Κυριακή 10 Μαρτίου 2024

Παμπαίδες: Γ.Σ. Άτλας-Ακαδημία Ιστιαίας 65-47

Σε ένα ματς χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον ο Άτλας επέστρεψε στις νίκες, καταβάλλοντας με 65-47 την Ακαδημία Ιστιαίας.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 10 Μαρτίου στο κλειστό γυμναστήριο Δήμου Καρπενησίου, αρχίζοντας στις 12:30. Ήταν εξ αναβολής στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του Δ΄ Ομίλου του πρωταθλήματος παμπαίδων της ΕΣΚΑΣΕ.

Ο Άτλας του Δημήτρη Λερογιάννη έφτασε στο θετικό αποτέλεσμα, μπαίνοντας δυνατά από το πρώτο κιόλας δεκάλεπτο και με όμορφο μπάσκετ πανηγύρισε τη νίκη. Το ταλαντούχο συγκρότημα της Ευρυτανίας έχει απολογισμό 4 νίκες και 3 ήττες, παίρνοντας το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση. Ίδιο απολογισμό έχει και ο Λοκρός, που υπερτερεί στη διπλή ισοβαθμία.

Η Ακαδημία Ιστιαίας του Σπύρου Γάτσου με ένα αρκετά φιλότιμο σύνολο ήταν αρκετά ανταγωνιστική. Ολοκλήρωσε τα εκτός έδρας της παιχνίδια και παρότι δεν έχει πάρει κάποια νίκη στα έως τώρα 6 ματς της πραγματοποιεί αξιόλογες εμφανίσεις.

Οι Ευρυτάνες έχουν ένα ακόμη εξ αναβολής ματς, με τον Πρωτέα Λαμίας εκτός έδρας και η Ιστιαία δυο παιχνίδια στην έδρα της με τον Πρωτέα Λαμίας και τον Λοκρό Αταλάντης.

 

Πρόκριση Άτλαντα

Ο Άτλας προκρίνεται στους «16», μαζί με Έσπερο Λαμίας, Λοκρό Αταλάντης και Πρωτέα Λαμίας, ενώ εκτός μένει η Ακαδημία Ιστιαίας.

 

Επιστροφή στην δράση

Οι Ευρυτάνες αγωνίστηκαν για τελευταία φορά στις 20 Ιανουαρίου κόντρα στον Έσπερο Λαμίας εκτός έδρας, ενώ είχαν να κερδίσουν από τις 3 Δεκεμβρίου του προηγούμενου έτους απέναντι στον Πρωτέα.

 

Λαμιώτες διαιτητές& κριτές

Το ματς έγινε αποκλειστικά με Λαμιώτης διαιτητές και κριτές. «Κώλυμα» είχε ο Καρπενησιώτης ρέφερι Θανάσης Χουσιάδας.

 



Με δυο κορίτσια

Στα αξιοσημείωτα ότι η Ακαδημία Ιστιαίας αγωνίζεται με δυο κορίτσια την Γάτσου και την Τσούτσικα, που κέρδισαν τις εντυπώσεις.

 

Οι περίοδοι

23-14, 35-25, 49-34, 65-47

 

Συνθέσεις Ομάδων

Γ.Σ. Άτλας (Δημήτρης Λερογιάννης): Καψάλης, Χαράμης, Σεριανάι, Καραμπάς, Κολοκώτσιος, Φέγγος, Καλαντζής, Θεοδωρογιάννης

 

Ακαδημία Ιστιαίας (Σπύρος Γάτσος): Μπουζάλας, Στέφος, Καραγιάννης, Μιχαηλίδης, Τσούτσικα, Κουκουλιάμπας, Τσιαπράκας, Κερασιώτης, Μέντης, Γάτσου, Κεραμιδάς

 

Διαιτητές: Γιώργος Ζάχος& Αντώνης Πατάγιας (Ανατολικής Στερεάς& Εύβοιας)

Κριτές: Δημήτρης Γλωσσόπουλος& Διονύσης Αναγνώστου (Ανατολικής Στερεάς& Εύβοιας)

 

















Ρεπορτάζ& Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος