Κυριακή 14 Απριλίου 2024

Στο πλευρό της Εθνικής η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας


Η Εθνική Ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο συνεχίζει την σκληρή δουλειά στο πάντα φιλόξενο Καρπενήσι, όπου αυτό το διάστημα πραγματοποιείται η δεύτερη προετοιμασία της Εθνικής μας ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας στο Σαράγεβο. Τη σημερινή προπόνηση τίμησε με την παρουσία της η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, η οποία γι ακόμη μία φορά βρίσκεται στο πλευρό της Εθνικής Ομάδας.

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας στέκεται αρωγός στην προσπάθεια της Ομοσπονδίας και της Εθνικής μας Ομάδας συμβάλλοντας σημαντικά στην πραγματοποίηση των προετοιμασιών της Εθνικής στο Καρπενήσι. Ο αντιπεριφερειάρχης Αριστείδης Τασιός, η αντιπεριφερειάρχης  Κατερίνα Καλαντζή και η κυρία Εύη Κονιαβίτη επισκέφθηκαν τους αθλητές της Εθνικής Ομάδας, συνομίλησαν μαζί τους και τους ευχήθηκαν καλή επιτυχία ενόψει και του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Οι αντιπεριφερειάρχες Στερεάς Ελλάδας διαβεβαίωσαν ότι η στήριξη τους θα συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια και ότι θα είναι στο πλευρό της Ομοσπονδίας.

Το Δ.Σ. και ο Πρόεδρος της Ο.Σ.Ε.Κ.Α. θέλουν να ευχαριστήσουν γι ακόμη μία φορά την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας για την όλη στήριξη τους αυτά τα χρόνια και είμαστε σίγουροι ότι η άψογη συνεργασία μας θα συνεχιστεί.




 

Πηγή: oseka.gr