Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

Κεράσοβο-Αίολος 2-2

Την έκπληξη της αγωνιστικής έκανε η ομάδα του Κερασοχωρίου, καθώς απέσπασε ισοπαλία με σκορ 2-2 από τον Αίολο. Η τοπική ομάδα μάλιστα έφτασε κοντά στην πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, όμως ο Αίολος αντέδρασε και ισοφάρισε στις αρχές της επανάληψης.
Το Κεράσοβο του Θύμιου Μούτσελου συνέχισε τις πολύ καλές εμφανίσεις, όμως αυτή την φορά ανταμείφθηκε με ένα θετικό αποτέλεσμα. Έκανε πολύ καλό πρώτο ημίχρονο και πήρε προβάδισμα στο σκορ. Στην συνέχεια αδράνησε και ισοφαρίστηκε σε μικρό χρονικό διάστημα. Πολλές απουσίες είχε το Κεράσοβο, αφού απουσίαζαν οι : Αρκουμάνης Χ., Ζιάκας, Σακαμπέτης, Παπαδονίκος, Ρίζος, Παπαροιδάμης και Λαθύρης.
Ο Αίολος του Νίκου Τριανταφυλλόπουλου, έκανε πολύ κακό πρώτο μέρος και ίσως υποτίμησε τον αντίπαλο. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα ν βρεθεί πίσω στο σκορ με δυο τέρματα. Στην επανάληψη κατάφερε μέσα σε ένα δίλεπτο να ισοφαρίσει και στην συνέχεια να χάσει αρκετές φορές για να πάρει κεφάλι στο σκορ. Απουσίαζαν οι τιμωρημένοι Κώστας Μπούκας και Γιάννης Χαλκιάς.
Το Κεράσοβο κατέκτησε τον 2ο βαθμό του στο φετινό πρωτάθλημα. Ο Αίολος «στραβοπάτησε» και πλέον οι πιθανότητες για έξοδο στα μπαράζ ψαλιδίστηκαν. Η ομάδα του Προφήτη Ηλία παρέμεινε στην 7η θέση, φτάνοντας τους 14 βαθμούς.
Η αναμέτρηση ήταν στα πλαίσια της 14ης αγωνιστικής του τοπικού και ξεκίνησε την Κυριακή στις 3.30 το μεσημέρι στο γήπεδο του Κερασοχωρίου. Περίπου 100 άτομα παρακολούθησαν μια ενδιαφέρουσα αναμέτρηση.

Α΄ μέρος

Ιδανικό πρώτο ημίχρονο για Κεράσοβο
Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Κερασοχωρίου. Το ιστορικό συγκρότημα προηγήθηκε με δυο τέρματα διαφορά με γκολ του Σταύρου Κοσμά και του Χρήστου Σεντή.

Οι καλύτερες φάσεις
16΄ : Ο Κοσμάς Χ. σέντραρε στην περιοχή του Αίολου, αμυντικός των γηπεδούχων απέκρουσε με το κεφάλι και ο Κοσμάς Σ. εκτός περιοχής με πανέμορφο σουτ βολ-πλανέ άνοιξε το σκορ, πετυχαίνοντας το 1-0.
23΄ : Ο Σιαλμάς έκανε ατομική προσπάθεια, πλάσαρε, αλλά ο Τρίκας μπλόκαρε.
34΄ : Ο Κοσμάς Χ. έβγαλε μπαλιά «τρύπα», ο Κόκκοτος έκανε λάθος και ο Σεντής από την δεξιά γωνία της περιοχής πλάσαρε και έβαλε μπροστά την ομάδα του με δυο τέρματα διαφορά (2-0). Ο Σεντής πέτυχε το πρώτο του τέρμα με την φανέλα του Κερασόβου.
38΄ : Ο Ράικος Ν. έβγαλε μπαλιά και ο Κατσαρής σούταρε από το ύψος της περιοχής, αλλά ο γκολκίπερ των γηπεδούχων μπλόκαρε.
40΄ : Ο Λελούδης πλάσαρε χωρίς πίεση από το ύψος της περιοχής, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.


Β΄ μέρος

Αντέδρασε ο Αίολος
Μόλις δυο λεπτά χρειάστηκαν, για να ισοφαρίσει ο Αίολος. Με το ξεκίνημα της επανάληψης το συγκρότημα του Προφήτη Ηλία ισοφάρισε σε 2-2 και πίεσε πολύ για να κάνει την ολική ανατροπή.

Χαμένη ευκαιρία με τον Ράπτη
Το δοκάρι σταμάτησε το Κεράσοβο από την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Ο Μιχάλης Ράπτης στις καθυστερήσεις σημάδεψε το κάθετο δοκάρι του Κόκκοτου.

