Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Επιστροφή όλων των ομάδων στα γήπεδα

Με την διεξαγωγή της 13ης αγωνιστικής της Α΄ κατηγορίας θα αρχίσει και πάλι το τοπικό πρωτάθλημα της Ευρυτανίας. Το Σαββατοκύριακο 26-27 Φεβρουαρίου θα διεξαχθούν 4 αναμετρήσεις.
Εκτός από τον Αίολο, που θα κάνει το ρεπό του, θα επιστρέψουν, στα γήπεδα όλες οι ομάδες. Το προηγούμενο Σάββατο διεξήχθη μόνο το ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής ανάμεσα σε Άγραφα και ΑΠΟΚ. (Τελ.Ανανέωση 13.25)

Αμφίρροπες συναντήσεις το Σάββατο
Το Σάββατο στο Καρπενήσι ο ΑΠΟΚ, μετά την μεγάλη νίκη στο εξ αναβολής ντέρμπι με τα Άγραφα, υποδέχεται το Ραπτόπουλο. Η «ακριτική» ομάδα μπορεί να περνάει περίοδο «ντεφορμασίσματος», αλλά πάντα είναι ένας υπολογίσιμος αντίπαλος. Από την άλλη το Βελούχι έχει το μυαλό του περισσότερο στον τελικό κυπέλλου της Τετάρτης. Ο ΑΠΟΚ έχει ξεφύγει στην κορυφή και έχει 28 βαθμούς, ενώ το Ραπτόπουλο βρίσκεται στην 3η θέση με 18 βαθμούς.
Την ίδια μέρα στο γήπεδο του Μικρού Χωριού η Ποταμιά θα αγωνιστεί με τα Άγραφα. Οι γηπεδούχοι μετρούν μόνο νίκες στο γήπεδο τους κόντρα στα Άγραφα και θέλουν να συνεχίσουν την παράδοση για να διατηρήσουν ελπίδες για έξοδο στα μπαράζ. Από την άλλη ο Κατσαντώνης έκανε υπερπροσπάθεια στο ντέρμπι του Σαββάτου και θα επιδιώξει να επιστρέψει στις νίκες. Τα Άγραφα είναι στην 2η θέση με 19 βαθμούς, ενώ η Ποταμιά στην 5η θέση με 14 βαθμούς.

Στην Δυτική Ευρυτανία τα «βλέμματα» την Κυριακή
Την Κυριακή στο Κερασοχώρι, η Κρέντη θα υποδεχτεί την Μυρίκη. Οι ομάδες θέλουν τους 3 πολύτιμους βαθμούς για να διατηρήσουν κάποιες ελπίδες για είσοδο στα μπαράζ. Η Κρέντη βρίσκεται στο -6 από την 4η θέση, ενώ η Μυρίκη απέχει μόλις 3 βαθμούς.
Τέλος στην Παλαιοκατούνα, ο τοπικός Άγιος Προκόπιος, ο οποίος θα αγωνιστεί μετά από ένα μήνα, υποδέχεται την «ουραγό» ομάδα του Κερασοχωρίου. Ο Αστέρας βρίσκεται στην 4η θέση με 17 βαθμούς. Το Κερασοχώρι έχει μόλις 1 πόντο και καταλαμβάνει την τελευταία 9η θέση.

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 13ης αγωνιστικής της Α΄ κατηγορίας :

Σάββατο 26-2-2011 15.00
Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου : ΑΠΟΚ Βελούχι-Ραπτόπουλο
Διαιτητής : Λάμπρος Κολοκώτσιος (Ευρυτανίας)
Βοηθοί : Γιώργος Δροσίνης-Παναγιώτης Πλατής (Ευρυτανίας)

Γήπεδο Μικρού Χωριού : Ποταμιά-Άγραφα
Διαιτητής : Συνδέσμου Φθιώτιδας
Βοηθοί : Κωνσταντίνα Μπουμπουρή-Βαγγέλης Λαθύρης (Ευρυτανίας)

Κυριακή 27-2-2011 15.00
Γήπεδο Παλαιοκατούνας : Άγιος Προκόπιος-Κεράσοβο
Διαιτητής : Γιώργος Δροσίνης (Ευρυτανίας)
Βοηθοί : Κωνσταντίνα Μπουμπουρή-Βαγγέλης Λαθύρης (Ευρυτανίας)


Γήπεδο Κερασοχωρίου : Κρέντη-Μυρίκη
Διαιτητής : Ηλίας Γαλάνης (Ευρυτανίας)
Βοηθοί : Λάμπρος Κολοκώτσιος-Γρηγόρης Πολυχρόνης (Ευρυτανίας)

Ρεπό : Αίολος