Τετάρτη 8 Μαΐου 2024

Σειρά δράσεων και ίδρυση ακαδημίας κοριτσιών για το Καρπενήσι Futsal



 Η αγωνιστική περίοδος έχει τελειώσει επίσημα εδώ και 20 περίπου ημέρες για το τμήμα γυναικών του Καρπενήσι Futsal, ωστόσο οι δράσεις της ομάδας συνεχίζονται στο πλαίσιο της μεταβατικής περιόδου.

Το Σάββατο 1 Ιουνίου θα υποδεχτεί σε φιλικό παιχνίδι τον νεοσύστατο ΠΑΣ Υπεροχή Τρικάλων στο προπονητικό κέντρο Καρπενησίου σε απογευματινή ώρα που δεν έχει ακόμη "φιξαριστεί".

Επιπρόσθετα το Σαββατοκύριακο 15 και 16 Ιουνίου η ομάδα θα λάβει μέρος και φέτος στο τουρνουά της ακαδημίας ποδοσφαίρου Μώλου, συμμετέχοντας με νεαρές επί το πλείστον αθλήτριες.

Παράλληλα ο σύλλογος προχώρησε στην πρώτη του επίσημη ανακοίνωση για την ίδρυση ακαδημίας κοριτσιών 6-12 ετών, η οποία θα αρχίσει τον Οκτώβριο, συνεχίζοντας τα πρωτοποριακά του βήματα. Στο πλαίσιο αυτό η ομάδα εξετάζει τη διεξαγωγή διασχολικού πρωταθλήματος Δημοτικών Σχολείων, πιθανόν τον Σεπτέμβριο, πρώτο μήνα της νέας σχολικής περιόδου.

Τη νέα αγωνιστική σαιζόν (2024-2025) η ομάδα των γυναικών θα λάβει μέρος για 3η συνεχόμενη χρονιά στην Α΄ Εθνική και η ομάδα των ανδρών για 2η σερί και 5η συνολικά στη Β΄ Εθνική, ξεκινώντας με αρνητική βαθμολογία λόγω της μη καθόδου στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Μάλιστα φέτος το Καρπενήσι δήλωσε συμμετοχή και στο πρωτάθλημα γυναικών Κ18, το οποίο όπως όλα δείχνουν δεν θα διεξαχθεί λόγω μη επαρκούς αριθμού ομάδων (Απαιτούνται 6).