Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Για την νίκη στο ντέρμπι ουραγών κόντρα στην Λαμία

Το ματς με τον Απόλλωνα Λάρισας στις 12 Δεκεμβρίου ήταν το τελευταίο, που οι ποδοσφαιριστές του Απεραντιακού πανηγύρισαν την νίκη. Την Κυριακή υποδέχονται στο Καρπενήσι την Λαμία στο ντέρμπι «ουραγών» του 4ου ομίλου και σίγουρα είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία μετά από 2 μήνες ο Απεραντιακός να κατακτήσει το «τρίποντο». Τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα έβγαλαν την ομάδα εκτός στόχου.
Το συγκρότημα του Κώστα Πασσά θα υποδεχτεί την Κυριακή στις 3 το μεσημέρι στο Δημοτικό Στάδιο την γειτονική Λαμία. Η συνάντηση είναι στα πλαίσια της 19ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου.
Ο Απεραντιακός καταλαμβάνει την 13η θέση με 12 βαθμούς και βρίσκεται στο -11 από την παραμονή. Έχει μόνο μαθηματικές ελπίδες για την σωτηρία.
Το ματς θα σφυρίξει ο Άγγελος Αγγελακόπουλος από την Καρδίτσα, με βοηθούς την Σπυριδούλα Κουκούλη και τον Σωτήρη Δεληγιάννη από τον ίδιο σύνδεσμο.

Μοναδικός αμφίβολος ο Γεωργακόπουλος
Την Τρίτη το απόγευμα ξεκίνησε η προετοιμασία των Απεράντιων και ολοκληρώθηκε σήμερα το απόγευμα. Αμφίβολος είναι ο 24χρονος μέσος Τάσος Γεωργακόπουλος, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση και έχει χάσει κάποιες προπονήσεις και είναι πιθανό να μείνει εκτός αποστολής. Ο Κώστας Πασσάς δεν αντιμετωπίζει άλλο πρόβλημα και θα έχει σίγουρα όλους τους άλλους ποδοσφαιριστές στην διάθεση του.

Απέχει από τις προπονήσεις ο Μελισσινός
Ο 22χρονος δεξιός αμυντικός Παύλος Μελισσινός δεν λαμβάνει μέρος στις προπονήσεις της ομάδας του τις τελευταίες εβδομάδες. Για προσωπικούς λόγους έχει φύγει από το Καρπενήσι. Ο ποδοσφαιριστής αγωνίζονταν στην Μύκονο τα τελευταία δυο χρόνια και ήταν προσωπική επιλογή του προηγούμενου προπονητή Δημήτρη Παναγιώτου. Ήταν η πρώτη μεταγραφή του Απεραντιακού στα τέλη Δεκέμβρη. Είναι πιθανό μέσα στον Μάρτιο να ενσωματωθεί στην αποστολή της ομάδας και να επιστρέψει ξανά σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων.

Η Λαμία 
Την τελευταία θέση του ομίλου καταλαμβάνει η ιστορική ομάδα της Λαμίας. Την Τετάρτη αποκλείστηκε στο προημιτελικό κυπέλλου της ΕΠΣ Φθιώτιδας από την Στυλίδα. Ηττήθηκε στα πέναλτι με σκορ 3-5, ενώ η κανονική διάρκεια είχε λήξει ισόπαλη χωρίς τέρματα. Στο παιχνίδι της Κυριακής θα απουσιάσει ο τιμωρημένος Γιώργος Καραντάθας, που συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες. Προπονητής της ιστορικής Λαμίας είναι ο Νίκος Τσάμης. Η Λαμία βρίσκεται στην 14η θέση με 9 βαθμούς(Με μια μόλις νίκη) και είναι με το 1,5 πόδι στο τοπικό της ΕΠΣΦ.

Αντίπαλοι για 90λεπτα πατέρας και γιός
Νίκος και Γιώργος Τσάμης για 90λεπτα την Κυριακή θα είναι σε διαφορετικά στρατόπεδα. Ο 20χρονος τερματοφύλακας του Απεραντιακού Γιώργος Τσάμης τεθεί αντιμέτωπος με την ομάδα που προπονεί ο πατέρας του Νίκος. Ο Νίκος Τσάμης(Παλιά «δόξα» της Λαμίας») εδώ και έναν μήνα περίπου έχει αναλάβει την τεχνική ηγεσία των Φθιωτών.

Ισοπαλία στην Λαμία
Χωρίς τέρματα είχε λήξει η αναμέτρηση της 6ης αγωνιστικής ανάμεσα σε Λαμία και Απεραντιακό. Ντεμπούτο στον πάγκο του Απεραντιακού είχε κάνει τότε ο Δημήτρης Παναγιώτου.

Οι δυο ομάδες είχαν αγωνιστεί με τους εξής ποδοσφαιριστές :

Λαμία (Παναγιώτης Καλόγηρος) : Λέντας, Αναστασίου, Καλαμπόκας, Λέσσης, Κατσικάρης(73΄ Μαδούρας), Κάππος, Ζιάκας Α., Κουτρομάνος(46΄ Χριστόπουλος), Κουβαλάκης(58΄ Νάσιος), Τσούκαλος, Ζιάκας Γ.

Απεραντιακός (Δημήτρης Παναγιώτου) : Τσάμης, Θαμνόπουλος, Ντότσικας, Τλούπας, Κατσίκας, Κεφαλίδης, Πλατάκης(77΄ Νταβαρίνος Β.), Νταβαρίνος Α., Αρουτίδης(88΄ Σαϊτης), Γεωργακόπουλος, Ζήσιμος(66΄ Μπισμπίκης Δ.)

     Οι σκόρερ της Λαμίας
Ζιάκας Γ.
3
Τσούκαλος
2
Λέσσης
2
Μαντζίκος
2
Κουβαλάκης
1
Πάνος
1
Μαντές
1
Μαδούρας
1