Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

Αίολος – Ραπτόπουλο 2–0

Σπουδαία νίκη πανηγύρισε ο Αίολος με σκορ 2 – 0 επί του Ραπτοπούλου. Ο αγώνας διεξήχθη την Κυριακή στις 3 στο Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου.
Το ντεμπούτο του προπονητή της ομάδας του Προφήτη Ηλία Νίκου Τριανταφυλλόπουλου συνδυάστηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ο Αίολος μπήκε ξανά στο κόλπο της 4αδας, φτάνοντας τους 10 βαθμούς.
Η Δόξα έχει μπει πολύ άσχημα το 2011 και γνώρισε άλλη μια ήττα, κάνοντας απογοητευτική εμφάνιση.
Παρά το γεγονός αυτό παρέμεινε στην 2η θέση, όμως απομακρύνθηκε 5 βαθμούς από τον πρώτο ΑΠΟΚ. Την πρώτη του εμφάνιση έκανε ο νεοαποκτηθέντας Γιώργος Κορέντζελος, ενώ στον πάγκο της ομάδας κάθισε ο νέος της τεχνικός Άκης Ανδρεάκης.


Α΄ Μέρος

Σχόλιο: Καλό ματς, με αρκετά γρήγορο ρυθμό. Ο Αίολος ήταν εμφανώς καλύτερος από την αρχή, με αποτέλεσμα να προηγηθεί με 1–0. Οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν απόδοση στα τελευταία 8 λεπτά και θα μπορούσαν να είχαν ισοφαρίσει σχεδόν με την εκπνοή του ημιχρόνου.

Οι καλύτερες φάσεις
11΄: Ωραία προσπάθεια και σέντρα του Ζαχαρόπουλου από δεξιά είχε αποδέκτη τον Νίκο Ράικο, ο οποίος με καρφωτή κεφαλιά στην γωνία του Ρεσίτη έκανε το 1–0.
16΄: Μακρινή εκτέλεση φάουλ του Τριανταφυλλόπουλου έσκασε στο έδαφος και ανάγκασε τον γκολκίπερ της Δόξας να απομακρύνει σε κόρνερ.
26΄: Ο Μπούκας εκτέλεσε φάουλ, η άμυνα του Ραπτοπούλου απομάκρυνε και το δυνατό σουτ του Τριανταφυλλόπουλου από το ύψος της μεγάλης περιοχής απομακρύνθηκε από τον Ρεσίτη με τα πόδια.
42΄: Ο Τύμπας εκτέλεσε φάουλ από πλάγια θέση, μετά από κόντρες στην μεγάλη περιοχή, ο Γούλας Σ. από πλεονεκτικό σημείο σούταρε δυνατά, με την μπάλα να περνά μόλις πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Χρυσαφόπουλου.
45΄: Η Δόξα ζήτησε πέναλτι σε ανατροπή του Παππά μέσα στην περιοχή.


Δυνατό ξεκίνημα για τον Αίολο στο ντεμπούτο του Ν.Τριανταφυλλόπουλου


Β΄ Μέρος

Σχόλιο: Ο ρυθμός του παιχνιδιού ήταν χειρότερος. Η Δόξα δεν κατάφερε να ασκήσει μεγάλη πίεση για την ισοφάριση, ενώ αντίθετα ο Αίολος το ίδιο καλά οργανωμένος όπως στο πρώτο μέρος με γκολ σχετικά νωρίς κατάφερε να «σφραγίσει» την νίκη του, καθώς στην συνέχεια δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα.

Οι καλύτερες φάσεις
56΄: Ο Τριανταφυλλόπουλος σούταρε δυνατά, ο γκολκίπερ της Δόξας απέκρουσε εντυπωσιακά και στην επαναφορά ο Κατσαρής με ωραίο αριστερό σουτ διαμόρφωσε το 2–0.
66΄: Ο Κορέντζελος Ν. πάσαρε στον Νάσιο, ο οποίος από θέση βολής μέσα στην περιοχή πλάσαρε, με τον Ρεσίτη να διώχνει ωραία στην γωνία του.
75΄: Ο Ράικος Ν. σέντραρε από αριστερά, ο Καμαρέτσος πλάσαρε όμορφα πάνω στην κίνηση, με την μπάλα να περνά λίγο άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι των φιλοξενούμενων.
83΄: Ωραία εναλλαγή των παιχτών του Αίολου είχε τελικό αποδέκτη τον Κορέντζελο Ν., ο οποίος με ωραίο πλασαριστό σουτ έστειλε την μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Ρεσίτη.
90΄: Ο Γούλας Λ. εκμεταλλεύτηκε λάθη της αντίπαλης άμυνας μέσα στην περιοχή, πλάσαρε και ο Ζαχαρόπουλος απομάκρυνε προ της γραμμής.

Κίτρινες Κάρτες
Τριανταφυλλόπουλος, Μπούκας, Σιταράς, Γούλας Σ.,

Διακριθέντες
Αίολος: Τριανταφυλλόπουλος, Ζαχαρόπουλος, Ξαγάρας, Ράικος Ν.
Ραπτόπουλο: Ντζίμας Γ., Ντζίμας Θ., Γούλας Σ.

Συνθέσεις ομάδων

Αίολος (Νίκος Τριανταφυλλόπουλος): Χρυσαφόπουλος, Ζαχαρόπουλος, Ράικος Γ., Σιταράς, Ξαγάρας, Χαλκιάς, Σιαλμάς(46΄ Κορέντζελος Ν.), Τριανταφυλλόπουλος Χ.(61΄ Καμαρέτσος), Μπούκας, Ράικος Ν., Κατσαρής(59΄ Νάσιος)

Ραπτόπουλο (Άκης Ανδρεάκης): Ρεσίτης, Μυρισιώτης(46΄ Σκεπετάρης), Παπαντζίμας, Κορέντζελος Γ., Καρανταλής, Γούλας Σ., Γούλας Λ., Ντζίμας Γ.(61΄ λ.τρ Παπαδήμος Λ.), Παππάς, Τύμπας, Ντζίμας Θ.(75΄ Τσιάμης)


Διαιτητής: Πέτρος Σκεπετάρης(Φθιώτιδας)
1ος Βοηθός: Βασίλης Λάμπρου(Ευρυτανίας)
2ος  Βοηθός: Βαγγέλης Λαθύρης(Ευρυτανίας)

Ρεπορτάζ : Κώστας Κραμπής(Περιγραφή), Δημήτρης Κολλημένος(Απόδοση)
Φωτογραφίες : Δημήτρης Κοκκοτίνης