Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

Φάνης Μπισμπίκης : «Έχουμε πεισμώσει»

Με την ευκαιρία της Κυριακάτικης αναμέτρησης στην Νέα Αγχίαλο με τον Πύρασο το “Evrytania Sport” φιλοξενεί δηλώσεις του κεντρικού αμυντικού των πρωταθλητών Ευρυτανίας Φάνη Μπισμπίκη.
Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής του Απεραντιακού μας μεταφέρει το κλίμα, που επικρατεί στις τάξεις του συλλόγου. Βλέπει το παιχνίδι με τον Πύρασο σαν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να ξεκινήσει η αντεπίθεση της ομάδας του.
Πιστεύει ότι υπάρχουν ελπίδες για παραμονή ακόμα, αφού η ομάδα είχε κάνει πριν από λίγο καιρό ένα σερί νικών και είχε μπει γερά στο κόλπο της παραμονής.
Εκφράζει και την πικρία του για τα όσα έχουν ακούσει οι ποδοσφαιριστές από τον φίλαθλο κόσμο.

Evrytania Sport : Φάνη να σε καλωσορίσουμε στο “Evrytania Sport”. Την Κυριακή η ομάδα σου δίνει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον Πύρασο εκτός έδρας.
Φάνης Μπισμπίκης : Καταρχήν, θα ήθελα να σε ευχαριστήσω για την φιλοξενία. Θέλω να σου ευχηθώ καλή επιτυχία στην νέα σου ιστοσελίδα και στο νέο ξεκίνημα, που κάνεις, για τις προσπάθειες που κάνεις για να ενημερώσεις για ότι γίνεται στο ποδόσφαιρο μας. Τώρα το παιχνίδι μεθαύριο είναι ένας τελικός για εμάς. Πιστεύω ότι κερδίζοντας τον αγώνα αυτό ξαναμπαίνουμε δυνατά στο θέμα της παραμονής. Έχουμε την προσοχή μας στο παιχνίδι αυτό και έχουμε συγκεντρωθεί σε αυτό. Έχουμε ακούσει χίλια δυο από φιλάθλους και από τον κόσμο, λένε ότι είμαστε αδιάφοροι. Έχουμε πεισμώσει και πιστεύω ότι θα έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα.

Evrytania Sport : Θα επιδιώξετε το εκτός έδρας διπλό ή είστε ικανοποιημένοι και με την ισοπαλία;
Φάνης Μπισμπίκης : Όχι θα κυνηγήσουμε την νίκη, γιατί η ισοπαλία δεν μας φτάνει.

Evrytania Sport : Υπάρχουν ελπίδες για παραμονή; Η ομάδα βρίσκεται 7  βαθμούς κάτω από την ζώνη και απομένουν σχετικά λίγες αγωνιστικές.
Φάνης Μπισμπίκης : Πιστεύω πως ναι. Έχουμε βρεθεί ξανά στην ίδια θέση, όταν είχαμε ξεκινήσει στην αρχή με πολύ στραβά αποτελέσματα. Όλοι μας είχαν ξοφλημένους. Με την αλλαγή προπονητή πήραμε 10-11 βαθμούς μαζεμένους και όλοι άρχισαν να πιστεύουν ότι μπορούμε να μείνουμε. Εμείς το πιστεύαμε από την αρχή, αλλά τότε άρχισε να το πιστεύει και ο φίλαθλος κόσμος ότι μπαίνουμε γερά για την παραμονή. Και τώρα μπορεί να γίνει το ίδιο, με μια νίκη όλα αλλάζουν.

Evrytania Sport : Που πιστεύεις κατά την γνώμη σου ότι οφείλονται τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα; Στον ψυχολογικό τομέα, στον αγωνιστικό;
Φάνης Μπισμπίκης : Πιστεύω περισσότερο ήταν η τύχη. Αδιάφορος δεν είναι κανένας ποδοσφαιριστής. Είμαστε 18-20 ποδοσφαιριστές στην προπόνηση και όλοι προσπαθούμε το ίδιο. Ο προπονητής κάθε φορά χρησιμοποιεί αυτούς που πιστεύει ότι είναι καλύτεροι. Δεν μας πήγαν καλά 1-2 αποτελέσματα, όπως στην Θύελλα Πετρωτού, που γύρισε το παιχνίδι και έπεσε λίγο η ψυχολογία μας. Πιστεύω ότι όλα θα αλλάξουν από μεθαύριο.