Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

Μονόδρομος το τρίποντο με τον Ρήγα Φεραίο

Με μοναδικό στόχο την νίκη θα υποδεχτεί την Κυριακή στο Δημοτικό στάδιο ο Απεραντιακός την ομάδα του Ρήγα Φεραίου. Οι Απεράντιοι στο ξεκίνημα του δεύτερου γύρου(14η αγωνιστική) υποδέχονται την ομάδα της Μαγνησίας.
Η Ευρυτανική ομάδα θα επιδιώξει να επιστρέψει την Κυριακή στα νικηφόρα αποτελέσματα, ώστε να διατηρήσει τις ελπίδες που έχει για παραμονή στην κατηγορία. Οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα δυσκολέψει κατά πολύ την «υπόθεση» παραμονή.
Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 3 στο Δημοτικό στάδιο και θα το διευθύνει ο Γιώργος Παπαγεώργιου από την Άρτα με βοηθούς τον Δημήτρη Γεωργάρα και τον Νίκο Παππά.

Αμφίβολη η συμμετοχή Ζήσιμου
Η προετοιμασία για την Κυριακάτικη αναμέτρηση ολοκληρώθηκε το Σάββατο το πρωί. Ο Δημήτρης Παναγιώτου  θα περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή να δει σε τι κατάσταση βρίσκεται ο αριστερός μπακ-χαφ Ντίνος Ζήσιμος, ο οποίος αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού τις τελευταίες ημέρες. Στην διάθεση του θα τεθεί και ο μεσοαμυντικός Μπάμπης Θαμνόπουλος, που εξέτισε την ποινή του στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Θύελλα Πετρωτού.
Στόχος είναι να μην επαναληφθούν τα τραγικά λάθη που έγιναν στο παιχνίδι στο Πετρωτό. Ο Αγρινιώτης τεχνικός έχει επιστήσει την προσοχή στους ποδοσφαιριστές τους, ώστε να μην γίνουν ξανά τέτοια λάθη, τα οποία στοίχισαν πολύτιμους βαθμούς.
Ο Απεραντιακός υποχώρησε στην προτελευταία θέση την 14η θέση και παρέμεινε στους 11 βαθμούς. Το όριο της παραμονής είναι στους 16 βαθμούς.

Ο Ρήγας Φεραίος
Με ανεβασμένη ψυχολογία θα ταξιδέψει την Κυριακή στο Καρπενήσι ο Ρήγας Φεραίος. Προέρχεται από δυο συνεχείς εντός έδρας νίκες(Η τελευταία με μεγάλη ανατροπή από 0-2 σε 3-2 στο δεύτερο μέρος κόντρα στον Απόλλωνα Λάρισας). Η ομάδα της Μαγνησίας ανέβηκε στην 11η θέση με 14 βαθμούς μαζί με τον γειτονικό Πύρασο Νέας Αγχιάλου.
Ο Νίκος Χατζηκυριακίδης(Οδήγησε πέρυσι τον Ρήγα στην κορυφή της Α΄ ΕΠΣ Θεσσαλίας) ανέλαβε τις πρώτες αγωνιστικές την τεχνική ηγεσία του συλλόγου και έχει βελτιώσει κατά πολύ την εικόνα του.
Προβληματισμός επικρατεί για το γήπεδο. Ο Ρήγας θα αγωνιστεί για πρώτη φορά φέτος σε γήπεδο με πλαστικό χλοοτάπητα.

Πήρε Βασίλη Μπλότσικα από Πύρασο
Μια μόλις μεταγραφή έκανε στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο η ομάδα του Ρήγα Φεραίου. Απέκτησε τον κεντρικό μέσο Βασίλη Μπλότσικα από τον Πύρασο Νέας Αγχιάλου. Ο Βασίλης Μπλότσικας θα αγωνιστεί για 2η φορά φέτος στο Καρπενήσι(Αυτή την φορά σε διαφορετικό γήπεδο) κόντρα στον Απεραντιακό. Ήταν βασικός με τον Πύρασο την 4η αγωνιστική στην λευκή ισοπαλία.

Στο 90΄ κέρδισε ο Ρήγας στην πρεμιέρα
Σε ένα ματς με φινάλε γραν-γκινιόλ στην πρεμιέρα του 4ου ομίλου, ο Ρήγας είχε επικρατήσει του Απεραντιακού με σκορ 4-3. Το νικητήριο τέρμα για τους γηπεδούχους είχε έρθει στο 90΄ λεπτό με απ΄ ευθείας εκτέλεση φάουλ του Παναγιώτη Κουντούρη. Για τον Ρήγα Φεραίο είχαν σκοράρει οι : Μόσιος(18΄), Κουντούρης(47΄ πεν., 90΄), Δανιλόπουλος(51΄). Για τον Απεραντιακό ο Άρης Νταβαρίνος είχε βρεθεί σε εκπληκτική μέρα σημειώνοντας χατ-τρικ(36΄,54΄,67΄). Τον Ρήγα Φεραίο τότε καθοδηγούσε ο Γιώργος Καραμίχαλος και τον Απεραντιακό ο Δημήτρης Τσιγαρίδας.

Οι δυο ομάδες είχαν αγωνιστεί με τους εξής ποδοσφαιριστές :

Ρήγας Φεραίος (Γιώργος Καραμίχαλος) : Κουσιάς, Γεωργίου, Βουραζέρης, Σπαθής, Γρούνας(46΄ Λαμπρογιώργος), Μαυρίδης(74΄ λ.τρ. Σκλαπάνης), Μόσιος, Κουντούρης, Δανιλόπουλος, Μπάτης(74΄ Ζαχαράκης), Μιχολίτσης

Απεραντιακός (Δημήτρης Τσιγαρίδας) : Τσάμης, Διαμάντης, Ζήσιμος(46΄ Μπουμπουρής), Τλούπας, Μπισμπίκης Θ., Ντότσικας, Κεφαλίδης(65΄ Κατσίκας), Κωστής(65΄ Μπισμπίκης Δ.), Πλατάκης, Γεωργακόπουλος, Νταβαρίνος Α.


Οι σκόρερ του Ρήγα

Κουντούρης
2
Βουραζέρης
2
Δανιλόπουλος
2
Μόσιος
2
Ντόντης
1
Μιχολίτσης
1
Λαμπρογιώργος
1
Μπίκας
1