Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

Ρώμη 2024: Κέρδισαν τις εμπειρίες τα αδέρφια Σταμούλη στα 10.000 μ.


Μία θέση πίσω του τερμάτισε ο Νίκος Σταμούλης με 30.42.47, στο ντεμπούτο του σε διοργάνωση Ανδρών. Ο αθλητής του Μπάμπη Ποσονίδη συγκέντρωσε πολύτιμες εμπειρίες για τη συνέχεια.
Η τρίτη ελληνική συμμετοχή στο αγώνισμα ήταν ο Μάριος Αναγνώστου, που τερμάτισε 17ος σε 31.53.73 και δεν ήταν στην κατάσταση που ήθελε. Στη διάρκεια της σεζόν αντιμετώπισε κάποια προβλήματα, ωστόσο προσπάθησε να κρατηθεί στην κούρσα και να περάσει τη γραμμή του τερματισμού.

“Πολύ ωραία εμπειρία. Δε μου βγήκε η κούρσα, ένιωθα κουρασμένος. Από ένα σημείο κι έπειτα απογοητεύτηκα. Η χρονιά έχει πάει πολύ καλά και αυτό είναι κάτι πολύ θετικό“, είπε ο Κώστας Σταμούλης και από την πλευρά του, ο Νίκος Σταμούλης, σχολίασε: “Πολύ όμορφη εμπειρία σε μια μεγάλη διοργάνωση όπως το Ευρωπαϊκό. Η απόδοση μου δεν ήταν η αυτή που θα ήθελα. Κρατάω τη μεγάλη εμπειρία και συνεχίζουμε για τα καλύτερα“.

“Πολύ όμορφη διοργάνωση, η καλύτερη που έχω πάει μέχρι στιγμής. Θα ήθελα ωστόσο να έχω πάει καλύτερα. Δεν ήμουν στην κατάσταση που ήθελα και φάνηκε και από το χρόνο μου. Βλέποντας τους μεγάλους αθλητές θες κι εσύ να πας καλύτερα και να βελτιωθείς. Ελπίζω στο μέλλον να είμαι σε θέση να διεκδικώ θέσεις στην πρώτη 20άδα“, είπε ο Μάριος Αναγνώστου.

Πηγή: www.agrinionews.gr