Η αγωνιστική περίοδος στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής Γυναικών τελείωσε και πλέον το ενδιαφέρον όλων στρέφεται στους αγώνες μπαράζ ανόδου, εκεί όπου οι τέσσερις πρωταθλήτριες ομάδες θα διεκδικήσουν τα δύο εισιτήρια για την Α’ Εθνική της νέας σεζόν.
Οι ομάδες που θα συμμετέχουν στα μπαράζ είναι οι:
ΑΟ Βριλησσίων
ΠΑΣ Πύργος Γυναικών
ΠΓΑΟ Χαλκίδας
Σειρήνες Γρεβενών
Οι αναμετρήσεις που θα κρίνουν την άνοδο είναι:
Σειρήνες Γρεβενών – ΠΓΑΟ Χαλκίδας
ΑΟ Βριλησσίων – ΠΑΣ Πύργος Γυναικών
Η αναμέτρηση ανάμεσα στις Σειρήνες Γρεβενών και τον ΠΓΑΟ Χαλκίδας θα διεξαχθεί την Κυριακή 17 Μαΐου στις 17:00 στο ΔΑΚ Λαμίας “Αθ. Διάκος”, σε ένα παιχνίδι με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και βαθμό δυσκολίας για τις δύο ομάδες.
Την ίδια ημέρα θα πραγματοποιηθεί και το δεύτερο μεγάλο μπαράζ ανάμεσα στον ΑΟ Βριλησσίων και τον ΠΑΣ Πύργος Γυναικών, το οποίο θα διεξαχθεί στο Αίγιο.
Τα παιχνίδια είναι νοκ-άουτ και οι νικήτριες ομάδες θα πανηγυρίσουν την άνοδο στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού γυναικείου ποδοσφαίρου.
Πηγή:superspeaker.gr