Οι καλύτερες φάσεις
47΄ : Ο Σιαλμάς πλάσαρε από κοντά μέσα από την περιοχή και μείωσε σε 2-1. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής πέτυχε το πρώτο του τέρμα στην φετινή χρονιά.
49΄ : Ο Ράικος Ν. με μπαλιά τροφοδότησε τον αδερφό του Ράικο Γ., ο οποίος πλάσαρε μέσα στην σύγχυση και ισοφάρισε (2-2).
56΄ : Σουτ του Κατσαρή μέσα από την περιοχή πέρασε άουτ.
64΄ : Σουτ του Κορέντζελου εκτός περιοχής κατέληξε άουτ.
91΄ : Ο Τσιγαρίδας Ε. τροφοδότησε τον νεαρό Ράπτη, αυτός εκτός περιοχής πλάσαρε αλλά η μπάλα σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι των φιλοξενούμενων και στην συνέχεια απομάκρυναν οι αμυντικοί του Αίολου.

Κίτρινες  Κάρτες
Κοσμάς Σ., Κοσμάς Χ., Καμαρέτσος, Σιταράς

Δηλώσεις προπονητών

Θύμιος Μούτσελος (Κεράσοβο) : «Είχαμε έξι απουσίες βασικών παικτών σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι. Παίξαμε πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο, μας βγήκαν οι συνδυασμοί και κάναμε το 2-0. Χάσαμε μια μεγάλη ευκαιρία με τον Λελούδη να κάνουμε το 3-0 και να τελειώσει το παιχνίδι. Στο 40΄ χάσαμε έναν από τους καλύτερους παίκτες μας τον Σεντή τον Χρήστο, γιατί ζαλίζονταν και δεν είχαμε παίκτες στον πάγκο για να αναπληρώσουμε αυτή την αλλαγή. Στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, ο Αίολος είχε ανέβει σχεδόν όλη η ομάδα  να πιέσει και φάγαμε σε δυο λεπτά δυο γκολ. Η είσοδος του Τσιγαρίδα επανέφερε την ισορροπία. Στο 90΄ σε μια αντεπίθεση είχαμε μεγάλη ευκαιρία να πάρουμε τους 3 βαθμούς, αλλά τελικά παραμείναμε στο 2-2. Η ομάδα μου σε συνδυασμό με τις πολλές απουσίες μένει ικανοποιημένη με τον βαθμό της ισοπαλίας. Θα παλέψουμε τα επόμενα 4 παιχνίδια, που απομένουν για κάτι καλύτερο και κυρίως για το ψυχολογικό κομμάτι στην ομάδα. » 

Νίκος Τριανταφυλλόπουλος (Αίολος) : «Ο αγώνας ,ο σημερινός από τεχνικής πλευράς δεν είναι άξιος σχολιασμού. Ήμασταν κάτω του μετρίου και χάσαμε την ευκαιρία να βρεθούμε κοντά στους διεκδικητές της τετράδας. Συγχαρητήρια στους αντιπάλους για την προσπάθεια τους. Εμείς συνεχίζουμε, τα προβλήματα μας πολλαπλασιάζονται, θα βρούμε τις λύσεις μέσα από τις προπονήσεις. Απλώς θέλω να αναφέρω αυτά τα γήπεδα σαν το σημερινό, δεν έχουν να προσφέρουν τίποτα στα νέα παιδιά, που προσπαθούμε να φέρουμε στο ποδόσφαιρο και είναι κρίμα

Συνθέσεις ομάδων

Κεράσοβο (Θύμιος Μούτσελος) : Τρίκας Ν., Ράπτης Μ., Λάππας Γ., Μούτσελος, Κοσμάς Χ., Σεντής(36΄ λ.τρ. Φούκας, 52΄  λ.τρ. Τσιγαρίδας Ι.), Κατσαδούρος Κ., Τσιγαρίδας Ε., Λελούδης, Κοσμάς Σ.

Αίολος (Νίκος Τριανταφυλλόπουλος) : Κόκκοτος, Ζαχαρόπουλος(43΄ Αζακάς), Ράικος Γ., Σιταράς, Ξαγάρας, Κορέντζελος(73΄ Καλτσής), Σιαλμάς, Καμαρέτσος(82΄ Σφακιανάκης), Νάσιος, Ράικος Ν., Κατσαρής

Διαιτητής : Γιώργος Δροσίνης (Ευρυτανίας)
1ος Βοηθός : Βαγγέλης Λαθύρης (Ευρυτανίας)
2ος Βοηθός : Γρηγόρης Πολυχρόνης (Ευρυτανίας)