Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

Άγραφα-Κρέντη 3-4

Ανοικτό παιχνίδι έγινε την Κυριακή στο αθλητικό κέντρο. Η Κρέντη κατάφερε να κάνει την έκπληξη και να επικρατήσει εκτός έδρας των Αγράφων με σκορ 3-4.
Οι άμυνες των ομάδων αντιμετώπισαν πολλά προβλήματα, κάτι που μαρτυράει και το τελικό αποτέλεσμα. 7 τέρματα και πλούσιο θέαμα για τους φιλάθλους που παρακολούθησαν μια αμφίρροπη αναμέτρηση.
Ο Κατσαντώνης του Δημήτρη Αντωνίου αγωνίστηκε με πολλές απουσίες βασικών στελεχών της. Αντιμετώπισε πολλά προβλήματα από την Κρέντη. Σε καμία στιγμή του παιχνιδιού δεν κατάφερε να προηγηθεί.
Η Κρέντη έκανε ιδανικό ξεκίνημα για το νέο έτος και πανηγύρισε νίκη ύστερα από πολύ καιρό.
Είχε πολύ καλή απόδοση και με ταχύτατες αντεπιθέσεις πήρε την εντυπωσιακή νίκη. Ντεμπούτο έκανε το νέο απόκτημα της Κρέντης ο πολύπειρος Δημήτρης Τσιγαρίδας (Επί σειρά ετών προπονητής του Απεραντιακού), ο οποίος είχε εξαιρετική απόδοση.
Η Κρέντη παρότι νίκησε παρέμεινε στην 9η θέση με 7 βαθμούς. Τα Άγραφα παρέμειναν στην 3η θέση με 16 βαθμούς και έχασαν την ευκαιρία να αναρριχηθούν στην δεύτερη θέση.

Α΄ Μέρος
Οι φιλοξενούμενοι της Κρέντης με δυο τέρματα του νεαρού Βαγγέλη Μάκκα θα πάνε στα αποδυτήρια προηγούμενοι στο σκορ με 1-2.

Οι καλύτερες φάσεις
7΄ : Ο Τσιγαρίδας Δ. σεντράρει από δεξιά και ο Μάκκας Ε. με πλασέ από κοντά πετυχαίνει το 0-1 για την Κρέντη.
11΄ : Ο Καλύβας Κ. σέντραρε, αλλά ο Γατής Β.  εξ επαφής έχασε μοναδική ευκαιρία, καθώς πλάσαρε αδύναμα σαν αποτέλεσμα να μπλοκάρει ο Ντάλλας.
32΄ : Μετά από λάθος του Ντάλλα, ο Μάρκης πλασάρει από τα όρια της περιοχής και φέρνει το ματς στα ίσα(1-1).
33΄ : Ο Βαγγέλης Μάκκας εκμεταλλεύεται την ολιγωρία στην άμυνα των γηπεδούχων και με πλασέ βάζει ξανά τους φιλοξενούμενους μπροστά στο σκορ(1-2).
42΄ : Ο Θεοχάρης βρίσκεται τετ  α τετ με τον Ντάλλα, αλλά πλασάρει άουτ.

Β΄ Μέρος
Μπορεί τα Άγραφα να ισοφαρίζουν αμέσως με τον Ηλιάδη, ωστόσο η Κρέντη εν παραδίνεται, συνεχίζει να σκοράρει και παίρνει μια τεράστια νίκη.

Οι καλύτερες φάσεις
51΄ : Ο Ηλιάδης πλασάρει τον τερματοφύλακα της Κρέντης και ισοφαρίζει σε 2-2.
56΄ : Ο Κόκκοτος με καταπληκτικό δυνατό σουτ εκτός περιοχής σκοράρει και διαμορφώνει το 2-3.
67΄ : Ο Βούρτσας Γ. κινήθηκε ταχύτατα βγήκε τετ α τετ με τον Καλύβα πλάσαρ,ε αλλά ο γκολκίπερ των γηπεδούχων απέκρουσε σωτήρια.
82΄ : Ο Μάκκας Β. των Αγράφων έκανε το λάθος, ο Μπισμπίκης κέρδισε, σέντραρε και ο Βούρτσας Γ. πλάσαρε από κοντά στην κενή εστία και πέτυχε το 2-4.
89΄ : Ο Ηλιάδης σέντραρε και ο Γατής Β. με σουτ μείωσε στο τελικό 3-4.

Για πρώτα φορά στην ιστορία της η Κρέντη κέρδισε τα Άγραφα σε επίσημο παιχνίδι

Κίτρινες κάρτες
Ζωχάκης, Πατρώνης, Καστάνης, Μάκκας Ε., Βούρτσας Γ., Μάκκας Κ.(Χ).

Συνθέσεις ομάδων

Άγραφα (Δημήτρης Αντωνίου) : Καλύβας Γ., Ζωχάκης, Πατρώνης, Γατής Δ.(75΄ Μάκκας Β.), Κατής, Μπουμπουρής, Μάρκης, Ηλιάδης, Γατής Β., Καλύβας Κ., Θεοχάρης(88΄ Τσιγαρίδας Ι.)

Κρέντη (Χρήστος Καλαμπάκας) : Ντάλλας Α., Μπύρος Ε., Μπύρος Σ., Περούλας Γ., Κόκκοτος, Καστάνης, Μπισμπίκης, Μάκκας Ε.(80΄ Τσέτσος), Τσιγαρίδας Δ., Βούρτσας Γ., Βούρτσας Ν.(46΄ Μάκκας Κ.(Χ))

Διαιτητής : Βαγγέλης Βλάχος (Φθιώτιδας)
1ος Βοηθός : Λάμπρος Κολοκώτσιος (Ευρυτανίας)
2ος Βοηθός : Παναγιώτης Πλατής (Ευρυτανίας)

Φωτογραφίες : Δημήτρης Κοκκοτίνης