Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

Ραπτόπουλο-Άγραφα 0-2

Μεγάλο διπλό για την ομάδα των Αγράφων μέσα στο Ραπτόπουλο επί της τοπικής Δόξας με σκορ 0-2. Η ομάδα του Κατσαντώνη πέρασε στην 2η θέση μετά την πολύ σημαντική της επιτυχία.
Τα Άγραφα σκόραραν στην επανάληψη και έφυγαν νικητές μέσα από μια δύσκολη έδρα. Χαρακτηριστικό είναι ότι το Ραπτόπουλο τα τελευταία δυο χρόνια δεν είχε ηττηθεί στο γήπεδο του σε κανονική διάρκεια πρωταθλήματος.

Το συγκρότημα του Δημήτρη Αντωνίου έπιασε αρκετά καλή απόδοση και ξεπέρασε την ήττα-σοκ της προηγούμενης Κυριακής.
Το Ραπτόπουλο του Άκη Ανδρεάκη συνέχισε την πτωτική πορεία που κάνει στο νέο έτος. Ηττήθηκε και πάλι και προβλημάτισε με την απόδοση του. Είχε ένα καλό διάστημα απόδοσης μόνο στο α΄ ημίχρονο. Μοναδικό ελαφρυντικό ότι είχε αρκετές απουσίες ποδοσφαιριστών και αυτή την Κυριακή. Εάν δεν προσέξει στις επόμενες αγωνιστικές ίσως κινδυνέψει να μείνει ακόμη και εκτός 4αδας.
Τα Άγραφα ανέβηκαν στην 2η θέση έφτασαν τους 19 βαθμούς και άφησαν το Ραπτόπουλο στην 3η θέση με 17 πόντους.

Α ΄ μέρος

Οι καλύτερες στιγμές
22΄ : Σουτ του Παππά από καλή θέση πέρασε άουτ.
31΄ : Δυνατό σουτ του Κατή απέκρουσε ο Ρεσίτης.

Β΄ μέρος

Οι καλύτερες στιγμές
68΄ : Ο Γουλέτας έκανε την ατομική προσπάθεια μπήκε στην περιοχή απέναντι στον Ρεσίτη, αλλά η μπάλα βρήκε στο χέρι του Ανδρεάκη. Ο ρέφερι Αναγνώστου καταλόγισε το πέναλτι με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται έντονα για την απόφαση του ρέφερι. Ο Γουλέτας το εκτέλεσε εύστοχα και πέτυχε το 0-1.
76΄ : Ο Καλύβας Κ. με πανέμορφο πλασέ με το εξωτερικό φάλτσο μέσα από την περιοχή έγραψε το 0-2.

Κίτρινες κάρτες
Μυρισιώτης, Ανδρεάκης, Ντζίμας Θ., Μάρκης, Πατρώνης.

Δηλώσεις προπονητών

Άκης Ανδρεάκης (Ραπτόπουλο) : «Έγινε ένα δυνατό παιχνίδι κάτω από βροχή και δύσκολες συνθήκες. Τα Άγραφα ήθελαν περισσότερο το παιχνίδι και τελικά το κέρδισαν. Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Εμείς είχαμε και σε αυτό το παιχνίδι 2-3 απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών. Έτσι αναγκαστήκαμε και χρησιμοποιήσαμε αρκετούς μικρούς. Συνεχίζουμε και κοιτάμε μπροστά για τα επόμενα παιχνίδια.»

Δημήτρης Αντωνίου (Άγραφα) : «Μπήκαμε αποφασισμένοι στο παιχνίδι και δείξαμε χαρακτήρα σαν ομάδα. Η ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής μας ξύπνησε και παράλληλα μας συσπειρωθήκαμε. Είχαμε βάλει στόχο την εκτός έδρας νίκη επί του Ραπτοπούλου, μιας πολύ καλής και δυνατής ομάδας και τελικά την πετύχαμε. Στόχος μας σε πρώτη φάση είναι η 4αδα και από εκεί και πέρα θα παλέψουμε επί ίσοις όροις με τις υπόλοιπες ομάδες. Συγχαρητήρια και τους ποδοσφαιριστές μου και στους ποδοσφαιριστές του Ραπτοπούλου. Υπάρχει συνέχεια στο πρωτάθλημα αντιμετωπίζουμε τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος και την πιο ιστορική ομάδα του νομού. Ευελπιστούμε σε ένα θετικό αποτέλεσμα.»

Συνθέσεις ομάδων

Ραπτόπουλο (Άκης Ανδρεάκης) : Ρεσίτης, Μυρισιώτης, Τσιάμης Λ.(85΄ Γεωργαλής Β.), Ανδρεάκης(87΄ Μπισμπίκης), Κορέντζελος, Γούλας Σ.(78΄ Ζήκας), Γούλας Λ., Παπαδήμος Λ., Παππάς, Τύμπας, Ντζίμας Θ.

Άγραφα (Δημήτρης Αντωνίου) : Καλύβας Γ., Ζωχάκης(89΄ Θεοχάρης), Πατρώνης(71΄ Γαζέτας), Τσιγαρίδας Η., Ηλιάδης, Κατής, Μάρκης, Γατής Β., Σερπάνος, Γουλέτας(84΄ Μπουμπουρής), Καλύβας Κ.

Διαιτητής : Κώστας Αναγνώστου (Φθιώτιδας)
1ος Βοηθός : Ηλίας Γαλάνης (Ευρυτανίας)
2ος Βοηθός : Παναγιώτης Πλατής(Ευρυτανίας)