Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Χρήστος Κατσίκας : «Στο χέρι μας το θετικό αποτέλεσμα με Λιανοκλάδι»

Για το προσεχές παιχνίδι του Απεραντιακού με τον Αγρότη Λιανοκλαδίου μίλησε ο αρχηγός της Ευρυτανικής ομάδας Χρήστος Κατσίκας.
Ο 25χρονος κεντρικός αμυντικός έκανε δηλώσεις στο “Evrytania Sport” για το ερχόμενο ματς της ομάδας του.
Ο Καρδιτσιώτης ποδοσφαιριστής πιστεύει ότι η ομάδα του μπορεί να επιστρέψει την Τετάρτη τις επιτυχίες. Επίσης τονίζει ότι όλοι πρέπει να κοιτάξουν μπροστά και να ξεχάσουν τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα.

Evrytania Sport : Χρήστο να σε καλωσορίσουμε στην αθλητική μας ιστοσελίδα. Την Τετάρτη η ομάδα σου δίνει ένα κρίσιμο παιχνίδι απέναντι στον Αγρότη Λιανοκλαδίου. Τι πιθανότητες δίνεις στην ομάδα σου να επιστρέψει στις νίκες.
Χρήστος Κατσίκας : Κατ αρχήν να σε συγχαρώ για την προσπάθεια που κάνεις για την ενημέρωση της Ευρυτανίας, για τα τεκταινόμενα του ποδοσφαίρου. Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει ένας άνθρωπος, που να ασχολείται με αυτό. Από εκεί και πέρα εμείς προσπαθούμε για το καλύτερο. Προετοιμαζόμαστε κατάλληλα όλη την εβδομάδα για το παιχνίδι με το Λιανοκλάδι, το οποίο είναι πολύ σημαντικό για μας. Θα μπορούσα να πω ότι το μοναδικό αποτέλεσμα για εμάς είναι η νίκη.

Evrytania Sport : Πόσο δύσκολο είναι να έρθει αυτή η νίκη;
Χρήστος Κατσίκας : Πιστεύω ότι είναι στο χέρι μας, εάν είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι 90 λεπτά στο παιχνίδι, να έχουμε το θετικό αποτέλεσμα που θέλουμε.

Evrytania Sport : Σας έχει επηρεάσει το γεγονός ότι προέρχεστε από 3 συνεχόμενες ήττες;
Χρήστος Κατσίκας : Σίγουρα έχουμε κάνει τρεις ήττες συνεχόμενες. Είμαστε ποδοσφαιριστές και οι περισσότεροι επαγγελματίες και αυτό δεν πρέπει να μας στοιχήσει στην συνέχεια του πρωταθλήματος. Πρέπει να αφήσουμε πίσω το παρελθόν και να κοιτάξουμε μόνο το μέλλον και τα παιχνίδια που έρχονται.

Evrytania Sport :Το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας ο Λεπτάκης θα προσφέρει κάτι παραπάνω; Πιστεύεις θα σας δώσει το εύκολο γκολ;
Χρήστος Κατσίκας : Σίγουρα έρχεται με την θέληση να βοηθήσει την ομάδα. Ο καθένας, ο οποίος θέλει να βοηθήσει την ομάδα είναι καλοδεχούμενος σε αυτήν.