Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

Συμμετοχή για τον ΕΟΣ Καρπενησίου στο Πήλιο στους προκριματικούς της κατηγορίας Π2-Κ2

Το ξεκίνημά τους έκαναν οι αθλητές του ΕΟΣ Καρπενησίου (Π2-Κ2) 1996-1997 το Σαββατοκύριακο 5 & 6 Φλεβάρη στο Πήλιο στους προκριματικούς αγώνες Ν. Περιφέρειας στην γιγαντιαία και τεχνική κατάβαση.
Οι αθλητές πήραν μέρος σε δύο χωριστούς αγώνες γιγαντιαίας κατάβασης το Σάββατο 5/2/11, και την Κυριακή 6/2/11 σε ένα αγώνα δύο διαδρομών  τεχνικής κατάβασης. 
Οι προκριματικοί αγώνες αρχικά ήταν να διεξαχθούν το περασμένο Σαββατοκύριακο στο Καρπενήσι και συγκεκριμένα στο χιονοδρομικό του Βελουχίου. Η ομοσπονδία όμως άλλαξε το μέρος διεξαγωγής των αγώνων και τους όρισε να διεξαχθούν στο χιονοδρομικό του Πηλίου.
Στα αγόρια στον 1ο αγώνα γιγαντιαίας κατάβασης οι αθλητές του συλλόγου του Καρπενησίου κατετάγησαν: ο Καλάλουε Φώτης  στην 4η θέση, ο Παναγιωτόπουλος Φάνης στην 10η θέση, ο Καραγκούνης Νίκος στην 13η θέση, ο Τσιάλτας Χρυσοβαλάντης στην 17η θέση στα κορίτσια η Κολόκα Φωτεινή στην 7η θέση.
Στον 2ο αγώνα  γιγαντιαίας κατάβασης οι αθλητές του συλλόγου κατετάγησαν: ο Καλάλουε Φώτης  στην 5η θέση, ο Τσιάλτας Αλέξανδρος στην 11η θέση, ο Παναγιωτόπουλος Φάνης στην 12η θέση, ο Καραγκούνης Νίκος στην 13η θέση, ο Τσιάλτας Χρυσοβαλάντης στην 16η θέση, ο Τσιάμης Παναγιώτης στην 17η θέση και στα κορίτσια η Κολόκα Φωτεινή στην 7η θέση.
Στον 3ο αγώνα τεχνικής κατάβασης οι αθλητές του συλλόγου κατετάγησαν: η Κολόκα Φωτεινή στην 12η θέση, στα αγόρια ο Τσιάλτας Αλέξανδρος στην 8η θέση, ο Καραγκούνης Νίκος στην 9η θέση και ο Τσιάλτας Χρυσοβαλάντης στην 11η  θέση
Να συγχαρούμε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στην μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στους επόμενους αγώνες.
Συνοδοί στην αποστολή ήταν ο Καραγκούνης Θανάσης και ο Ζαχαράκης Ηλίας.
Το πρόγραμμα συνεχίζεται το επόμενο Σαββατοκύριακο στον Παρνασσό 12 & 13 Φλεβάρη με τους προκριματικούς αγώνες Ν. Περιφέρειας (Π1-Κ1) 1998-1999 στην γιγαντιαία και τεχνική κατάβαση.
Ακόμη πολύ σημαντική ήταν και η πρώτη συμμετοχή του Αντωνίου Παναγιώτη στις 31/1-1/2/2011στους διεθνείς αγώνες FIS στο Bansko της Βουλγαρίας κατακτώντας την 12η θέση στην γιγαντιαία κατάβασης.
Τέλος συγχαρητήρια αξίζουν στους αθλητές του ορειβατικού σκι Μπίκα Δήμητρα και Σταμάτη Δημήτρη οι οποίοι βραβεύτηκαν το Σάββατο 29/1/2011 στην Αθήνα από την ΕΟΟΑ, ως οι καλύτεροι αθλητές για την περυσινή αγωνιστική περίοδο στην κατηγορία τους.