Κυριακή 7 Απριλίου 2024

Π.Α.Κ.-Μεδεών 57-66

Κοίταξε στα μάτια τον αήττητο και πρωτοπόρο Μεδεώνα η Πανευρυτανική Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης, με τους φιλοξενούμενους να περνούν νικηφόρα από το Καρπενήσι με σκορ 57-66.

Η συνάντηση ήταν εξ αναβολής για την 3η αγωνιστική της Γ΄ ΕΣΚΑΣΕ (Β΄ Όμιλος) και διεξήχθη την Κυριακή 7 Απριλίου στο κλειστό γυμναστήριο Δήμου Καρπενησίου, αρχίζοντας στις 16:00, παρουσία περίπου 50 θεατών.

Η Π.Α.Κ. της Κατερίνας Μπαλωμένου ήταν και σε αυτό το παιχνίδι πάρα πολύ ανταγωνιστική, δικαιολογώντας την πολύ καλή παρουσία της στον θεσμό. Αυτό ήταν το τελευταίο της ματς για τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος και ακολουθούν ακόμη επτά συναντήσεις. Για μια ακόμη αναμέτρηση ξεχώρισε ο νεαρός Παναγιώτης Ρουμελιώτης, σταματώντας στους 17 πόντους. Οι Ευρυτάνες έχουν 4 νίκες και 3 ήττες, διατηρώντας ελπίδες για τη 2η προνομιούχο θέση.

Ο Μεδεών του Παναγιώτη Αριδά έκανε ένα ακόμη βήμα πρόκρισης στο Final 4, διεκδικώντας την άνοδο στη 2η κατηγορία. Πέτυχε το 8 στα 8 και βρίσκεται φυσικά στην κορυφή, ξεχωρίζοντας στον όμιλο με τη σοβαρότητα και την πολύ καλή του απόδοση. Με 15 πόντους ο έμπειρος Ηλίας Ευθυμίου ήταν ο πρώτος σκόρερ των νικητών.

Για την 9η αγωνιστική την Κυριακή 14 Απριλίου, η Πανευρυτανική θα υποδεχτεί το Μαυρομάτι, ομάδα επίσης της Βοιωτίς και ο Μεδεών θα παίξει στη Λαμία μια ημέρα νωρίτερα με τα Φάλαρα.

 

Απόλυτο Μεδεώνα

Η ομάδα του Παναγιώτη Αριδά μετρά το απόλυτο 8 στα 8, «κλειδώνοντας» θέση στην επόμενη φάση, με την πρόκριση να κερδίζουν οι δυο πρώτες ομάδες της βαθμολογίας.

 

Κρατήθηκαν ψηλά



 


 

 

 

 

Παναγιώτης Ρουμελιώτης (Φωτογραφία αριστερά) με 17 και Θοδωρής Τάκης (Φωτογραφία δεξιά) με 16 ηγήθηκαν του επιθετικού σκοραρίσματος της Π.Α.Κ.

 


Επανεμφάνιση Νιαβή


 

Με την Π.Α.Κ. την πρώτη του φετινή παρουσία έκανε ο Κώστας Νιαβής (Φωτογραφία).

 

Πολύ καλή πορεία

Η Π.Α.Κ. τελείωσε τον πρώτο γύρο με 4 νίκες και 3 ήττες, παρουσιάζοντας ανταγωνιστική εικόνα.

 

Επιθετικός πλουραλισμός


 

Ο πολύπειρος αρχηγός των Βοιωτών Ηλίας Ευθυμίου (Φωτογραφία) πέτυχε 15 πόντους με 2 3ποντα για τους νικητές. Ακολούθησαν με 13 οι: Σπύρος Αριδάς και Παναγιώτης Σταυρίδης.

 

Ντέρμπι από την αρχή

Στο πρώτο δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με σκορ 13-16.

 

Ανατροπή Πανευρυτανικής

Εξαιρετική στο δεύτερο δεκάλεπτο η Π.Α.Κ., η οποία με ένα επιμέρους 22-16 πέρασε μπροστά στο σκορ με 35-32.

 

Τα ηνία στον Μεδεώνα

Η φιλοξενούμενη ομάδα έφερε «τούμπα» το ματς στην 3η περίοδο και με ένα επιμέρους 10-18 προηγήθηκε με 45-50.

 


Διατήρησε το «διπλό»

Ο Μεδεών κράτησε το υπέρ του σκορ, φεύγοντας με το νικηφόρο 57-66 από το Καρπενήσι. Πέτυχε ένα επιμέρους 12-16 στην τελευταία περίοδο.

 

Τα δεκάλεπτα

13-16, 35-32, 45-50, 57-66

 

Συνθέσεις Ομάδων

Π.Α.Κ. (Κατερίνα Μπαλωμένου): Ρουμελιώτης Π. 17 (2), Κουδουνάς 2, Κουτσοκώστας 9, Καρέτσος 4, Γραμματίκας 5(1), Κορμανός, Τάκης 16(2), Νιάβης, Ευθυμίου Α., Τσάνε 4

 

Μεδεών (Παναγιώτης Αριδάς): Ανέστης 3(1), Σωτηρίου 3, Σταυρίδης 13(2), Αριδάς 13, Ζήσης 6, Καραμπέτσος 8, Ευθυμίου Η. 15(2), Χότζογλου 2, Αργυρίου 3, Μιστήλης

 

Διαιτητές: Γιώργος Ζάχος& Θανάσης Χουσιάδας (Ανατολικής Στερεάς& Εύβοιας)

Κριτές: Θανάσης Γιαννόπουλος-Κώστας Λούβαρης-Διονύσης Αναγνώστου (Ανατολικής Στερεάς& Εύβοιας)

 

























Ρεπορτάζ& Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος