Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2024

Χατ-τρικ για την Αθηνά Φεγγούλη με την ΕΠΣ Αχαΐας


Γιάννης Γιαννουτσος και π. Ευάγγελος Φεγγούλης θυμήθηκαν το μακρινό 2008, όταν συνεργάστηκαν στη Δυτική Φραγκίστα ως παίχτης και Πρόεδρος αντίστοιχα. Οι δυο τους παρακολούθησαν τον αγώνα Κ15 κοριτσιών ΕΠΣ Φθιώτιδας-ΕΠΣ Αχαΐας που έληξε με 0-4 υπέρ των φιλοξενούμενων. Χατ-τρικ πέτυχε η εντυπωσιακή Αθηνά Φεγγούλη.
Ο π. Ευάγγελος Φεγγούλης αναφερει: "
ΑΘΗΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΣΤΕΡΙ – ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ
ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΧΑΡΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙΣ
ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑΝΝΟΥΤΣΟ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕΣ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ. Η ΜΙΚΡΗ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΖΗΛΕΨΕ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ ΤΑΛΑΝΤΑ.
Με το δεξί η Κ-15 της ΕΠΣ Αχαΐας στις Κορασίδες  για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μεγάλη εκτός έδρας νίκη με 4-0 επί της ΕΠΣ Φθιώτιδας με χατ-τρικ από την εντυπωσιακή Αθηνά Φεγγούλη του Παναιτωλικού.
Με το δεξί ξεκίνησε η Μικτή ομάδα Κ-15 των Κορασίδων της ΕΠΣ Αχαΐας τις υποχρεώσεις της, στο πανελλήνιο πρωτάθλημα προεπιλογής Εθνικών ομάδων που διοργανώνεται για πρώτη φορά από την ΕΠΟ. Η ομάδα της Αχαΐας (που αποτελείται επίσης από δύο αθλήτριες από την ΕΠΣ Ζακύνθου και τρεις αθλήτριες από την Αιτωλοακαρνανία) επικράτησε με 4-0 της ΕΠΣ Φθιώτιδας, στη Λαμία, μπαίνοντας με το δεξί στο εν λόγω πρωτάθλημα.
Μεγάλη πρωταγωνίστρια της αναμέτρησης η Αθηνά Φέγγουλη του Παναιτωλικού που σημείωσε χατ-τρικ, με δυο εξαιρετικές εκτελέσεις φάουλ αλλά ΜΕΣΙ και με ένα ακόμη πανέμορφο γκολ με βολ πλανέ στην κίνηση. Το άλλο γκολ για την ΕΠΣ Αχαΐας σημείωσε η Ιόλη Σταυροπούλου που αγωνίζεται στα Φλαμίγκο Μεσολογγίου. Σε γενικές γραμμές όλα τα κορίτσια της ΕΠΣ Αχαΐας, είχαν καλή απόδοση.
Ο τεχνικός της ομάδας Ανέστης Δελδήμος εμφανώς ικανοποιημένος από το ξεκίνημα και την εμφάνιση των κοριτσιών που έφτασαν σε μια ευρεία επικράτηση. Το παρών στη Λαμία έδωσε, το μέλος της ΕΠΣ Αχαΐας, πρόεδρος επιτροπής γυναικείων σωματείων της Ένωσης και με πολλές παραστάσεις ως αρχηγός αποστολών με την Εθνική μας ομάδα Αριστέα Ρόμπολα, όπως και ο πρόεδρος της τεχνικής επιτροπής αναπτυξιακών πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Αχαΐας, Κώστας Αγγελόπουλος.

Την αναμέτρηση παρακολούθησαν παράγοντες του ποδοσφαίρου και σκάουτινγκ που ασχολούνται με το γυναικείο ποδόσφαιρο."