Παρασκευή 5 Απριλίου 2024

Μπασκετικές Προβλέψεις(5/4)

 

Αγαπητοί αναγνώστες κι αναγνώστριες συνεχίζουμε επιτυχημένα τις μπασκετικές προβλέψεις μας κι αυτή την εβδομάδα θα ασχοληθούμε με την αναμέτρηση μεταξύ της Ολύμπια Μιλάνο και της Βίρτους Μπολόνια. 

Ιταλικός <<εμφύλιος>> λοιπόν,μια αγωνιστική πριν το τέλος της κανονικής περιόδου της Ευρωλίγκα και η Μιλάνο παλεύει για μια θέση στην πρώτη δεκάδα της κατάταξης. Θα απουσιάσει ο Μπαρόν για τους γηπεδούχους,ενώ αμφίβολος είναι και ο Ναπίερ. Ο κόουτς Μεσίνα προετοιμάζει την ομάδα του για την νίκη με στόχο να σώσει μια χρονιά που φαινόταν χαμένη σε επίπεδο Ευρωλίγκα. 
Η Βίρτους έχει πραγματοποιήσει συνεχόμενες ήττες στη διοργάνωση. Η υποχώρησή της στην κατάταξη επιβάλλει την αντίδραση του συνόλου του κόουτς Μπάνκι. Υπάρχει αισιοδοξία πως θα καταφέρουν να αγωνιστούν οι τραυματίες Χάκετ και Κορντινιέ προσδίδοντας ενέργεια και ποιότητα στην περιφερειακή γραμμή της Μπολόνια. Οι φιλοξενούμενοι θα προσπαθήσουν να σταματήσουν το αρνητικό σερί και να παλέψουν για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στις τελευταίες δύο αγωνιστικές. 
Αναμένεται ντέρμπι με τα όλα του με τον νικητή να κρίνεται στις λεπτομέρειες. 

 

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βελαώρας(stokourbeti.gr)