Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Η προσοχή στραμμένη στον Αγρότη

Τα περιθώρια για άλλες βαθμολογικές απώλειες για την ομάδα του Απεραντιακού έχουν στενέψει. Ο Απεραντιακός βρίσκεται 8 βαθμούς κάτω από το όριο της παραμονής.
Η ομάδα της Ευρυτανίας την Τετάρτη υποδέχεται στο Καρπενήσι τον Αγρότη Λιανοκλαδίου και βλέπει μόνο την νίκη για να διατηρήσει όσες ελπίδες του αναλογούν για παραμονή στην κατηγορία.
Το ματς θα διεξαχθεί στις 3 το μεσημέρι στο Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου στα πλαίσια της 16ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου. Η συνάντηση είχε αναβληθεί την Παρασκευή το πρωί εξ αιτίας των συνεχών χιονοπτώσεων. Τις επόμενες ημέρες επικράτησαν καλές καιρικές συνθήκες και το χιόνι έλιωσε.
Την εξ αναβολής αναμέτρηση θα διευθύνει ο Τριαντάφυλλος Τίκας από την Καρδίτσα με βοηθούς τον Δημήτρη Βαφειάδη και τον Δημήτρη Τίκα.
Ο Απεραντιακός βρίσκεται στην 13η θέση, έχοντας 11 βαθμούς. Το Λιανοκλάδι «φιγουράρει» στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 26 βαθμούς.

Έκλεισε τις μεταγραφές με τον Λεπτάκη
Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε τις μεταγραφικές της κινήσεις η ομάδα του Απεραντιακού. Απέκτησε έναν ικανότατο μεσοεπιθετικό, ο οποίος είναι και το 4ο απόκτημα της ομάδας στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Στον Απεραντιακό θα αγωνίζεται ο 24χρονος μεσοεπιθετικός Νίκος Λεπτάκης. Φέτος αγωνίζονταν στον Νότιο όμιλο της Γ΄ εθνικής με την Αγία Παρασκευή, η οποία αποβλήθηκε από το πρωτάθλημα. Ο Λεπτάκης έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε: Κέρκυρα, Καστοριά, Σαρωνικό Αίγινας και Θήβα. Αγωνίζεται στα δυο άκρα της μεσαίας γραμμής, αλλά και σαν επιθετικός μέσος σε ελεύθερο ρόλο. Ο ποδοσφαιριστής προπονήθηκε τις τελευταίες ημέρες και θα τεθεί την Τετάρτη στην διάθεση του Δημήτρη Παναγιώτου.

Αντίπαλος και οι κακές καιρικές συνθήκες
Δυσκόλεψαν αρκετά τις προπονήσεις της ομάδας οι κακές καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν την προηγούμενη εβδομάδα στο Καρπενήσι. Οι ποδοσφαιριστές έκαναν κάποιες προπονήσεις στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του Δημοτικού σταδίου, καθώς το γήπεδο ποδοσφαίρου ήταν «σκεπασμένο» από χιόνι. Σήμερα Δευτέρα είχαν πάρει ρεπό και αύριο το απόγευμα θα κάνουν την τελευταίου τους προπόνηση και θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία για ματς με τον Αγρότη.

Μοναδικός απόντας ο Φάνης Μπισμπίκης
Μόλις έναν ποδοσφαιριστή δεν θα έχει στην διάθεση του ο Δημήτρης Παναγιώτου. Ο 29χρονος κεντρικός αμυντικός Φάνης Μπισμπίκης δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής, καθώς αποβλήθηκε στο παιχνίδι με την Ελασσόνα. Επιστρέφουν ο Χρήστος Κατσίκας και ο Βασίλης Ντότσικας, οι οποίοι εξέτισαν την τιμωρία τους(Είχαν συμπληρώσει 4 κίτρινες) στο ματς της προηγούμενης αγωνιστικής. Κανονικά προπονήθηκε και ο νεαρός αριστερός πλάγιος μπακ-χαφ Ντίνος Ζήσιμος, ο οποίος δείχνει να ξεπερνά το πρόβλημα τραυματισμού του.

Το Λιανοκλάδι
Με ανεβασμένη ψυχολογία έρχεται στο Καρπενήσι ο Αγρότης Λιανοκλαδίου. Η ομάδα της Φθιώτιδας μετράει αρκετά συνεχή και σπουδαία αποτελέσματα. Θα επιδιώξει να φτάσει στην εκτός έδρας νίκη, για να παραμείνει 9 βαθμούς από την κορυφή. Ο Αγρότης έχει το πλεονέκτημα ότι θα παίξει στο γήπεδο του και με τις 3 ομάδες(Τσαριτσάνη, Πυργετό και ΑΟΚ) της πρώτης 4αδας. Ο Μάκης Ζαχαρόπουλος θα έχει στην διάθεση του 3 μικρούς που εξέτισαν την ποινή τους κόντρα στον Απόλλωνα Λάρισας. Πρόκειται για τους: Θανάση Σπαθούλα, Κώστα Κουφιώτη και Γιάννη Κραβαρίτη. Στην ομάδα της Φθιώτιδας αγωνίζεται και ο γνώριμος μας Άλεξ Μπακαλίδης, ο οποίος τα τελευταία χρόνια αποτελούσε βασικότατο στέλεχος της ομάδας του ΑΠΟΚ.

Νίκη στον πρώτο γύρο για τους Φθιωτούς
Στο παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής ο Αγρότης Λιανοκλαδίου είχε επικρατήσει του Απεραντιακού με 2-0. Τα νικητήρια τέρματα πέτυχαν οι : Μπακαλίδης στο 51΄ και τρία λεπτά αργότερα ο Τατσιόπουλος.

Οι δυο ομάδες είχαν αγωνιστεί με τους εξής ποδοσφαιριστές :

Αγρότης Λιανοκλαδίου (Μάκης Ζαχαρόπουλος) : Αλεξανδρής, Σκόρδας, Τζουάνας, Μπακαλίδης, Κουφιώτης, Κραββαρίτης, Τατσιόπουλος(84΄ Παπαγεωργίου), Ζησόπουλος, Μπουγιώτας, Χανής(63΄ Σερπάνος), Βεστάκης(79΄ Βιτζέκας)

Απεραντιακός (Δημήτρης Τσιγαρίδας) : Τσάμης, Διαμάντης, Ζήσιμος(60΄ Μπισμπίκης Θ.), Τλούπας, Κατσίκας, Ντότσικας(60΄ Σαϊτης), Κεφαλίδης, Θαμνόπουλος(48΄ Μπουμπουρής), Μπισμπίκης Δ., Γεωργακόπουλος, Νταβαρίνος Α.

   Οι σκόρερ του Αγρότη
Βεστάκης
8
Μπακαλίδης
4
Τατσιόπουλος
2
Σερπάνος
1
Μπουγιώτας
1
Χανής
1
Αυτογκόλ
1