Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

Ραπτόπουλο-Κρέντη 1-1

Ισόπαλοι με σκορ 1-1 αναδείχτηκαν Ραπτόπουλο και Κρέντη. Οι γηπεδούχοι της Δόξας έμειναν για άλλη μια αγωνιστική μακριά από τις νίκες, ενώ αντίθετα η Κρέντη συνέχισε την ανοδική της πορεία.
Το Ραπτόπουλο του Άκη Ανδρεάκη, ήταν καλύτερο στα πρώτα 45λεπτα του παιχνιδιού, πήρε κεφάλι στο σκορ και είχε κάποιες ευκαιρίες για δεύτερο τέρμα. Παρόλα αυτά ισοφαρίστηκε και παρέμεινε για άλλο ένα παιχνίδι μακριά από τα 3ποντα. Αρκετές απουσίες είχε και αυτή την αγωνιστική η «ακριτική» ομάδα.
Η Κρέντη του Χρήστου Καλαμπάκα πήρε ένα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα μέσα σε μια δύσκολη έδρα. Είχε καλή παρουσία στο δεύτερο ημίχρονο και εάν πρόσεχε θα μπορούσε να είχε φύγει ακόμη και με τους 3 βαθμούς της νίκης.
Οι ομάδες αγωνίστηκαν την Κυριακή στις 3 στο Ραπτόπουλο για την 12η αγωνιστική της Α΄ κατηγορίας. Το Ραπτόπουλο διατηρήθηκε στην 3η θέση, φτάνοντας τους 18 βαθμούς. Η Κρέντη παρέμεινε στην 8η θέση με 11 βαθμούς, μειώνοντας στους 6 βαθμούς την απόσταση από το όριο των μπαράζ. 
Α΄ μέρος

Καλύτερη η Δόξα
Πιο καλά πατούσε στον αγωνιστικό χώρο η γηπεδούχος Δόξα. Η ομάδα του Ραπτοπούλου προηγήθηκε με χτύπημα φάουλ του Γιώργου Παππά.

Οι καλύτερες φάσεις
17΄ : Ο Ανδρεάκης εκτέλεσε φάουλ, ο Γούλας Λ. βρέθηκε απέναντι στον Ντάλλα πλάσαρε, αλλά ο γκολκίπερ της Κρέντης μπλόκαρε.
27΄ : Ο Ανδρεάκης εκτέλεσε φάουλ, ο Παππάς πήρε την κεφαλιά, αλλά ο Ντάλλας απέκρουσε σε κόρνερ.
38΄ : Απευθείας εκτέλεση του Παππά από πλάγια αριστερά κατέληξε στα δίχτυα, για να «γραφτεί» το 1-0. Στην πορεία της μπάλας πετάχτηκε και ο Γούλας Λ., χωρίς όμως να την ακουμπήσει.


Β΄ μέρος

Αντέδρασε η Κρέντη
Η ομάδα της Κρέντης μπήκε ξανά στο παιχνίδι, ισοφάρισε και διεκδίκησε μέχρι το τέλος την νίκη σε ένα ανοικτό παιχνίδι με αρκετές ευκαιρίες εκατέρωθεν.

Οι καλύτερες φάσεις
49΄ : Πλασέ του Βούρτσα Ν. από το ύψος του πέναλτι απέκρουσαν πάνω στην γραμμή οι αμυντικοί της Δόξας.
58΄ : Ο Βούρτσας Γ. έβγαλε την κάθετη μπαλιά για τον αδερφό του Βούρτσα Ν., αυτός τετ α τετ με τον Ρεσίτη πλάσαρε στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο Τσιγαρίδας με σουτ ισοφάρισε στο τελικό 1-1.
67΄ : Ο Τσιγαρίδας εκτέλεσε πλάγιο δυνατά, ο Βούρτσας Ν. βρέθηκε απέναντι στον Ρεσίτη, πλάσαρε άουτ από το οριζόντιο δοκάρι.
81΄ : Σουτ του Σκεπετάρη εκτός περιοχής απέκρουσε από το «παραθυράκι» του εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Ντάλλας.

Κίτρινες κάρτες
Μυρισιώτης, Παπαδήμος Λ., Καστάνης, Κωστόπουλος, Τσιγαρίδας

Δηλώσεις προπονητών

Άκης Ανδρεάκης (Ραπτόπουλο) : «Έγινε ένα ανοικτό παιχνίδι. Και οι δυο ομάδες έπαιξαν ελεύθερα. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε εμείς την κυριαρχία του παιχνιδιού, είχαμε πάρα πολλές ευκαιρίες, βάλαμε ένα γκολ. Δεν ήταν αρκετό, γιατί στο δεύτερο ημίχρονο σε μια αντεπίθεση των φιλοξενούμενων ήρθε και η ισοφάριση. Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Θα προσπαθήσουμε στην συνέχεια να βελτιωθούμε και πιστεύω ότι θα μπούμε και στα μπαράζ

Χρήστος Καλαμπάκας (Κρέντη) : «Ήταν ένα καλό παιχνίδι, εμείς προσπαθήσαμε να το κερδίσουμε. Μείναμε πίσω στο σκορ στο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε πιο δυνατά, ισοφαρίσαμε και χάσαμε κλασσικές ευκαιρίες, για να κάνουμε το 1-2. Γενικά ελέγχαμε τον ρυθμό του παιχνιδιού στο δεύτερο μέρος. Εμείς συνεχίζουμε με τον ίδιο ρυθμό και ευελπιστούμε σε καλά αποτελέσματα και στην συνέχεια

Συνθέσεις ομάδων

Ραπτόπουλο (Άκης Ανδρεάκης) : Ρεσίτης, Ζήκας(77΄ Ντζίμας Θ.), Παπαντζίμας(46΄ Σκεπετάρης), Ανδρεάκης, Μυρισιώτης, Κορέντζελος, Γούλας Λ., Καρανταλής(66΄ Μπισμπίκης Β.), Παππάς, Τύμπας, Παπαδήμος Λ.

Κρέντη (Χρήστος Καλαμπάκας) : Ντάλλας Α., Μπύρος Ε., Μπύρος Σ., Περούλας Γ., Κόκκοτος, Καστάνης(52΄ Ντάλλας Ι.), Κωστόπουλος(46΄ Μπισμπίκης Ι.), Μάκκας Ε.(89΄ Τσέτσος), Βούρτσας Ν., Βούρτσας Γ., Τσιγαρίδας

Διαιτητής : Κώστας Αναγνώστου (Φθιώτιδας)
1ος Βοηθός : Παναγιώτης Πλατής (Ευρυτανίας)
2ος Βοηθός : Φώντας Ζαχαρόπουλος (Ευρυτανίας)