Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

Τελευταία ευκαιρία για ανάκαμψη

Έξοδο στην Νέα Αγχιάλο θα έχει την Κυριακή για τα πλαίσια της 17ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου η ομάδα του Απεραντιακού. Αντιμετωπίζει τον τοπικό Πύρασο, χωρίς να έχει άλλα περιθώρια για βαθμολογικές απώλειες.
Η Ευρυτανική ομάδα έχει προετοιμαστεί  κατάλληλα, ώστε να παρουσιαστεί έτοιμη και να διεκδικήσει στην νίκη για να μπει ξανά σε τροχιά παραμονής. Σε διαφορετική περίπτωση οι πιθανότητες για παραμονή περιορίζονται αρκετά.
Η συνάντηση θα διεξαχθεί την Κυριακή στο Δημοτικό Στάδιο της Νέας Αγχιάλου και θα ξεκινήσει στις 3 το μεσημέρι.
Ο Απεραντιακός βρίσκεται στην 13η θέση με 12 βαθμούς, 7 λιγότερους από την γραμμή της παραμονής.
Το ματς της 17ης αγωνιστικής θα σφυρίξει ο Αριστείδης Λυμπούδης από τον σύνδεσμο Θεσσαλονίκης με βοηθούς τον Μιχάλη Ιωακειμίδη και τον Ανατόλιο Καζακτσίδη από τον ίδιο σύνδεσμο.

Ολοκληρώνεται το Σάββατο το πρωί η προετοιμασία
Το Σάββατο το πρωί θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία για το ματς-«τελικό» με τον Πύρασο. Ο Δημήτρης Παναγιώτου έδωσε ρεπό την Πέμπτη στους ποδοσφαιριστές του. Την Παρασκευή προπονήθηκαν στο Δημοτικό στάδιο και το Σάββατο το πρωί θα κάνουν την τελευταία τους προπόνηση στο αθλητικό κέντρο.

«Πάνοπλος» στην Νέα Αγχίαλο
Όλο το έμψυχο υλικό θα έχει στην διάθεση του ο τεχνικός των Απεραντίων. Επιστρέφει ο τιμωρημένος στόπερ Φάνης Μπισμπίκης και παράλληλα κανένας ποδοσφαιριστής δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού. Ο Δημήτρης Παναγιώτου θα έχει τον ευχάριστο «πονοκέφαλο» στον καταρτισμό της 11αδας. Ήδη καταστρώνει τα αγωνιστικά του πλάνα, ώστε να φτάσει η ομάδα ξανά στις νίκες.

Ο Πύρασος
Την Παρασκευή ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Πύρασου για το ματς της Κυριακής. Ο προπονητής του συλλόγου Λευτέρης Καλογήρου δεν θα έχει στην διάθεση τους τραυματίες Κώστα Κίτσο και Χρήστο Ζαρίφη. Αντίθετα στην αποστολή θα βρίσκεται ο ικανότατος επιθετικός Μάκης Πετρίδης και ο αριστερός αμυντικός Μιχάλης Αποστολίδης. Η ομάδα του Πυράσου καταλαμβάνει την 8η θέση, έχοντας 19 βαθμούς και βρίσκεται ακριβώς στο όριο της παραμονής. Η διοίκηση της ομάδας έκανε έκκληση στους φιλάθλους για ενίσχυση στο κρίσιμο παιχνίδι με τον Απεραντιακό.

«Λευκή» ισοπαλία την 4η αγωνιστική
Ισόπαλη χωρίς τέρματα είχε λήξει η αναμέτρηση ανάμεσα σε Απεραντιακό και Πύρασο. Η ομάδα της Ευρυτανίας είχε αγωνιστεί για τελευταία φορά στο αθλητικό κέντρο και κέρδισε τον πρώτο της βαθμό στο πρωτάθλημα. Στο 61ο λεπτό είχε αποβληθεί με απευθείας κόκκινη ο Μάκης Πετρίδης για χτύπημα σε αντίπαλο.

Οι δυο ομάδες είχαν αγωνιστεί με τους εξής ποδοσφαιριστές :

Απεραντιακός (Δημήτρης Τσιγαρίδας) : Τσάμης, Διαμάντης, Ντότσικας, Κεφαλίδης, Νταβαρίνος Α., Θαμνόπουλος, Πλατάκης(70΄ Σαϊτης), Κατσίκας, Ανδρεάκης(80΄ Γιαννόπουλος), Κορέντζελος(80΄ Νταβαρίνος Β.), Γεωργακόπουλος

Πύρασος Νέας Αγχιάλου (Γιώργος Παναγιωτόπουλος) : Στούκας, Αποστολίδης, Νούσιας(92΄ Φασουράκης), Τανάγιας, Κόκκας, Βούλγαρης, Μπασδάνης, Μπλότσικας(81΄ Γκιγκιλασβίλι), Κίτσος, Πετρίδης, Γεωργιάδης(63΄ Ζαρίφης)

Οι σκόρερ του Πύρασου
Πετρίδης
3
Αρσένος
3
Νούσιας
2
Βούλγαρης Π.
2
Στεφανής
2
Γκάγκας
1
Μπασδάνης
1