Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

Άγιος Προκόπιος-ΑΠΟΚ Βελούχι 0-3

Με τους 3 βαθμούς της νίκης έφυγε από την Παλαιοκατούνα ο ΑΠΟΚ, επικρατώντας του τοπικού Αγίου Προκοπίου με 0-3.
Το Βελούχι παίζοντας πειθαρχημένα κυριάρχησε στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού. Επέστρεψε στις επιτυχίες μετά την ήττα-σοκ που είχε γνωρίσει την προηγούμενη αγωνιστική από την Μυρίκη.
Ο Άγιος Προκόπιος ήταν άτυχος, καθώς βρέθηκε πίσω στο σκορ με δυο γκολ που προήλθαν από δικούς του ποδοσφαιριστές. Από εκεί και πέρα ήταν πολύ δύσκολα τα πράγματα, ώστε να μπορέσει να μπει ξανά στο παιχνίδι. Έχει αρκετά πολλά παράπονα από την διαιτησία του Πέτρου Σκεπετάρη.
Ο ΑΠΟΚ παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, φτάνοντας τους 22 βαθμούς. Ο Άγιος Προκόπιος παρέμεινε στην 4η θέση με 14 βαθμούς, έχοντας συγκάτοικο την ομάδα της Ποταμιάς. 

Α΄ μέρος

Οι καλύτερες φάσεις
5΄ : Ο Συγκελόπουλος εκτελεί φάουλ, ο Αναστασόπουλος βρίσκει την μπάλα με το κεφάλι, δεν μπορεί να αλλάξει πορεία στην μπάλα και πετυχαίνει αυτογκόλ, κάνοντας το 0-1.
22΄ : Ο Μπόνιας εκτελεί πλάγιο από δεξιά, η κεφαλιά του Πάτρου σταματά στο οριζόντιο δοκάρι του Αστέρα.
41΄ : Ο Πολυτσέρης σεντράρει από δεξιά και ο Νταλαφούρας άθελα του με κεφαλιά πετυχαίνει το 0-2.

Νικηφόρο πέρασμα για τον ΑΠΟΚ μέσα από την δύσκολη έδρα του Αστέρα

Β΄ μέρος

Οι καλύτερες φάσεις
63΄ : Ο Γενιτσαρόπουλος Α. σεντράρει από δεξιά, ο Μπόνιας κάνει την προβολή ο Κολοκώτσιος αποκρούει αρχικά και στην συνέχεια η μπάλα βρίσκει στο κάθετο δοκάρι των γηπεδούχων.
89΄ : Ο Μπόνιας βγάζει την κάθετη στον Τσιλιμέκη, ο οποίος «σπάει» στον Κουτσουπιά, που με πλασέ διαμορφώνει το τελικό σκορ(0-3).

Κίτρινες κάρτες 
Τσάκνης, Πλακιάς, Κρασιάς Γ., Τσιλιμέκης,Μπόνιας.

Συνθέσεις ομάδων

Άγιος Προκόπιος (Λάκης Αναστασόπουλος) : Κολοκώτσιος, Κουρλός(73΄ Λαθύρης Δ.), Πλακιάς, Τσάκνης, Νταλαφούρας, Κουτσοθανάσης(46΄ Λαθύρης Ι., 61΄ λ.τρ. Τσέκας), Αναστασόπουλος, Κρασιάς Ι., Παρούτσας, Κωστής, Κονδύλης

ΑΠΟΚ Βελούχι (Γιάννης Ελεφάντης) : Ρεσίτης, Πολυτσέρης, Συγκελόπουλος, Κρασιάς Γ., Γενιτσαρόπουλος Κ., Ντουφεκιάς, Μπόνιας, Χόντος(27΄ λ.τρ. Γενιτσαρόπουλος Α.), Γαλανός(67΄ Κουτσουπιάς), Πάτρου, Φλωράκης(59΄ Τσιλιμέκης)

Διαιτητής : Πέτρος Σκεπετάρης (Φθιώτιδας)
1ος Βοηθός : Ηλίας Γαλάνης (Ευρυτανίας)
2ος Βοηθός : Λάμπρος Κολοκώτσιος (Ευρυτανίας)

Φωτογραφίες : Δημήτρης Κοκκοτίνης