Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

Δημήτρης Παναγιώτου : «Επιτακτική ανάγκη να επιστρέψουμε στις επιτυχίες»

Λίγες ώρες πριν το κρισιμότατο παιχνίδι κόντρα στον Ρήγα Φεραίο, ο προπονητής του Απεραντιακού Δημήτρης Παναγιώτου μίλησε στο «Evrytania Sport».
Ο Αγρινιώτης τεχνικός πιστεύει ότι η ομάδα του μπορεί να επιστρέψει στις επιτυχίες στο ξεκίνημα του δεύτερου γύρου. Θέλει σταθερότητα στην απόδοση των ποδοσφαιριστών του σε όλη την διάρκεια του αγώνα, για να μην επαναληφθούν τα λάθη που έγιναν στο Πετρωτό. Καλεί επίσης τους φιλάθλους να στηρίξουν την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών στο σημαντικό παιχνίδι της Κυριακής.

Evrytania Sport : Κύριε Παναγιώτου θα θέλαμε να μας πείτε δυο λόγια για το οριακό παιχνίδι της Κυριακής που δίνει η ομάδα σας κόντρα στον Ρήγα Φεραίο.
Δημήτρης Παναγιώτου : Μετά την αδικαιολόγητη ήττα της Κυριακής στο Πετρωτό, για μας το παιχνίδι με τον Ρήγα Φεραίο είναι κομβικής σημασίας για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Είναι επιτακτική ανάγκη η ομάδα να επιστρέψει στις επιτυχίες. Πηγαίνουμε στο Κυριακάτικο παιχνίδι με αποκλειστικό στόχο τους τρεις βαθμούς και την νίκη. Δεν σκεφτόμαστε κάτι άλλο στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Πιστεύω παίζοντας αυτό που μπορούμε μέσα στην έδρα μας είναι εφικτό να πετύχουμε τον στόχο μας.

Evrytania Sport : Έχετε προετοιμάσει κατάλληλα τους ποδοσφαιριστές σας ώστε να μην δούμε ξανά τα ίδια λάθη που έγιναν στο Πετρωτό;
Δημήτρης Παναγιώτου : Συζητήσαμε αυτά τα λάθη που έγιναν. Πιστεύω την Κυριακή θα δείξουνε ένα άλλο πρόσωπο οι ποδοσφαιριστές μου και κυρίως σταθερότητα σε όλο το 90λεπτο.

Evrytania Sport : Η παρουσία του φίλαθλου κόσμου στην συγκεκριμένη αναμέτρηση τι ρόλο θα παίξει;
Δημήτρης Παναγιώτου : Όσος περισσότερος κόσμος έρθει από την ευρύτερη περιοχή, τόσο καλύτερο θα είναι για μας και θα δυναμώσει την ομάδα. Γι΄ αυτό καλούμε τον φίλαθλο κόσμο να συμπαρασταθεί στην προσπάθεια των παικτών.