τα «βλέμματα» στην αναμέτρηση στο Ραπτόπουλο
Την Κυριακή το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στην Δυτική Ευρυτανία. Στο Ραπτόπουλο η τοπική Δόξα υποδέχεται στις 3.30 την ομάδα της Ποταμιάς. Οι γηπεδούχοι αγνοούν την νίκη εδώ και μήνες και βρίσκονται στην 4η θέση με 18 βαθμούς. Η Ποταμιά θέλει το θετικό αποτέλεσμα για να συνεχίσει να έχει ελπίδες για έξοδο στην 4αδα καθώς βρίσκεται στην 6η θέση με 14 βαθμούς.
Στο Κερασοχώρι την Κυριακή η τοπική ομάδα υποδέχεται τον Αίολο. Η αναμέτρηση έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει και αυτή στις 3.30 το μεσημέρι. Υπάρχει ακόμη χιόνι στο γήπεδο του Κερασοχωρίου και εάν δεν λιώσει έως την Κυριακή είναι και εδώ ορατό το ενδεχόμενο της αναβολής. Το Κεράσοβο καταλαμβάνει την τελευταία 9η θέση με 1 βαθμό, ενώ ο Αίολος είναι στην 7η θέση με 13 βαθμούς. Οι φιλοξενούμενοι επιδιώκουν το νικηφόρο πέρασμα για να διατηρήσουν ελπίδες για έξοδο στα μπαράζ. Σύμφωνα με πληροφορίες εάν υπάρχει χιόνι την Κυριακή στο Κερασοχώρι το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Δυτικής Φραγκίστας.
Το ρεπό της θα πραγματοποιήσει η ομάδα των Αγράφων.

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 14ης αγωνιστικής της Α΄ κατηγορίας :

Σάββατο 12-3-2011 15.30
Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου : ΑΠΟΚ Βελούχι-Κρέντη
Διαιτητής : Γιώργος Δροσίνης (Ευρυτανίας)
Βοηθοί : Παναγιώτης Πλατής-Γρηγόρης Πολυχρόνης (Ευρυτανίας)

Προπονητικό Κέντρο Καρπενησίου : Μυρίκη-Άγιος Προκόπιος
Διαιτητής : Συνδέσμου Φθιώτιδας
Βοηθοί : Λάμπρος Κολοκώτσιος-Βαγγέλης Λαθύρης (Ευρυτανίας)

Κυριακή 13-3-2011 15.30
Γήπεδο Κερασοχωρίου : Κεράσοβο-Αίολος
Διαιτητής : Γιώργος Δροσίνης (Ευρυτανίας)
Βοηθοί : Βαγγέλης Λαθύρης-Γρηγόρης Πολυχρόνης (Ευρυτανίας)


Γήπεδο Ραπτοπούλου : Ραπτόπουλο-Ποταμιά
Διαιτητής : Συνδέσμου Φθιώτιδας
Βοηθοί : Λάμπρος Κολοκώτσιος-Παναγιώτης Πλατής (Ευρυτανίας)

Ρεπό : Άγραφα 


Φωτογραφίες : Γιάννης Κολλημένος (Αθλητικό Κέντρο), Χρήστος Κοσμάς (Κεράσοβο)