Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

Άγιος Προκόπιος-Ποταμιά 3-2

Σημαντική νίκη πήρε ο  Άγιος Προκόπιος στο ντέρμπι της διεκδίκησης της 4ης θέσης. Επικράτησε της Ποταμιάς με σκορ 3-2 και εδραιώθηκε στις θέσεις των μπαράζ.
Ο Άγιος Προκόπιος είχε σε μεγάλη μέρα τον προπονητή-παίκτη της Λάκη Αναστασόπουλο, που σημείωσε χατ-τρικ. Ο  έμπειρος μέσος διανύει μια εξαιρετική χρονιά στην ομάδα του Αστέρα και πέρασε στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ.  
Η ομάδα της Παλαιοκατούνας έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού και δίκαια έφτασε στην νίκη, επιστρέφοντας στις επιτυχίες.
Η Ποταμιά του Λάκη Λαμπαδάρη κατέβαλλε υπερπροσπάθεια, για να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από την Παλαιοκατούνα. Ενώ προηγήθηκε με γκολ από τα αποδυτήρια βρέθηκε πίσω σκορ με 3-1. Τελικά κατάφερε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι να μειώσει στο τελικό 3-2. Είχε αρκετά καλή παρουσία στα πρώτα 45 λεπτά.
Ο Άγιος Προκόπιος ισοβαθμεί πλέον στην 3η θέση μαζί με το Ραπτόπουλο με 17 βαθμούς. Η Ποταμιά παρέμεινε στην 5η θέση με 14 βαθμούς, 3 λιγότερους από το όριο εισόδου στα μπαράζ.

Α΄ μέρος

Οι καλύτερες στιγμές
12΄ : Ο Γιαννακόπουλος σέντραρε από δεξιά και ο Μαντζιούτας με πλασέ από το ύψος του πέναλτι άνοιξε το σκορ(0-1).
27΄ : Κεφαλιά του Τσουκαλά σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Αστέρα και στην επαναφορά σουτ του Μαντζιούτα απέκρουσε ο Κολοκώτσιος.
43΄ : Ο Αναστασόπουλος εκτέλεσε απευθείας φάουλ, ο Βελαώρας αποκρούει ασταθώς και στην συνέχεια ανατρέπει τον Παρούτσα. Ο Αναστασόπουλος το εκτελεί εύστοχα και ισοφαρίζει σε 1-1.


Β΄ μέρος

Οι καλύτερες στιγμές
49΄ : Δυνατό σουτ του Αναστασόπουλου εκτός περιοχής απέκρουσε ο Βελαώρας.
57΄ : Ο Πλακιάς εκτέλεσε κόρνερ και ο Αναστασόπουλος με όμορφη κεφαλιά-«ψαράκι» βάζει μπροστά την ομάδα του με 2-1.
58΄ : Κεφαλιά του Κρασιά από καλή θέση πέρασε άουτ.
59΄ : Ο Αναστασόπουλος έκανε εντυπωσιακή ατομική ενέργεια σούταρε εκτός περιοχής και ανέβασε και άλλο τον δείκτη του σκορ(3-1).
90΄ : Ο γκολκίπερ Κολοκώτσιος έκανε λάθος υπολογισμό, ο Μαντζιούτας τσίμπησε την μπάλα και ανατράπηκε από τον Κολοκώτσιο, κερδίζοντας το πέναλτι. Ο Τσουκαλάς εκτέλεσε την εσχάτη των ποινών και μείωσε στο τελικό 3-2.

Κίτρινες κάρτες
Τσάκνης, Κρασιάς, Παρούτσας, Μπούρας Κ., Ζαγκότσης Γ., Γιαννακόπουλος, Τσουκαλάς.

Δηλώσεις προπονητών

Λάκης Αναστασόπουλος (Άγιος Προκόπιος) : «Ήταν ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι για εμάς. Καταφέραμε να κερδίσουμε έναν πολύ καλό αντίπαλο με σκοπό να συνεχίσουμε την διεκδίκηση μιας θέση στην πρώτη 4αδα. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν και αυτά που ήταν στον πάγκο. Αξίζουν σίγουρα ακόμα καλύτερα αποτελέσματα. Τέλος θέλω να αναφέρω ότι αυτό το οικογενειακό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα, δεν το έχω συναντήσει πουθενά 20 χρόνια που ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο.»

Λάκης Λαμπαδάρης (Ποταμιά) : «Ξεκινήσαμε πολύ καλά και κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο. Προηγηθήκαμε στο σκορ και χάσαμε αρκετές ευκαιρίες. Ισοφαριστήκαμε όμως με πέναλτι στα τελευταία λεπτά. Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι χάθηκε, αφού αδρανήσαμε δυο φορές. Μετά προσπαθήσαμε και μειώσαμε στο τελικό 3-2. Η προσπάθεια για την είσοδο μας στα μπαράζ συνεχίζεται.»

Συνθέσεις ομάδων

Άγιος Προκόπιος (Λάκης Αναστασόπουλος) : Κολοκώτσιος, Κουτσοθανάσης(46΄ Σκύπι), Πλακιάς, Τσάκνης, Νταλαφούρας, Κρασιάς, Αναστασόπουλος, Παρούτσας(72΄ Τσέκας), Τσίπρας, Λαθύρης Δ.(55΄ Κονδύλης), Κουρλός

Ποταμιά (Λάκης Λαμπαδάρης) : Βελαώρας, Ίβρος, Μπούρας Σ., Μπούρας Α., Τσουκαλάς, Κατής, Νεοφύτου, Γιαννακόπουλος(80΄ Αζακάς Θ.), Μαντζιούτας Κ., Ζαγκότσης Χ.(67΄ Μπούρας Κ.), Ζαγκότσης Γ.

Διαιτητής : Βαγγέλης Βλάχος (Φθιώτιδας)
1ος Βοηθός : Λάμπρος Κολοκώτσιος (Ευρυτανίας)
2ος Βοηθός : Βαγγέλης Λαθύρης (Ευρυτανίας)

Φωτογραφίες : Γιώργος Καραγιάννης