Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

Απάντηση του Μπάμπη Τσιτούρη στον Αναστασόπουλο

Σφοδρή ήταν η απάντηση του πρώην Πρόεδρου του ΑΠΟΚ Μπάμπη Τσιτούρη στα λεγόμενα εις βάρος του από τον Λάκη Αναστασόπουλο (Σε πρόσφατη συνέντευξη του στο “Evrytania Sport”).
Οι δυο άντρες είχαν συνυπάρξει στην ομάδα του ΑΠΟΚ από το 2006 έως το 2009. Ο Τσιτούρης ήταν ο Πρόεδρος της ομάδας και ο Αναστασόπουλος ποδοσφαιριστής.
Ο Αναστασόπουλος στην συνέντευξη του είχε εκφραστεί εναντίον του Μπάμπη Τσιτούρη και ανέφερε ότι δεν έπρεπε να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο και ότι έχασε πολλά χρήματα από τον ΑΠΟΚ.
Ο Μπάμπης Τσιτούρης απέστειλε την παρακάτω δήλωση στο “Evrytania Sport” για όσα του πρόσαψε ο Αναστασόπουλος. 


Η απάντηση του Μπάμπη Τσιτούρη για τα λεγόμενα του Λάκη Αναστασόπουλου

«Φαίνεται ότι η οικονομική κρίση έχει πειράξει μερικούς κατακέφαλα. Μόνο έτσι μπορεί να ληφθεί το γεγονός ότι ο κύριος Αναστασόπουλος μετά από σχεδόν δυο χρόνια θυμήθηκε ότι η ομάδα, στην οποία ήμουνα πρόεδρος του οφείλει χρήματα. Όσον αφορά τις προσωπικές επιθέσεις για το άτομο μου έχω να απαντήσω τα εξής: Πρώτον, η άποψη του κυρίου Αναστασόπουλου για το άτομο μου δεν με ενδιαφέρει .Δεύτερον, όσον αφορά την ανάμειξη μου με το ποδόσφαιρο, η παρουσία μου φαίνεται από τα 11 χρόνια, που ήμουν στο διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΣ Ευρυτανίας και τα 20 συνολικά χρόνια, που έχω παρουσία στην ομάδα ΑΠΟΚ το Βελούχι. Το τι έχω κάνει για το ποδόσφαιρο έχει καταγραφεί από τα γεγονότα και από την ιστορία, κανένας Αναστασόπουλος και κανένας περαστικός δεν μπορεί να τα διαγράψει. Για το οικονομικό θέμα(2000 ευρώ) να τα ζητήσει από συγγενικό του πρόσωπο, το οποίο ανέλαβε να του τα δώσει, εάν δεν τα έχει πάρει, (Τα χρήματα προέρχονται από την λαχειοφόρο αγορά και την κλήρωση του αυτοκινήτου). Αυτά μέχρι στιγμής και πιστεύω να μην χρειαστεί να επανέλθω

Μπορείτε να διαβάσετε την συνέντευξη του Αναστασόπουλου κάνοντας κλικ εδώ.