Σάββατο 23 Μαρτίου 2024

Καρπενήσι Futsal-Ατρόμητος 2-13

Με βαριά ήττα σε αδιάφορο βαθμολογικά ματς έκλεισε την κανονική διάρκεια το Καρπενήσι Futsal, με τον Ατρόμητο να κάνει «περίπατο» και να επικρατεί με σκορ 2-13.

Η αναμέτρηση ήταν στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του Women΄s Futsal Championship (2ος Όμιλος) και έγινε το Σάββατο 23 Μαρτίου και ώρα 3 στο προπονητικό κέντρο Καρπενησίου.

Το Καρπενήσι Futsal του Δημήτρη Κολλημένου με πληθώρα ελλείψεων δεν βρέθηκε σε καλή ημέρα και με πολλά αμυντικά κενά δεν απόφυγε τη συντριβή, η οποία ωστόσο δεν κοστίζει βαθμολογικά. Τα δυο γκολ των ηττημένων, ένα σε κάθε μέρος πέτυχε η Δήμητρα Τσούμα. Το Ευρυτανικό συγκρότημα τερμάτισε 4ο με 28 βαθμούς (9 νίκες-1 ισοπαλία-6 ήττες).

Ο Ατρόμητος του Παναγιώτη Κουτσογιαννόπουλου με πολύ καλή εμφάνιση και ωραίο ποδόσφαιρο κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο, «καθαρίζοντας» από νωρίς τη νίκη. 6 γκολ σημείωσε η κορυφαία αρχηγός Βίκυ Κατσανού. Το συγκρότημα του Περιστερίου έκλεισε στην 3η θέση της βαθμολογίας με 39 πόντους (13 νίκες-3 ήττες).

Στο Final 8 οι Ευρυτάνισσες θα παίξουν σε διπλούς προημιτελικούς με την ΑΕΚ, ενώ ο Ατρόμητος θα αντιμετωπίσει τη Δόξα Δράμας 2016.

 

Σημαντικό κοινωνικό μήνυμα

Η ομάδα του Καρπενησίου Futsal ύψωσε πανό, περνώντας μηνύματα κατά της βίας των γυναικών, αφιερώνοντας το στην εκλιπούσα δικηγόρο Βασιλική Αυγουστίνου, σύζυγο του Προέδρου του Ατρομήτου Αντώνη Πατατανέ. Tο πανό κράτησαν οι αρχηγοί των δυο ομάδων Δήμητρα Τσούμα και Βίκυ Κατσανού αντίστοιχα, μαζί με την κίπερ των φιλοξενούμενων Μαντλέν Δημητρακοπούλου.

Επιπλέον ο Ατρόμητος μέσω του κ. Πατατανέ προσέφερε δώρα στις αθλήτριες των γηπεδούχων.

 


Αμφότεροι στους «8»

Οι δυο ομάδες προκρίθηκαν στο Final 8 του πρωταθλήματος. Το Καρπενήσι θα υποδεχτεί στον πρώτο προημιτελικό την νταμπλούχο ΑΕΚ, ενώ ο Ατρόμητος θα παίξει στον πρώτο προημιτελικό εντός έδρας με την τοπική Δόξα 2016. Τα άλλα δυο ζευγάρια των διπλών αγώνων έχουν ως εξής: Ολυμπιάδα Αγίας Παρασκευής-Παναθηναϊκός και Ηνίοχος-Ολυμπιακός Σάλας.

 

Άψογος «οικοδεσπότης»

Ο υπάλληλος του Δήμου Καρπενησίου Γιάννης Χρυσικός που έχει υπό των καθηκόντων του το αθλητικό κέντρο φρόντισε για μια ακόμη φορά να είναι όλα άψογα.

 

Έκλεισαν με 22



 

 

 

 

 

 

Με τα δυο γκολ που πέτυχε η Δήμητρα Τσούμα (Φωτογραφία αριστερά) έκλεισε την κανονική διάρκεια με 22 γκολ, όσα και η Βίκυ Κατσανού (Φωτογραφία δεξιά) του Ατρομήτου, η οποία πέτυχε 6 τέρματα. Μοιράστηκαν την 4η θέση του πίνακα των σκόρερ πίσω από τις: Φωτεινή Μπατζάκα (Ηνίοχος-35), Νανά Πλεξίδα (Ηνίοχος-26) και Αγάπη Λάμπρου (Ολυμπιάδα Αγίας Παρασκευής-26).

 

Αντίπαλοι και στο κύπελλο

Οι δυο ομάδες θα «κοντραριστούν» και στα προημιτελικά του κυπέλλου στο Καρπενήσι, εφόσον το Ευρυτανικό συγκρότημα αποκλείσει τον Ολυμπιακό Σεπολίων. Ο Ατρόμητος επιβλήθηκε με 2-4 του Φωστήρα Καισαριανής.

 

Πολλές απουσίες

Και οι δυο ομάδες αγωνίστηκαν με σημαντικές απουσίες από το ρόστερ τους.

 

«Περίπατος» Ατρομήτου

Οι φιλοξενούμενες ήταν εντυπωσιακές, προηγούμενες από το πρώτο κιόλας ημίχρονο με 1-9. Στην επανάληψη έφτασαν στο τελικό 2-13 σε ρυθμούς ρελαντί. Για το Καρπενήσι σκόραρε η «φορμαρισμένη» Δήμητρα Τσούμα στο 15΄ και στο 25΄. Για τις νικήτριες 6 γκολ σημείωσε η Βίκυ Κατσανού (4΄, 6΄, 11΄, 21΄, 23΄, 40΄), δυο η Μαργαρίτα Μάρα στο 8΄ και στο 10΄ και από ένα οι: Όλγα Γιαγκούλα στο 30΄, Ισαβέλα Μπρης στο 15΄, Ιφιγένεια Σκουλαριώτη με πέναλτι στο 7΄, Αμαρυλλίς Κώστα στο 11΄ και Κατερίνα Ιωάννου στο 12΄.

 






Συνθέσεις Ομάδων

Καρπενήσι Futsal (Δημήτρης Κολλημένος): Λαμπρινοπούλου, Μπουμπουρή, Τσούμα Δ., Σταμούλη Α., Γιαννοπούλου (Πιστιόλη, Μούτσι, Τσούμα Β., Γιαννιώτη, Αθανασοπούλου, Κουρομπλή, Κωστορρίζου)

 

Ατρόμητος (Παναγιώτης Κουτσογιαννόπουλος): Δημητρακοπούλου, Τσομπάνη, Γιαγκούλα, Μπρης, Κατσανού (Μάρα, Σκουλαριώτη, Κώστα, Ιωάννου)

 

Διαιτητές: Λάμπρος Κολοκώτσιος& Νίκος Δημακόπουλος

Χρονομέτρητές: Κώστα Σερπάνος& Θανάσης Χουσιάδας

 






















Ρεπορτάζ& Φωτογραφίες: Γιάννης Κολλημένος