Πέμπτη 4 Απριλίου 2024

Η Ευρυτάνισσα Πανελλήνια Πρωταθλήτρια Μελίνα Γεωργίου στο Δημαρχείο Αγράφων


Τα μυστικά του Taekwondo, είχαμε την ευκαιρία να μάθουμε σήμερα με την επίσκεψη της Ευρυτάνισσας αθλήτριας Μελίνας Γεωργίου η οποία έφτασε στην κορυφή στην κατηγορία των  -46 kg για δεύτερη σερί διεθνή διοργάνωση.

Πριν ένα μήνα, κατέκτησε το χρυσό που έγινε στην Τουρκία, στο Presidents Cup Europe, ενώ η νεαρή αθλήτρια κατέκτησε την πρώτη θέση και στο ισχυρό Διεθνές Τουρνουά Bulgaria Οpen 1 που έγινε στη Σόφια.

Με καταγωγή από το Κερασοχώρι Αγράφων,  μαθήτρια της Α' Λυκείου και κόρη του παλιού ποδοσφαιριστή Γιώργου Γεωργίου,  στοχεύει πολύ πολύ ψηλά αφού μόλις στα 13 χρόνια της, κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Ταλίν της Εσθονίας, ενώ στερείται πολλές απολαύσεις της ηλικίας της για να μπορέσει να ανταπεξέλθει στις πολλές υποχρεώσεις του πρωταθλητισμού.

Ο Δήμος Αγράφων θα αναλάβει πρωτοβουλία μαζί με την Μελίνα Γεωργίου και το Σύλλογο στον οποίο ανήκει , τον  "Αίαντα" Αγ.Δημητρίου ώστε το καλοκαίρι να γίνει μία διοργάνωση -επίδειξη για να γνωρίσουν ακόμα περισσότεροι το άθλημα που εκπροσωπεί η Μελίνα κ μας κάνει περήφανους με τις διακρίσεις της.

Συγχαίρουμε τη  συντοπίτισσά μας Μελίνα Γεωργίου και εκφράζουμε τις ευχές μας για άριστες επιδόσεις και πολλά μετάλλια στους αγώνες που έπονται.

Ανάρτηση του Δημάρχου Αγράφων Αλέξη Καρδαμπικη