Το κύπελλο ερασιτεχνών επιστρέφει και πάλι μετά το 2018, όταν η ΕΠΟ είχε αποφασίσει να δώσει τη δυνατότητα σε ομάδες Γ’ Εθνικής ή και τοπικών να παίζουν στο κύπελλο Ελλάδος.
Ήδη δόθηκε στη δημοσιότητα και η προκήρυξη του θεσμού, με τις ομάδες της Γ’ Εθνικής που είναι κυπελλούχες ΕΠΣ να είναι υποχρεωμένες να δηλώσουν συμμετοχή, ενώ προαιρετικά θα δηλώνουν συμμετοχή οι κυπελλούχοι που παίζουν στα τοπικά, όπως η Θύελλα Κατσικά.
Η προθεσμία δηλώσεων συμμετοχής είναι ως τις 4 Αυγούστου, οι αγώνες θα ξεκινήσουν από το Σαββατοκύριακο 6-7 Σεπτεμβρίου και το παράβολο θα είναι 500 ευρώ για τις ομάδες της Γ’ Εθνικής και 250 ευρώ για τις ομάδες των ΕΠΣ.
Θα επιτρέπεται να παίζουν στην ενδεκάδα εως 2 παίκτες χωρίς δικαίωμα συμμετοχής στην Εθνική Ελλάδος και εως 4 να δηλώνονται στην αποστολή. Επίσης, θα είναι υποχρεωτική η συμμετοχή δύο ποδοσφαιριστών γεννηθέντων από 01.01.2007 και εντεύθεν στην ενδεκάδα για όλη την χρονική διάρκεια του αγώνα. Και τέλος θα επιτρέπεται η αναγραφή στο φύλλο αγώνα και η χρησιμοποίηση έως πέντε ποδοσφαιριστών ηλικίας άνω των τριάντα τριών (33) ετών.
Διαβαστε την συνεχεια εδω